Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добър дееееен!
Стеф, прекрасно момченце си имаш! Да ти е живо и здраво!
Аз се позагубих два дни и много ви се радвам колко сте изписали. Къде запомних, къде не...ама да почвам.
И аз бях на работа в събота, но само до обед. Посвърших това-онова, колкото да оправдая идването. Вечерта ММ ме води на коледно парти с колегите си. Та имах повод да се направя красива. Чак рокля сложих, токчета, прическа, гримче малко....Един път в годината ми се случва да се кипря така, че понякога и по-рядко.  hahaha Чак съжалявам, че не се снимах в пълния си блясък  hahaha
Да се включа и аз с глас за квартал Тракия. И на мен тук си ми харесва, всичко си имаме наблизо. Даже като си купихме апартамента, се случи така, че година и половина бях без работа. За това време броени пъти да съм излизала от квартала, само по работа. Харесва си ми. Едно такова просторно, широко...Но Дунди е права-най-важното е къде човек се чувства добре.
От баницата ми се падна работа с награда. Е, очаквам от Нова година някакво повишение, така че може и да ми се сбъдне. Но пък май месец ми изтича договора, че съм по заместване. Оттам нататък ще търся. Та може и за бъдещата нова работа да ми е късметчето, знам ли...Да сме здрави само.
Сети, как мина прегледа, че те мисля?
Фло, все ще ти казвам-прекрасни снимки от партито на Мамата. Толкова позитивна енергия излъчваш, че човек се усмихва и му става приятно само като те види  Hug
sanie85, май не те познавам или съм пропуснала нещо. Ако си отскоро при нас-да те приветствам с голямо Добре дошла! bouquet
Дунди, продължавай да мечтаеш за почивката! Нали знаеш, дядо Коледа носи мечтаните подаръци на послушните дечица  Joy Дано да си била послушна през годината, да си спинкала и да си си изяждала всичко  Joy
При ММ нещо много са налели гипса. Щом се стигна дотам началникът му да го пита дали ще се върне на работа от 4-ти януари /за протокола, оперираха го преди по-малко от месец/. Предстои им учение в Плевен и изведнъж всички рязко се разболяха. Та първо го пита дали можел да иде на Плевен, а после изобщо можел ли да ходи на работа, че нямало кой да дава наряди. То е ясно, че на никой не му се ходи на Плевен, но чак пък такова скатаване не бива. Е, оплаках се. Мога вече да си продължавам работата. Хубав следобед на всички! Hug

# 121
Моето късметче е веселба и щури купони,но ще се сбъдне само до Април и после ще купона в къщи с двете зверчета Laughing

# 122
Здравейте, момичета. Да ви се похваля , че почивната ми седмица започна мн добре със среща със старите дружки, всеки път след сбирка с тях се чувствам мн щастлива и малко виновна, че не намирам време по- често да се срещаме, но те не се сърдят , за  това са старите приятели. Мн добре ми се отразиха, защото студеното време ме вкарва в едно малко депресивно настроение, но пък днес беше слънчево и доста приятно за сезона. Утре ми се очертава ден за чистене, защото ММ е на работа и после два дни в провинцията при мамите да ни нагостят и да ни се порадват малко, че по празниците сме си "столичани " нали ММ е дежурен на всичките,петък и събота вече сме ги планували по задачки и след това едно лекичко дежурство като за финал в почивната неделя. Е дадох отчет, отивам в кухнята , че съм за готвила една леща, да не я загоря, че интернета така ми се отразява на рецептите. Чакам и аз предложения за нещо постно и интересно за трапезата ми на Бъдни вечер, че всичко мен си ме чака, идеи приемам всякакви придружени с рецепти.  Hug Hug Hug за всички и по късно ако имам време пак ще ви навестя, да видя как минава вечерната проверка.

# 123
  • София
Привет военни красавици. Минавам на бегом, само колкото да се разпиша за вечерната проверка. На мен ми се падна купон до зори. Ами то какво друго може да ми отива най-много? Особено сега. Веднаж ми се падна пътешествие. Много не съм по пътешествията, ама щом трябва нЕма да се дърпам. Падна ми се и учение, ама и на него не се противя. Любима моя приказка е, че едни се учат докато умрат, а други умират докато се научат. Дано да сме от първите hahaha Joy Това отчита ли ми се като вечерна проверка?
Лека нощ милички.

# 124

Добро утро! Ех, как ми липсва снегът...

# 125
Привет, военни момичета Wink И моят отчет ще е съвсем кратичък, че няма време (а и едновременно правя винен кебап, меденки и храня бебето, а ме чака и една безумно мръсна детска стая за чистене - после мъж ми се чуди какво правя по цял ден newsm29) - вчера благополучно пуснах картичките до вас, успях да пратя на всички - дано ви зарадвам Wink Фло, на теб се чудех дали изобщо да ти я пращам по пощата или просто да я оставя в пощенската ви кутия Mr. Green - аз отдавна подозирах, че живееш някъде в нашия район (беше споменавала, че се качваш на метрото от Г.М. Димитров Wink), ама не подозирах, че сме толкова близко наистина Wink

Иначе да помрънкам, че хич не ми е коледно тая година. Заради времето, заради нещо друго ли, ама така е Wink Дори елха не ми се украсява, ама то и не бързам с тия два чифта палави ръчички вкъщи Wink Поздрави на всички, аз си ви чета редовно, но нещо не успявам да се класирам да се разпиша.

На мен пък от баницата на Бг-мамма ми се паднаха парите, чакам ги с нетърпение Wink

# 126
  • София
Привет от тръстиката. Откраднах няколко минути и веднага при вас. пратих пациента за снимка, та затова мога да пиша.
ШЕХИНА, миличка, аз от 20 години живея в района и вярваш ли, че не знам къде е този твоя блок. Ще тръгна да го диря, ако не ми подскажеш. Simple Smile Зарадвах се на появата ти.  Hug
Момичета, знаете ме каква съм бъбрица, ама сега ми е много натопорчено, та се задоволявам с по няколко изречения.
На SAD_WOMAN спирам да пращам по дузина прегръдки, защото май всичко си е дошло на мястото и тя вече пише дългите си постове. Една предръдка имаш от мен момиче Hug

Пациентът се върна със фотографиран зъб, сега да видя какво ще го правя, ама май на вадене отиват нещата tooth
Хубав ден!!!

# 127
  • София
МОМИЧЕТА, УТРЕ НЕ СЕ РАБОТИ Wink ЩЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ. НАШЕТО МЪНИЧЕ Е НА ЗАЩИТА. УСПЕХ МИЛИЧКА!

Ние пък си имаме гости и много им се радваме. Фейщицата с фемилито са у нас! Ей, голяма веселба настана. Изчезвам. Отивам си при гостите Simple Smile

Лека нощ!

# 128
  • Ямбол
Добро утро , момичета,
 Рано е още , но аз съм на тръстиката вече и веднага надничам тук. Виждам няма никой още , но искам да кажа едно Благодаря на Шехина, получих коледна картичка и много се зарадвахме вкъщи, а децата се ококориха и казаха, че кой ти пише на теб писма  Joy Joy голям майтап, като видяха че писмото е Коледно с картичка им стана много весело. На мен също!
Мъниче днес е денят май, стискам палци............с теб сме!
Аз не съм успяла да доложа че нашият служебен коледен банкет мина и то страхотно. Беше весело и така... до късно ...до зори както се казва.
Чакайте сега да ви се оплача: Отивам вчера да вземам дребното от градина, а те седнали на столчетата около госпожата и казват някакво коледно стихче. Нашичкия като ме видя и като се нацупи и като каза "Няма ПЪК" и не иска да тръгва. Наложи се да го убеждаваме и все пак си тръгна сърдит.....що съм го взела, те тъкмо учели стихчето за дядо Коледа. Та така, луда работа....
Абе момичета, къде в тая БГ мама има баница с късмети, огледах се ама не открих, искаше ми се да си дръпна един.... newsm78
Дунди и аз като теб си мечтая за почивка, ама ми се иска да е зимна , на планина , да има сняг , да е тихо и спокойно. Не карам ски, така че искам да е на някоя хижа в гората , да има и сняг и камина и вино и месце..... Joy Joy и охххх, дали ще ме чуе дядо Коледа ..... Blush
Хайде момичета, отивам на тръстиката.......

# 129
Добро утро, днес ми е последен работен ден за 2015 година и излизам в отпуска newsm44. Е ще се наложи голямо чистене в къщи, че нали правим ремонт, хаха-хаха, посред никое време.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=890580;client=Koleda2015 - danity_79  за теб е този линк за коледната баница на мамата. Браво за банкета - нашият все още предстои.
Мъниче успех, стискам палци!
Моята малка дъщеря се изненада много на картичката и й бе забавно да отваря плика и да я вади.
Сега да ви напиша какво ме попита малката - "Дядо Коледа, като е умряла майка му, ли е намерил джуджетата?" - а сега де ... това най-вероятно й идва наум заради приказката за Снежанка.
Аз всеки ден си тегля късметче от баницата и упорито, написани по различен начин ми се падат късмети за нова къща и пари. новата къща - ясно при ММ, ама тез пари - от къде ли ще дойдат Joy.

# 130
  • Пловдив
Добро утро. Днес кафе няма, че ръцете са заети. Стискаме палци на мъничето. Пожелавам й успех и да се похвали след това.  newsm10
И аз вече си имам картичка до елхата.  Laughing

sad_woman, слушала съм и всичко съм си изяждала, то си ми и личи де  Joy Ще го докарам аз късмета до пътуване. Днес ми се падна мъдрост : Мъдростта от теб не ще да бяга, теб това ти най–приляга!
Утре пак.  Laughing

Тия дечковци са много сладки в яслите и градините, докато някой не ги "светне" кой оставя подаръците под елхата. Албенка, записвай си "бисерите" на детенце. Аз имам записани няколко и от време на време си ги чета. Смея се със сълзи. И стикерите, които какичката на танците им лепеше на блузките съм събрала. Чудя се дали сега да й събере стикерите от тетрадката с думи по английски. Госпожата им лепи разни неща или им слага печатчета и пуберите се радват, все едно са първолаци.  Laughing

Flo 51, поздрави на гостите. И да не се губите много, че ще пишем отсъствия.

ММ се разболя. Ама то така действат банкетите с колегите.  Simple Smile Носът тече, гърлото го боли. Вчера си купи нишадър. Щото нали Flo 51 го препоръчва, а щом тя го е казала, значи действало. И от снощи се мъчи с него, да видим дали и кога ще има подобрение, че май закъсня с бабините илачи. Ама не слушат тия мъже, като им се говори.  Mr. Green

Лек ден на всички.  Hug

# 131
  • Ямбол
"Иде ли ти да танцуваш и да пееш – в голяма нова къща ще живееш!"
Е това е, АЛбенка, мерси за помощта Simple Smile
Имам си и аз късмет, все ще изтегля и желаната от мен ПОЧИВКА Simple Smile
Ние от другата седмица сме в отпуска та чак до след Нова година, нямам търпение вече!!!!!

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 09:49 от danity_79

# 132
Шехина много благодаря за картичката Simple Smile вече е част от украсата ми на елхата Simple Smile
Дани и аз си мечтая за такава почивка - да има много сняг, да съм в гората, в уютна виличка, да се пързаляме с децата и да се забавляваме Simple Smile Дано и мен дядо Коледа ме послуша. Нашия банкет е довечера и нямам търпение д мине деня и да ходим да поиграем и да се повеселим!!!!
 Hug Hug Hug Hug

# 133
  • София
Привет военни красавици.
Преди малко се прибрах от тръстиката. Ходя като лунатик. Стъпвам все едно в паници. Да не си помислите, че сме препили с Фейщецата? Нищо подобно. Де да беше това, а то гола вода само пихме. Големи сме пиячки с нея. След като мъжете и децата ( нейната кукла и моята внучка ) си легнаха, ние още малко побъбрихме и стана почти 1.00, а сутринта трябваше да се става рано. Снощи беше хубаво, ама сутринта мъкаааа. Ша са упраим.

ДАНИТИ, до колкото си спомням ти участваше в организацията на вашия банкет. Сигурно си обрала овациите.

АЛБЕНА, Много хубаво, че ще направите ремонта, ама не може ли да извикаш джуджетата да свършат хамалската работа. Чудиш се от къде ще дойдат парите. Пусни едно тото, може и да дойдат newsm78
На мен днес ми се падна здравето. То много хубав е този късмет, ама хората казват: Голо здраве без пари си е чиста болест, ама аз съм си доволна от късмета. Simple Smile

ДУНДИ, много жалко, че твойто мъж се е тръшнал и боледува. Нишадъра помага, когато се започне още от самото начало и се маже два три пъти през половин час и всичко в до там. Няма гърлобол, няма кашлица. Дано бързо му мине, че се задават такива хубави празници с хапване и пийване.

НИКИ, дано довечера да си изкарате хубаво, да заредите батериите. После ще разказваш къде сте били, как е било.

Днес си мисля да направя малко сладки. Не, че няма готови, ама друго си е. Създават настроение, напомнят, че празниците тропат на вратата. У дома се разнася приятен аромат, всички се въртят около тавите със сладки... Нали коледните сладки обикновено се оставят, та да станат мекички. Трудна мисия. Simple Smile Обичаме си ги и без да са " отлежали".

Мъничето дали защити? Фейщицата до къде ли стигна? Как се чувстват нашите бременелки? Сад уоман дали укроти везната?

Слизам до пощенската кутия, да видя дали и при мен не е дошла картичката на Шехина Simple Smile Аз започнах да ги надписвам, ама не съм пращала от много време писма, та се чудя кое как се разполагаше. Къде се поставя адреса на получателя, къде на подателя. Аз май съм объркала нещата и ако ги изпратя в този им вид, нищо чудно да пристигнат в моята пощенска кутия моите картички. Е тогава ще си заслужа да ме провъзгласите за чешматка на Републиката hahaha Joy

На всички изпращам много прегръдки Hug Hug Hug

# 134
  • Разпиляна във въображението
Добър ден от мен!

albena30, не ходихме до Беклемето. Малкият вдигна температура та се борехме с нея. Станал е ужасно лесно раздразнителен, отделно не иска да си спи в леглото и вече доста време не мога да спя спокойно. Хубавото щеше да е да си поспивам с него през деня, но като затворя очи просто не се получава Crossing Arms

stef87, малкият е страхотен бонбон. Трябва да видя по нашите фотота какво предлагат.

Моето късметче - Ръководството реши с двойна заплата да те награди! /Да бе, да, Москов това каза Whistling/

sad_woman, защо не искат да идват в Плевен. Ние сме такъв хубав, тих град Crossing Arms

Flo 51, долу вдясно - получател, горе вляво - подател. Laughing

Миналата година участвах в един сайт за размяна на картички от цял свят. Забавно, но и ангажиращо, но толкова готино да отвориш кутията и да вземеш поредната пропътувала цял свят.

Между другото ще ви е проблем ли да не пускам картичките в плик? Някак готино с тези марки, печати и т.н., но ако не ви харесва ще ползвам и пликове Thinking

Общи условия

Активация на акаунт