Отговори
# 570
А мен ме боли в ляво от пъпа, почти до него. Днес мсй прекалих с разходките. И вечер никак не ми е удобно... Явно плодът вече натежава и оказва влияние Simple Smile

# 571
Здравейте,
Искам да попитам някой от вас ползвал ли е количка Maclaren techno XLR ,дали става за новородено бебе и да си кажете менението като цяло за модела? Понеже разгледах комбинираните колички със зимните кошове и ми са доста тежки и взех да се отказвам от тях. Ще се радвам да споделите мнения. Simple Smile

# 572
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Малко късно се включвам, но мн ми хареса темата. От Пловдив съм, на страшните 38 години, термина е 9 април и имам кака току що навършила 11.  Иии точно днес бях на док, беба е 1кг 400 гр, изглежда вс е наред, но си пия магнезий и желязо. Ще следя темата с интерес. 😊

# 573
Здравейте. Термина ми е 21 април. От началото на 5 ти месец съм на легло и магнезий. С постоянни контракции съм и доста се притеснявам, особено вечер стават доста силни и чести.  Има ли някоя мама същите проблеми или да е карала такава предишна бременност?

# 574
Малко търпение и повече почивки времето наближава бебетата растат и колкото и да е тази тежест ни  се отразява .

# 575
  • Пловдив
Chuk, колко магнезий пиеш?

# 576
Мамчета, искам да ви попитам какво ще подарите на любимия човек за празника на влюбените?

Ние ще идем на хотел със спа в пустинята. Малко релакс винаги е от полза Simple Smile

# 577
Кои детски магазини сте посетили или бихте препоръчали?

# 578
  • Пловдив
Да, ако може някой да подскаже и за Пловдив хубави магазини.. чее не съм посещавала от 10тина години Simple Smile

# 579
Досега пазарувах онлайн, защото не обичам да обикалям, а и тук в Пловдив няма кой знае какви магазини (поне за мен). В Касида се намират хубави неща, имат много хубави одеяла от естествени материи, във всякакви рамери, а и са много красиви! Иначе бебешки дрешки от там не можах да харесам. Във Вис виталис има също някои попадения, дрешки има най-обикновени, нищо особено според мен. И двата магазина имат и онлайн магазин, можете да разгледате първо там.

# 580
  • София
В H&M има страхотни бебешки неща, всеки път като отида си харесвам по нещо.

# 581
Момичета един въпрос ? Спряхте ли се вече на име ,или с таткото още спорите Grinning Ние вече стигнахме до консенсус , на мен ми харесват много имена но на таткото не та не  Thinking  само едно име му харесваше ии Славо бого и на мен ми харесва Hug Мислих че до последния месец ще спорим . Само бяхме на едно мнение че няма да го кръщаваме на никой  , така няма да има сърдити  Laughing

# 582
Добре дошли на новите мами Simple Smile  На някои от въпросите :
Аз съм на Диаспорал 2x1 за сега. Четох , че в даден момент трябва да го спра - в случай на нормално раждане , но така и не разбрах кога - 2 седмици преди термин, месец ??? Ако някой знае или е говорил с АГ по въпроса - може да сподели Simple Smile newsm78 newsm78 newsm78
Pariss- то хубаво ще починете на спа , но джакузито и сауната са забранени за бременни ( особено в по-напреднала Б) - причиняват контракции и натоварват сърцето , което и без това се натоварва доста сега. Има си и специални масажи за бременни . Моля те , внимавай или поне се консултирай къде и какво може да ползваш.  newsm51 newsm51
За магазини - не съм ходила още - само се оглеждам по сайтове, и гледам нещастно, защото си имам почти всичко и хем ми се пазарува, хем знам , че няма никаква логика да давам пари за дрешки, които ще сложа 2-3 пъти и не са ми необходими.Като цяло, не съм доволна от дрехите от Джъмбо и ВисВиталис. H§М , Next , Косара, Маркс§ Спенсър , Штъркел ( особено комплектите за изписване и спалните комплекти) - са качествени и ако планувате още бебета си заслужават.
За име - избрала съм име за момиче, още преди първото ни дете - то е момче, за това си имаме.  Wink

# 583
Милинда ние се спряхме на име от доста време и също като вас решихме да не кръщаваме на баби и дядовци. Обаче с наближаването виждам как майка ми наистина се надява да има нешо и от нейното име и сега ще мислим презиме с нейната буквичка Simple Smile

# 584
Добре дошли на новите мами Simple Smile  На някои от въпросите :
Аз съм на Диаспорал 2x1 за сега. Четох , че в даден момент трябва да го спра - в случай на нормално раждане , но така и не разбрах кога - 2 седмици преди термин, месец ??? Ако някой знае или е говорил с АГ по въпроса - може да сподели Simple Smile newsm78 newsm78 newsm78
Pariss- то хубаво ще починете на спа , но джакузито и сауната са забранени за бременни ( особено в по-напреднала Б) - причиняват контракции и натоварват сърцето , което и без това се натоварва доста сега. Има си и специални масажи за бременни . Моля те , внимавай или поне се консултирай къде и какво може да ползваш.  newsm51 newsm51
За магазини - не съм ходила още - само се оглеждам по сайтове, и гледам нещастно, защото си имам почти всичко и хем ми се пазарува, хем знам , че няма никаква логика да давам пари за дрешки, които ще сложа 2-3 пъти и не са ми необходими.Като цяло, не съм доволна от дрехите от Джъмбо и ВисВиталис. H§М , Next , Косара, Маркс§ Спенсър , Штъркел ( особено комплектите за изписване и спалните комплекти) - са качествени и ако планувате още бебета си заслужават.
За име - избрала съм име за момиче, още преди първото ни дете - то е момче, за това си имаме.  Wink

Аз си ходя само на процедури за бременни  Simple Smile Мерси за загрижеността все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт