Или поне да се върнел на работа наряди да дава. Как пък не, месец и половина след операция да слага жилетка, пълно бойно и каквото трябва там!Мъниче, чакаме вести!
Аз пък съм в една чуденка, но скоро ще разбера за какво става въпрос. Вчера установих, че закъснявам с поне десетина дни. Правих тест-отрицателен
Сякаш ми е рано за критическа, още нямам 40. Тези дни май трябва да навестя АГ-то да видим за какво става въпрос...Фло, чудесно е, че сте се видяли с Фей. За вас ми е ясно, вие сигурно като стари дружки сте си говорили. Мъжете ви допаднаха ли си? Сигурно и те са били заразени от вашето настроение

Дунди, бързо оздравяване на голямото момче пожелавам!
Мириел, а твоето момченце оправи ли се? Хубаво късметче ти се е паднало, дано и Москов да мисли така
Ники, весело изкарване довечера!
. Точно наопаки съм го направила. Усещах аз, че ако ги пусна така ще получа собствените си картички
Тенкю баба. Ще ги преправя. Повторението е майка на знанието ( и баща на затъпяването )
Малкото сладурче оздравя ли? Казват, че петима Петко не чакат, а във вашия случай четирима малчо чакат. Провали се екскурзията. Нищо. Друг път
, да не би да си ползвала някой фалшив тест? Провери пак. Така навремето аз мислех, че смяната на климата ми е повлияла, а то смяната на правилата ми изигра номер
Лелееее, как ще се радваме, ако се е случила случка. А ти?

И да споделиш, ей 
Лека нощ на всички

Така се надявах да кандиса на мъфини, че вече имам няколко изпробвани сполучливи рецепти. Стават бързо и се пренасят лесно. Обаче не, погачата ... а предната вечер ще са на парти и ще трябва да ходя да я прибирам в 9. Кога ще сколасам, не се знае. Трябва да направя стройна схема и да впрегна домашното джудже да помага.
. За това пък се радвам от душа и сърце на всяка бременна жена!

Като я търся по стаите и я викам: Елиа, къде си? Тя ми отговаря: В Бъгалия 

Пусто сърце на трае, само щом свирне музиката и съм на дансинга. Е, едно време беше красиво като танцувах. Пола с волани, деколтирана блузка, косата до кръста, обувки на ток, шал през раменете и кастанети на пръстите. Бря чи красута... Сега вече не е така
, ама сърцето, сърцето не се примирява...