Re: Дневникът 69 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 890
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
TheOneS, 10кг. за по-малко от месец не ми се вижда реална цифра Thinking Много вероятно е ако направиш някой разтоварващ ден на плодове, чай и вода да свалиш не малко от тях.

# 106
Зизу Да, поне 50% от тях са вода, попринцип имам голям проблем със задържането на водата. Малко сол да хапна и веднага задържам доста вода.  Confused
Ще си карам на Японската 3 седмици. Попринцип като съм я пазела преди за 3 седмици смъквам около 12кг., именно защото по-голямата част са вода и падат още първите няколко дни  Peace

# 107
Благодаря на всички  bouquet
Мери честит рожден ден на патерици  Hug

С двете деца нямам вече време за компютъра, понеже малкия все още си прави режим и спи през деня, пък цяла нощ се гледаме... каката спи през ноща, като заспи на обед пък той се събужда...  smile3514 newsm61
Освен че нямам време за сън, нямам време и за ядене.. Днес съм на половин парче торта от РДто на моя преди 2 дни, но пък компенсирам с мнооого вода (по 3-4 л на ден)
Като ме изписваха лекарката ми обясняваше че за да се стегна да правя вкъщи упражнения, ама още не съм почнала, трябва ми нещо за гърдите понеже сигурно съм с чашка Д+ вече  Embarassed ама това време....

# 108
  • тук и там
MimsityW,за гърди можеш да правиш едно много лесно упражнение,ама как да го обясня.....Слагаш си ръцете пред гърдите-все едно си прегърнала някой,или все едно си хванала балон-или като за казачок...Разбра ме,преполагам Sad.Дланта на дясната ръка е обхванала лявата над китката,я лявата длан е обхванала дясната ръка над китката и започваш да придърпваш едновременно както са двете китки към лакъта на съответната ръка и обратно към китката.Като правиш тези движения ще видиш как съответно и гръдните мускули се движат при всяко движение на китките.Това ни го показа кинезитерапевта в болницата след раждането,не знам дали го обясних обаче както трябва.. Confused
Ти поне кърмиш,аз съм със този размер и в момента(1 година след раждането на второто ми дете)...Ако отслабна,ще стане много по-зле положението,направо не ми се мисли -защото първо от там свалям,но какво да се  прави-не можем да имаме всичко-хем да сме слаби,хем със големи  и стегнати гърди( поне повечето от нас Simple Smile)

# 109
Май разбрах, ще пробвам след като нахраня зверчето и пак ще пиша Simple Smile
аз не искам големи и стегнати, искам малки... вече ми пречат даже и да дишам и да спя и страшно ми тежът, пък и това първите 2 седмици след раждане ми казаха без сутиен за да тръгне хубаво кърмата, направо ми идва в повече. Ще увиснат ако сваля в гърди ама после ще му мисля  Praynig

# 110
Момичета, благодаря ви за пожеланията!!  Hug
Рожденият ден мина много добре.
Алекс, надявам се всичко да е наред!
Явили, бързо възстановяване на баща ти!
Дани, честит имен ден!  Hug Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, истински хора до теб!!

Heart Eyes

# 111
Благодаря Ви за пожеланията момичета.
Дани-Честит имен ден.Много здраве радост и любов ти пожелавам.
MimsityW-Потърси в нета и разгледай упражнения за гърди с гирички.Ползвам такива с малка тежест -2lb. и понякога получавам ужасна мускулна като прекаля с упражненията.Иначе и аз съм с чашка D -трудничко си е скачането и бягането.
Ето едни които правя пред телевизора вечер.
http://www.edna.bg/moda-i-kozmetika/grija-za-tialoto/krasiv-bius … -girichki-4633118
и това http://www.bb-team.org/exercise/4685_flor-presa-i-neinite-variacii-флор преса с дъмпели ги правя с гиричките.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 15:42 от qvili

# 112
Честита Нова Година и от мен, мили приятелки! Да сме живи и здрави, да отслабваме, да сме обичани и да се радваме на спокойствие и веселби  Hug Hug Hug Радвам се, че и занапред ще сме заедно в теглото  Laughing

Мери, честит празник на патеричка!  bouquet
***Дани***, честит имен ден!  bouquet
qvili, бързо възстановяване на татко!
Мимсито, честито бебче!

Да ви кажа и за мен, момичета, аз си започнах кросфита както обещах. Вчера беше това чудо, че чаках да има група за начинаещи. Беше бру-тал-но!!!!! На това му викам тренировка! За всички тези години, в които съм пробвала какво ли не - таебо, канго, каланетика шейпинг, фитнес, зумби....Нищо общо! Буквално си изплюх вътрешностите. Днес почти не мога да се движа, като се има предвид, че уж се чувствах подготвена с тренировките на Руми. Нито клековете, обаче, са като клекове, нито коремните преси, лицевите опори или набиранията....Много по-труден начин на изпълнение...Аз още на разгрявката бях полу-мъртва - тя се състоеше от клекове, лицеви опори, планкове 3 бр по 30 сек, JJ...Но! Възхитих се на какво съм способна, купих си карта и утре съм там! Повече няма да се занимавам с друго май - това е за мен! Хем имам треньор, хем е в рамките на само 1 час, хем е мега интензивна! Много съм щастлива!
 Hug

# 113
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ви благодаря Simple Smile

Аз днес прекалих ... със всичко  Embarassed Laughing Mr. Green

# 114
Дани честит имен ден и от мен  Hug. Желая ти най вече здраве, а другото само ще дойде !!!
Зизу благодаря, че попита  Hug. За в момента нещата слава Богу се нормализираха.
При вас как е положението?
Мери  Heart Eyes
Явили стискам палци всичко да бъде наред с баща ти  Praynig

Аз снощи бях на работа и омазах положението с храната  Embarassed

# 115
Радвам се за вас Hug
Скрит текст:
При нас нещата тъкмо взеха малко да се подобряват и рухнаха с гръм и трясък за ден ... И аз благодаря, че помниш и попита Hug

Тази вечер изпих две бири Mr. Green Пусти слаби ангели ... Два дни на вода, а днес - бира. Ама, какво да се прави - имах нужда да разпусна малко Simple Smile
Време е да си купя нов кантар, че стария ще ме побърка и не мога да следя съвсем точно минусите на него. Днес почти щях да получа удар като видях цифра под 75, но после се оказа, че в полуспящо състояние хич не съм видяла, че не е настроен на "0" hahaha Та 75,800кг. съм някъде днес, което е с 300гр. повече от началото на декември. Доволна съм все пак! Peace

# 116
Приемате ли нови попълнения. Накратко моята история : винаги съм била така да се каже едра / абе дебела съм си ама айде/ По едно време съм била и 62-65 кг. ама и тогава си мислех, че съм дебела. А какво да кажа сега. Да започна от най-важния фактор за напълняването ми. Та когато бях 65кг се сдобих с паническо разстройство и започнах антидепресанти. От тях малко по-малко в продължение на 4год.качих 12кг. След това пък започна борбата ми за бебе. От всищките хормони, с които ме наблъскха заковах 80кг. Сбъдна се мечтата ми за бебе и отидох да раждам 94кг. В болницата останаха 7кг. Останаха 7кг от бременността и въпрдки трудностите през които минахме с бебо и безсънните нощи кг не мърдаха. Но като мина една година започнах да свалям без усилие, може да съм увеличила движението или малко да съм намалила храната, но факт е, че без диети за една година свалих 12 кг. Т.е бях станала 75кг. Чувствах се добре, макар да не е особено добро тегло, но 5 кг надолу от преди да забременея беше чудо и бях горда със себе си. Но майчинството свърши и се върнах на работа, кояго е цял ден стояща в офиса пред компютъра. Отново ме удари паническото разстройство и отново антидепресанти. Но въпреки това удъраж теглото на 75кг. Но преди месец и половина се оказах със скъсан минискус и се наложи операция. И ето още по-голямо обездвижване. 10дни бях почти изцяло на легло, и сега трябва да го пазя и даже не мога да ходя много пеша. И резултатът за един месец +5кг. И ето ме пак 80кг. ибвисока 173см.Чувствам се ужасно. Проблема при мен е, че имам проблем и с вестибуларния апарат и почти всеки ден имам световъртеж. Това ми пречи да съм гладна. Как ще свалям идея нямам. Отб10 на дни не ям бял хляб, няколко пъти само съм яла пълнозърнест. Сладкото съм го ограничила до 1-2парченца шоколад и то не всеки ден. Но грамчетата не мърдат. Даже май вървят нагоре. Всички ли се теглите с електронен кантар? На мен те ми се струват по-неточни. Племенниците ми са с такъв и на вдяко място от стаята показват раьлични стойности. Кратко, кратко , а колко изписах. Сори за дългия пост и блаходаря на тези, които ме изчетоха. С две думи ще се боря с килограмите задено с вас. Успех на всички!

# 117
Добре дошла сред нас Hug
Аз съм с един стар, механичен кантар, който може и да е по-стар от мен, та винаги имам едно наум с него. Гледам да не го местя и се качвам по няколко пъти понякога, в случай че първия път е показал голям плюс или минус Mr. Green
Електронните кантари от друга страна отчитат по-точно, но при тях голяма роля играе повърхността, върху която са (То и при механичните го има това май.). Трябва да е поставен на твърд под - плочки, паркет и т.н. Без килим, мокет или нещо подобно.
Макар, че съм на мнение, че кантара не е толкова важен, колкото размера на дрехите и изгубените сантиметри от обиколките Simple Smile

# 118
Добро утро!  Hug
Вчера пак бях на маса, не успях да прекаля с храната, за което се радвам. За тренировка време не остана, днес ще гледам на наваксам.
Веста, добре дошла!  Hug Пожелавам ти успех в постигането на целите ти. Зизу ти е обяснила за кантарите. Имала съм и механичен сега съм с електронен. Слагаш го на равна повърхност и не го мърдаш. Но по-важното гледай огледалото и как ти самата се чувстваш. Писала си, че от глада ще ти прималява, с глад не се отслабва, а с балансиран хранителен режим, който ти остава за цял живот.

Честит празник! Ако имате близки именници, да са ви живи и здрави!  Heart Eyes

# 119
  • тук и там
Аз съм със електронен ,но не се впечатлявам много какво показва.По-важни са обиколките,килограмите  зависят от много неща-колко си ял,колко си пил,колко вода задържаш,дали си във МЦ,дали си ходила до WC и т.н.
Килограмите след раждане се свалят по-лесно.Аз отидох да раждам точно 100кг,сега (след една година и 2 месеца )съм 78,5(забременях 73кг)...ама вече спрях да слабея както преди.Става все по-трудно и това е,най-вече проблем ми създава апетита и лошите навици.Мога да изкарам цял ден без храна,но вечер преяждам Sad.Днес не съм се теглила,но снощи наруших диетата и пак ядох доста,че и сладко даже  Confused
Vesta,няма начин да не отслабнеш ако приемаш по-малко калории от колкото са ти нужни-просто трябва да се прави достатъчно дълго време-и да не спортуваш,пак ще отслабнеш така(200-300калории по-малко ,не да гладуваш).То при мен от там идва и проблема де-не издържам достатъчно дълго време на калорийния дефицит-два,три дни съм режимна,и после си наваксвам със калориите,но и аз приемам поне 500 калории по-малко от нужните ми .От днес пак съм режимна...да видим.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 10:47 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт