Отговори
# 585
Име имаме от няколко години  Grinning Преди изобщо да знаем, че ще бъде момче първото ни дете. Ние също няма да кръщаваме на никой, макар и да е хубава традиция.

Аз не знам откъде ще пазаруваме, мамите от Варна да подсказват с магазини, че освен тези в моловете, Рая и Слънчице, нищо друго не знам.

Pariss, благородно завиждам! Simple Smile

Относно магнезия, доколкото знам се спира, когато се влиза в 9 месец.

# 586
Аз също не съм пазарувала и аз само гледам, но не знам кога да започна с пазара Simple Smile

# 587
Аз напазарих от сайта на Next, и от магазина на Mamas and Papas. На бебешкото парти получих още доста неща. Като изпрах и изгладих всички дрешки се оказа, че напълних един гардероб само на беба! Ама женска суета какво да се прави  ylinfant

# 588
Как направихте бебешкото прати може ли малко повече инфо.Благодаря Simple Smile

# 589
Събрахме се само момичета у нас. Колежката ми организира декорация, торта и сладки неща. Имахме розова торта, торта от памперси (после си ги запазих да повивам бебето),  снимки на мен и мъжът ми като бебета- гостите се забавляваха да познаят кой е кой е! Аз и мама приготвихме хапки и салатки. Имаше дрескод в розово, така че се получиха хубави снимки. Направих и малки подаръчета за гостите- кутийки с шоколадчета. След партито събрах в една кутия всички картички и някои малки декорации, за да може малката като порасне да има нещо за спомен от нейното бебешко парти Simple Smile

# 590
Парис, страхотно парти сте имали! И ти завиждам за спа-то в пустинята. И аз бях резервирала спа-уикенд (е, във Велинград Simple Smile ), но с тия контракции ще си прекарам празника в леглото.

Аз изкарах 2 седмици в Токуда, сега съм вкъщи, но пак на системи. Оказа се, че нивото на магнезия в кръвта ми е критично ниско, та ще се дрогирам известно време, докато не се вдигне.
От събота ме замъчи и кофти вирус с температура, много силни коремни болки и разстройство и три дни се измъчих. Така ме болеше корем, че не знаех раждам ли или са червата. Голяма гадост!

Но, стига с оплакванията! Както вече ми каза лекарят: "Ще се оправиш, като родиш!".  Party

По коментираните теми:
За име- почти сме решили, т.е. ще е кръстено на конкретен човек, но се колебаем между 2 варианта.

За покупките, вече писах, че предпочитам да пазарувам в магазините. Живея близо до България Мол и дрешки купих от Х&М, Бенетон, Okaidi, Debenhams.  Но не съм се увличала, пазарувам само по списък, тъй като от баткото имам много дрехи. Останаха ми дрешките за изписването и разни дребни неща.

Момичета, понеже чета и темата на мартенките, тъй като аз  ще раждам март (дай Боже да добутам дотам), та там вече имат първо бебче! Макар и мъничко, то и майката са добре! Да е живо и здраво!

# 591
Нека бъде живо и здраво бебчето. Пожелавам ти да си изкараш до края. Зеленоочка. Аз май съм позакъсняла с пазара. Simple Smile

# 592
момичета,тези които пиете желязо и магнезий.Прочетох на листовката ,че магнезия пречел на усвояването на желязото ,та вие как ги пиете през какъв интервал ... newsm78 Вярно ли е това ,някой по-запознат да ме светне ,за какво става въпрос .

# 593
Charlie, аз пия магнезий и желязо. Сутрин по време на ядене магнезия, после след поне 2 часа желязото (лекарката каза да има поне 2 часа интервал) и вечер пия пак магнезий  Simple Smile

# 594
Аз също пия магнезии и желязо, и да интервала между прием на поне 2 часа. Също трябва да се съобрази приема на кафе и чай, които също пречат за усвояване на желязото. Ако се приемат тези напитки пак е редно да има 2 часа интервал.

# 595
Какво желязо са ви изписали?

# 596
Феро-фолгама пиех, а сега малко сменихме с Тотема.

# 597
аз съм на Малтофер

# 598
Днес ми пристигна помпата за кърма ,нощниците и халата  Heart Eyes От помпата мн съм доволна ,пробвах я веднага (направих само едно засмукване , че да не се повредим нещо  Laughing ) постоянно ми излиза коластрата от началото на 6 месец , даже вече има леко бял цвят . Гърдите са ми станали огромни  Grinning  от нощниците също съм доволна удобни за кърмене . Вече почти всичко е готово за малкия ми принц  baby_neutral

# 599
Milindaaa, от къде поръча и каква е помпата? Аз още съм си в чуденка, но нощница със сигурност ще трябва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт