Отговори
# 555

Момичета, вие как сте с контракциите?

Аз имам, надявам се да са подготвителните. Имах няколко много болезнени стягания и сега чакам за ултразвук да проверят дали е затворена шийката. Притеснени ми е, надявам се да са подготвителни. Ще си купя и магнезий също. Но шпа вземам само като ме стегне стомаха, не регулярно.

# 556
Може би след като толкова жени имаме такива болки и контракции до някаква степен това е нормално и често срещано. Все пак повече почивки Simple Smile.

# 557
Може би след като толкова жени имаме такива болки и контракции до някаква степен това е нормално и често срещано.
Peace И аз така мисля. Все пак сме в третото тримесечие, а и тези контракции са подготовката на тялото. Даже съм чувала, че при подготвителни контракции плода се захранва с повече вещества.
Но наистина, почивка повече и без да прекаляваме с нищо.
Странното е, че аз имам чувството, че движението ми помага.

# 558
Да се включа и аз- когато се раздвижа наистина болката намалява или изчезва.

# 559
При мен пък е точно обратното. Ако ходя малко повече веднага ме заболява ниско долу и ми се втвърдява корема.

# 560
И аз напук на всички съвети, че бременните трябвало да се движат много получавам болки и тежест ако седя повече от половин час права. При малко по - дълга разходка или ако се престарая с домакинската работа коремът ми се втвърдява, кръстът започва да ме боли и единственото спасение е да седна. Вече се примирих със ситуацията, явно да се движа по - малко е по - добре за мен, а след това, живот и здраве с количката, няма да имам спирка Grinning

# 561
  • София
Здравейте,
Някоя от вас ползва ли колан за бременни?

Мисля утре да си взема един, за да облекча кръста, че корема взе да става по-голям и вечер като домакинствам започнаха да ме наболяват гърба и кръста, а отделно ме наболяват и мускулите точно под слънчевия сплит, явно от разтягането... Един модел на Анита съм си харесала:
Скрит текст:
Но видях, че за този модел има няколко варианта като състав на материалите и се чудех кой би бил по-удобен, ако някой ползва ще се радвам да сподели впечатления Simple Smile

# 562
Почивай повече Peace

# 563
  • София
Аз имам колан, една приятелка ми даде. Хич не ми е удобен, и не помага особено за болежките. Само почивка, друго спасение няма.

# 564
И аз да се запиша днес ми бяха първите болезнени контракции,получих ги в мола,че докато се прибера станаха доста болезнени и получих някаква слабост в триъгълната част,не знам какво точно беше. И сега се чудя дали днес да не намина през АГ да видим какво е положението,като легна нямам проблем иначе. Усещам си бебето да се движи.Но са ми малко притеснителни тези контракции,а и от самото начало на бременността си пия нош па и магнерот.

# 565
Момичета ходихте ли на трета ФМ,аз съм в 29г.с не съм ходила ...

# 566
Аз ходих само на тази в 22г.с. Simple Smile

# 567
  • София
Ходих, точно в края на 29 г.с. Така установихме, че водите ми пак са в повече, иначе бебето си е добре, че и хубави снимки станаха.

# 568
Не е ли много рано да получавате такива контракции ?
Аз лично няма да ходя на 3-та ФМ , защото моята лекарка каза че няма нужда тя ме преглежда на всеки 2 седмици .

# 569
Аз ще ходя след две седмици , при мен са задължителни , но не ми коства нищо , а са и безплатни . Смятам че са важни  Wink

Общи условия

Активация на акаунт