Стеф, прекрасно момченце си имаш! Да ти е живо и здраво!
Аз се позагубих два дни и много ви се радвам колко сте изписали. Къде запомних, къде не...ама да почвам.
И аз бях на работа в събота, но само до обед. Посвърших това-онова, колкото да оправдая идването. Вечерта ММ ме води на коледно парти с колегите си. Та имах повод да се направя красива. Чак рокля сложих, токчета, прическа, гримче малко....Един път в годината ми се случва да се кипря така, че понякога и по-рядко.
Чак съжалявам, че не се снимах в пълния си блясък 
Да се включа и аз с глас за квартал Тракия. И на мен тук си ми харесва, всичко си имаме наблизо. Даже като си купихме апартамента, се случи така, че година и половина бях без работа. За това време броени пъти да съм излизала от квартала, само по работа. Харесва си ми. Едно такова просторно, широко...Но Дунди е права-най-важното е къде човек се чувства добре.
От баницата ми се падна работа с награда. Е, очаквам от Нова година някакво повишение, така че може и да ми се сбъдне. Но пък май месец ми изтича договора, че съм по заместване. Оттам нататък ще търся. Та може и за бъдещата нова работа да ми е късметчето, знам ли...Да сме здрави само.
Сети, как мина прегледа, че те мисля?
Фло, все ще ти казвам-прекрасни снимки от партито на Мамата. Толкова позитивна енергия излъчваш, че човек се усмихва и му става приятно само като те види

sanie85, май не те познавам или съм пропуснала нещо. Ако си отскоро при нас-да те приветствам с голямо Добре дошла!

Дунди, продължавай да мечтаеш за почивката! Нали знаеш, дядо Коледа носи мечтаните подаръци на послушните дечица
Дано да си била послушна през годината, да си спинкала и да си си изяждала всичко 
При ММ нещо много са налели гипса. Щом се стигна дотам началникът му да го пита дали ще се върне на работа от 4-ти януари /за протокола, оперираха го преди по-малко от месец/. Предстои им учение в Плевен и изведнъж всички рязко се разболяха. Та първо го пита дали можел да иде на Плевен, а после изобщо можел ли да ходи на работа, че нямало кой да дава наряди. То е ясно, че на никой не му се ходи на Плевен, но чак пък такова скатаване не бива. Е, оплаках се. Мога вече да си продължавам работата. Хубав следобед на всички!

И моят отчет ще е съвсем кратичък, че няма време (а и едновременно правя винен кебап, меденки и храня бебето, а ме чака и една безумно мръсна детска стая за чистене - после мъж ми се чуди какво правя по цял ден
) - вчера благополучно пуснах картичките до вас, успях да пратя на всички - дано ви зарадвам
Зарадвах се на появата ти. 

. Е ще се наложи голямо чистене в къщи, че нали правим ремонт, хаха-хаха, посред никое време.

/