Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Албена, не съм сигурна така ли е. Затова попитах, защото в крайна сметка и аз нищо не разбрах. Но се говореше нещо.

# 106
  • Пловдив
Добро утро,

първо кафето

сега по ред.
Стеф, голям бонбон. Да ти е жив и здрав, усмихна ми понеделника.

albena30 и vivianka, понеже миналата седмица правихме разследване с една дружка, та да ви кажа, че в момента сумата за детски си е по 350 лв. на глава от семейството брутен доход. 400 лв. стават от средата на следващата година. Та, ако се вместите в тях, в което се съмнявам по посочените от албена причини, добре. Аз съм богата майка, понеже ме осигуряват на 100 % и на мен детски не ми се полагат. Нямам шанс дори и с повишението. Не знам точно с колко лева ще съм над чертата, но ... това е положението. Онзи ден си говорихме с ФЕйщицата за протеста на майките пред общината в Пловдив. Ами не са били от най-нуждаещите се, поне ако се съди по количките, с които возят децата си. Ама да ги пита човек мъжете им какви пари взимат и дали си плащат всички данъци. Защото нашите мъже, а и ние си плащаме всичко и не получаваме нищо.  Peace

vivianka, и аз не го харесвам Асеновград като място за живеене. Но пък има много места за разглеждане, само една обиколка на църквите да направи човек. От друга страна има удобен транспорт до Пловдив.

Какви хубави късмети ви се падат от баницата на бг-мамма. На мен ми се падна учене.  ooooh! Какво учене, стига толкова. И аз искам на Малдивите, пардон, искам на Бора-бора.  Joy С една приятелка пак ни се ходи там ... миналата година по същото време пак ни се ходеше. Без мъже. Само двете. Да си пием коктейлчета и да ни говорят на френски.

Скрит текст:

Лека седмица на всички.  Hug

# 107
Ами честно казано и аз нищо не разбрах,но щепопитам да видя какво ще ми кажат.И ние до миналата година бяхме от "богатите",но след като останах без работа и поработих в един цех без договор и осигуровки(такава беше политиката на фирмата) успяхме да се вместим

# 108
Аз сигурно ще се класирам, защото съм безработна, но и дохода трябва да вдигнат на човек, защото за сегашните 350 на човек ги минаваме. Със малко, ама ги минаваме.

# 109
  • Пловдив
Аз сигурно ще се класирам, защото съм безработна, но и дохода трябва да вдигнат на човек, защото за сегашните 350 на човек ги минаваме. Със малко, ама ги минаваме.

от средата на следващата година става 400 лв.  Peace
Обаче аз ти пожелавам да си намериш работа. Първо, за да влизат малко повечко парички в семейния бюджет и второ, за да бъдеш сред хора. Че детски, детски, ама никак не са много.  Peace

# 110
Stef, голям сладур имаш и прилича на теб (аз все пак те знам Simple Smile )  Да ти в жив и здрав и много палаааав Simple Smile!
Пожелавам ви красива и предколедна седмица  Hug Hug Hug

# 111
 Здравейте, да се разпиша и аз в темата...

Мисля,че вече се похвалих, че ММ ще си е в къщи за празниците...Даде три наряда са 7 дни и ще си пусне малко отпуска и ще е на работа чак на 4-ти януари...

При нас се пускаха и слухове за бонуси..хахахах...

Иначе моя късмет от Мамма-та е голяма заплата... Rolling Eyes

Хубав ден от мен  bouquet

# 112
Здравейте!
Минах да прочета набързо какво сте писали и само с две думи да кажа на Stef87 - имаш страхотен сладур! Да е здрав и все така усмихнат и готин! Снимките са мноооооого хубави!

sweet_maniche, малко остана smile3529

Изчезвам, че ще вървя на преглед  animal037

# 113
Здарвейте и от мен. Стефи, прекрасно, слънчево детенце си имаш да ти е мн здрав и все така усмихнат. Направили сте страхотна фото сесия за Коледни картички. Dundi, вече сте големи, ще си имате лична карта, а за екскурзията и аз искам на Бора Бора Simple Smile I miss you, хубаво късметче Simple Smile явно си е точно за теб. На мен парата ми се падна от баницата на Бг мама, не се оплаквам, ако ще ги има парите в повече, ще се помъча да им намеря приложение, няма да ги оставя да мухлясат, я Simple Smile Joy За смешните детски, които държавата ни отпуска, по скоро и аз бих ви пожелала, да имате добре платена и постояна  работа,това обаче не променя факта, че децата на хората които не спестяват от осигуровки, не са по малко българчета от останалите деца. Е това е от мен за сега изчезвам по задачки, хубав и усмихнат ден от мен, на всички Simple Smile

# 114
  • Пловдив
Стеф, страхотни снимки, а малчо е... прекрасен Heart Eyes Да ви е жив и здрав, палав и винаги така усмихнат Hug

Моето късметче от баницата на мамма е: "Зове те плаване презокеанско с водопади от шампанско!" Mr. Green Дунди, ще сбъдвам твоята мечта hahaha

Сега си хващам мъжлето под мишница и отиваме на пазар - да оползотворим заплатите, че много време се застояха по картите hahaha

p.s. ние нямаме брак и досега взимах детски, не знам след 01.01 как ще е Simple Smile Не че са много, но поне едната застраховка на децата се покриваше от тях Whistling

# 115
Здравейте, да се разпиша и аз в темата...

Мисля,че вече се похвалих, че ММ ще си е в къщи за празниците...Даде три наряда са 7 дни и ще си пусне малко отпуска и ще е на работа чак на 4-ти януари...

При нас се пускаха и слухове за бонуси..хахахах...

Иначе моя късмет от Мамма-та е голяма заплата... Rolling Eyes

Хубав ден от мен  bouquet

Браво на вас, сигурно твоя има вече опит. Дава наряди предварително за да не го закачат по празниците...   Peace

# 116
  • Пловдив

Моето късметче от баницата на мамма е: "Зове те плаване презокеанско с водопади от шампанско!" Mr. Green Дунди, ще сбъдвам твоята мечта hahaha

е това вече на нищо не прилича.  #2gunfire Отивам да си тегля друго късметче и няма да мирясам, докато не изтегля кораби, океани, Бора-бора и подобни.  Joy Joy Joy

Щяла съм да уча ... да, бе, да.  Mr. Green

Да се допълня - то всеки ден трябвало да си теглим късметче и участваме в томбола. Има и награди.  Grinning

# 117
  • Пловдив
и аз видях, че имало томбола... Страх лозе пази - ще си остана с това късметче, че току виж ми се падне учене #Crazy
Приключих с ученето аз... Поне в близките 4-5 години не искам и да чуя за изпити hahaha

...всъщност, мисля си за 2 курса да запиша догодина, но ще видим как ще сме с финансите и тогава ще го решавам Joy

# 118
 sanie85 , не, просто така се случи...Все пак не си пише той нарядите, началниците му ги пишат...

# 119

от средата на следващата година става 400 лв.  Peace
Обаче аз ти пожелавам да си намериш работа. Първо, за да влизат малко повечко парички в семейния бюджет и второ, за да бъдеш сред хора. Че детски, детски, ама никак не са много.  Peace
Това се казва пожелание. Благодаря ти от сърце и се моля да се сбъдне.
 Hug Hug Hug
Много ми липсва контакта с много хора. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт