Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 870
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • на североизток от Рая
 ДобрА вечер, момичета мили!  Hug

Ей, Вени, сладкодумнице умна и красива,  Hug Heart Eyes Heart Eyes!

Мариетко, метни ми каквото имаш за мятане, обаче що не метнеш и един поглед към пощенската си кутия. Ако нищо няма в нея, мятай се на мотора и беж към пощата. Едно птиче тъй каза, пък ти слушай мен, т.е, какво ти пее радиото.  Mr. Green

Мариш, ти к`во си мислиш, че ще стоим и ще те чакаме до нощес ли. Я идвай тук да пищиш и показваш, ааааа, немам нерви, бе.  Crossing Arms

# 136
  • София
Нели, благодаря ти, че ми отдели време  Heart Eyes Hug!
Мариш ще ни приложи техника от "как се калява стоманата"  hahaha!

# 137
  • София
А,не,детската градина не иска нищо да й пращаш  Crossing Arms
Днес имаше коледна работилничка с деца и мами.Достатъчно се натвориха,имаме картички да напълним  цял вагон.
Аз лично го давах лежерно,но самото разкарване напред-назад,суматоха с деца и мами ме изморява достатъчно.

# 138
  • ГОре на черешата...
Въй, Нели, утре отивам тогава, ама никаква бележка няма, всеки ден отварям пощенската кутия Rolling Eyes....мятам сегичка, пък Сливова как само ме отсвири, въх, не моА зАспа Crossing Arms...

# 139
  • на североизток от Рая
Нели, благодаря ти, че ми отдели време  Heart Eyes Hug!
Мариш ще ни приложи техника от "как се калява стоманата"  hahaha!

ВениHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Заслужаваш цялото време на света!  Hug

Мариш, заслужаваме твоето внимание, моля!  Party

Ей сега реших, че ще пратя подаръка на другарчето си през следващата седмица, нова седмица-нов късмет.

# 140
  • София
Ай,ся  Hug, Мариет,нищо лично  Hug
Аз също най-вероятно ще изпращам другата седмица.Готова съм на 90%.
Някой на мен нещо да е пращал?Следя си пощата,че чакам и други неща,но ако някой нещо такаа,иска да ме поглези,няма да му върна ласките Heart Eyes

# 141
  • София
Мили момичета, в момента съм си глътнала езика, думите, мозъка, и каквото има още за гълтане  Crazy Това не е от "как се каляваше стоманата", а от логопедичния курс "как отново да накараме детето да говори"  Shocked

# 142
  • на североизток от Рая
Мили момичета, в момента съм си глътнала езика, думите, мозъка, и каквото има още за гълтане  Crazy Това не е от "как се каляваше стоманата", а от логопедичния курс "как отново да накараме детето да говори"  Shocked

Мила Мариши, хайде като стоплиш, ела тогава. Влизам ти в положението, дУшо!  Hug

# 143
  • София
Такааа... , днес се връщаме с Гушко от панаира на книгата, и в пощата си намирам известие  Party Естествено, 14 ч. е малкия заспива у мен и не мога да мръдна. Качвам се в къщи, и след час-два , без той да е хапнал след сън, се изстрелваме към поща.  Grinning
Взимам ето това:

Естествено, мога да отворя кашона чак в 19, когато се прибира ММ - малкия няма да ме остави иначе  Crazy Отварям, и  Shocked

Тук пускам изобилието от внимание и грижа, с което бях затрупана, по реда на изкарване от кашона  Party

Искам да ви кажа, че това е най-уникалната дрешка за книга, която може да съществува на света.  Heart Eyes Първо е подарък от мило другарче, после е с любимите бухали от темата и изобщо любими и на мен, и после е някаква естествена материя, точно каквато съм си представяла, че ще си купя, когато я намеря с подходящия десен!

Ръкавиците са ръчна изработка, специално за мен  Blush Heart Eyes Така пише в картичката  Heart Eyes

Тефтера пък е най-уникалния тефтер, който дори не съм си предтсавяла, че мога да имам  Party Ами, аз не съм сигурна, че с моя грозен почерк ще се осмеля да пиша там изобщо  hahaha

Страниците му вътре са с различни бекграунди  Crazy

Такааа... същественото - в следващият пост  Heart Eyes

# 144
# 145
  • София
Същественото е, че не знам какво да кажа  Heart Eyes Като си получих известието, и тропках с крака в къщи, бях в настроение да опищя темата, а това, спор няма, го мога и с голям кеф споделям винаги  Grinning Обаче като отворих кашона, се слисах - тая подвързия, кой знае колко време я е търсила Мимето, или от де чак я е поръчвала... И как изобщо я е намерила  Shocked И РЪЧНО изплетени ръкавички  Crazy Ръчно!!!! Ръчно!!!! Изпадах в поредни състояние - първо се ошашках, после се притесних, като си дадох сметка колко труд и грижа и чувство е вложила Мария, после се опитах да не драматизирам, и просто да се радвам, обаче ми беше едно свито такова... а иначе аз не си падам по реването от щастие  Crazy не съм от тези хора.... И така , някак и до момента не мога да отреагирам много добре  Crazy Crazy Crazy

# 146
  • София
Мила Мария, освен да ти благодаря за прекрасния подарък.... въпреки че само едно "благодаря" наистина ми звучи не на място, непълно, недостатъчно, нелепо....

# 147
  • на североизток от Рая
Същественото е, че не знам какво да кажа  Heart Eyes Като си получих известието, и тропках с крака в къщи, бях в настроение да опищя темата, а това, спор няма, го мога и с голям кеф споделям винаги  Grinning Обаче като отворих кашона, се слисах - тая подвързия, кой знае колко време я е търсила Мимето, или от де чак я е поръчвала... И как изобщо я е намерила  Shocked И РЪЧНО изплетени ръкавички  Crazy Ръчно!!!! Ръчно!!!! Изпадах в поредни състояние - първо се ошашках, после се притесних, като си дадох сметка колко труд и грижа и чувство е вложила Мария, после се опитах да не драматизирам, и просто да се радвам, обаче ми беше едно свито такова... а иначе аз не си падам по реването от щастие  Crazy не съм от тези хора.... И така , някак и до момента не мога да отреагирам много добре  Crazy Crazy Crazy

Маришииии, как добре те разбирам. Това представяне е достатъчно трогателно, усетих ти вълнението, наистина и думите ти едни такива опетлани, душицо. Ама какви фини подаръци, Мария наистина е човек-душа! Много красиви подаръци, много внимание и любов има в кашона. Честито, Маришко! Мимка,  Hug, страхотна си!

# 148
Страхонен подарък, Мария Ч. поклон. А дрешката е уникално прекрасна Heart Eyes

Честит имен ден на малката Ани, Авлига, Ленинка и мамчето на Алекс !!!

# 149
  • Ямбол
Честит Имен ден на Авлига, Ленинка, малката Ани на Нези и майката на Алекс! Носете си имената със здраве и любов!

Ооо, Маришка, радвам се, че съм ти доставила радост! Наистина много се радвам!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Истина е, че мислих много с какво да те зарадвам и се придържах към малките жокерчета за аксесоарите, за цветовете. Хихи, леля ми беше много впечатлена, като й казах, че искам да изплете ръкавички за едно другарче и то в бордо. Казах й, че размера е като моя и силно се надявам да не съм сгрешила  Hug Hug Hug
Много, много се радвам, че съм те усмихнала  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт