Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Мириел, не искат, защото голяма част от тях са скатавки. Има няколко момчета, които не се страхуват от работа и все те опъват каиша. ММ за 15 години за втори път е в болнични, при това пак заради операция, и пак му звънят да го питат дали нямало да отиде на Плевен  #Cussing out Или поне да се върнел на работа наряди да дава. Как пък не, месец и половина след операция да слага жилетка, пълно бойно и каквото трябва там!
Мъниче, чакаме вести!
Аз пък съм в една чуденка, но скоро ще разбера за какво става въпрос. Вчера установих, че закъснявам с поне десетина дни. Правих тест-отрицателен  newsm78 Сякаш ми е рано за критическа, още нямам 40. Тези дни май трябва да навестя АГ-то да видим за какво става въпрос...
Фло, чудесно е, че сте се видяли с Фей. За вас ми е ясно, вие сигурно като стари дружки сте си говорили. Мъжете ви допаднаха ли си? Сигурно и те са били заразени от вашето настроение  Simple Smile
Дунди, бързо оздравяване на голямото момче пожелавам!
Мириел, а твоето момченце оправи ли се? Хубаво късметче ти се е паднало, дано и Москов да мисли така  Laughing
Ники, весело изкарване довечера!

# 136
  • София
Благодаря ти МИРИЕЛ Hug. Точно наопаки съм го направила. Усещах аз, че ако ги пусна така ще получа собствените си картички hahaha Joy Тенкю баба. Ще ги преправя. Повторението е майка на знанието ( и баща на затъпяването ) Wink Малкото сладурче оздравя ли? Казват, че петима Петко не чакат, а във вашия случай четирима малчо чакат. Провали се екскурзията. Нищо. Друг път Simple Smile

ШЕХИНА, понеже сме съседки, моята картичка да не би да си я пуснала да върви пеша? Чакам си я.

С пликове, без пликове, домашно правени или купени, щом са от вас всякак ги харесвам. Simple Smile Като гледам и моите картички може да тръгнат голи из страната, след като им обърках надписването Joy

Хайде до после. Отивам да замесвам тестото за линцерите-австрийски сладки. Нали съм такваз тъща, та да се представя Wink

ПП САД_УОМАН ме изпревари, ама не ѝ се сърдя, даже ще я гушна. Hug Мъжете разчепкаха политиката и армейските проблеми, даже по едно време се разделихме на клубове по интереси-децата на една страна, ние с Фейщецата на друга, а мъжете на трета. Абе готини сме си ние военните хора. Мило момиче, а дано, а дано EFP, да не би да си ползвала някой фалшив тест? Провери пак. Така навремето аз мислех, че смяната на климата ми е повлияла, а то смяната на правилата ми изигра номер Simple Smile. Сдобихме се със син stork-boy Лелееее, как ще се радваме, ако се е случила случка. А ти? Simple Smile

# 137
  • Разпиляна във въображението
Температурата му спадна, но е в ужасно настроение. Някак няма живец. Често мрънка, което е много-много странно за него, защото е кротко, живо и все усмихнато дете. И ние покрай него нещо сме смръщени. Утре докторът ще го прегледа - претегли, премери и ще видим. Не му върви напоследък и това е.

# 138
  • Ямбол
Мириел, дано се оправи мъничето. И моят мъник по принцип е много жив и щур, но когато е болен е крив, мрънкащ, и отмалял. Щом сте свалили темп. значи ще се оправи.....
Да , Фло от организаторите бях , и слава богу на повечето им хареса банкета, и все пак нали знаеш че винаги има недоволни. Е, аз въпреки всичко не се повлиях от претенциите и си изкарах страхотно.
Ники , весело изкарване и на теб Simple Smile
Фло, какви сладки ще правиш???? Сподели набързо рецептата с нас.... Praynig

# 139
Miriel жалко за малкото човече, дано по-скоро се оправи и стане същото усмихнато детенце.
Съгласна съм и на голи картички и на такива, ходещи пеша (разсмя ме, Flo).
sad_woman дано новините са добри и такива каквито ги искаш. Но, на мен ми се случи един път да ми закъснее доста - дойде на 42 ден, а иначе около 24-28 ми, беше от притеснения и тревоги.
Фло май трябва да взема да пусна тото или да изтъркам някой билет Joy, ама никак не ми идва на акъла, защото по принцип не съм хазартна личност.
Мъничето дали успя, пък и имаше нещо да споделя?

# 140
Офф, знам ли аз какво искам....Както казват, хем ми се иска, хем не ми стиска на тези години вече-догодина ставам на 40...Последния месец, както ви бях споделяла, наистина бях доста разбалансирана и е твърде възможно да оказва влияние. Но пък и друг път съм изпадала в криза и не ми се е отразявало... newsm78 Ще видим. Още тези дни отивам на лекар и ще видим какво ми има.

# 141
  • София
Пак на бегом през плаца.
САД_УОМАН, ние палци ще стискаме, нали си се убедила, каква сговорна дружина сме. А синът ми като беше малък казваше: отговорна дружина. И това е вярно-и сме сговорни, и сме отговорни.  Нещата нека се наредят както ти искаш, ние сме солидарни с теб.newsm10 И да споделиш, ей Hug

АЛБЕНЧЕ, нали знаеш вица за онзи, дето се молел в черквата, да му се падне шестица от тотото. И изведнаж чува гласът на Господ: Пусни поне един фиш... Та и ти. Как да спечелиш, ако не играеш. Сещаш ли се за култовата реплика на Христо Стоичков: Който играе пИчели, който не играе - не пИчели. Чакаме резултатите. Money

ДАНИТИ, нали ти си си изкарала добре, това е по-важното, а недоволни винаги е имало, има и ще има. Следващия път тия, недоволните да се хванат с организацията, ама едва ли. По-лесно е да стоиш отстрани и да критикуваш.
Сладките се казват линцер. Рецептата е тръгнала още преди 300 години от град Линц. Традиционни австрийски сладки. Утре ще ви напиша рецептата, че си дадох сладкарския тефтер на една съседка и утре ще ми го върне.

МИРИЕЛ и мъничето, като всеки мъж е криво, когато е болничко. Ще му мине, не се тревожи.

И аз го мисля Мъничето. Вярвам, че всичко е приключило благополучно и кой знае къде запива и полива. Да се яви, поне да изкомандва "свободно", та да отпуснем палците. След нея на опашка за палци чакат Сад_Уоман, после Сети_Бети, след нея Димитрова, и т.н., и т.н.

Отивам да се паркирам, че вече права заспивам. newsm46 Лека нощ на всички Hug

# 142
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро! Нямам време никакво, ама набързо да ударя два реда. Два дена го играя Дядо Коледа. Laughing
Вчера в Джъмбо, понеже беше едно такова време нито за градина, нито има кой да я гледа, та с нас беше малката, и си видя всичките подаръци, но и казахме, че сега само ги избираме за да знае Дядо Коледа какво да и донесе. Добре че е малка и се лъже. Но хич не обичам така. Искам да е изненада всичко. Много ме е яд.
Днеска пък съм със голямата  Laughing да видим какво ще си избере.

Спорна и лека, момичета.  bouquet bouquet bouquet

# 143
  • Пловдив
Добро утро, много спите. Хайде на кафе.

Мъничето я няма, Сети-Бети също ...
Момичета, какво донесе дядо Коледа на мъниците по градините? Изпълниха ли им се желанията?
Че моята вече е голяма, та няма такава тръпка. Но пък съм й приготвила изненада, с помощ от приятел.  Hug
Знам, че децата се радват на подаръците, но дали знаят какво точно се празнува на Коледа? Тази еуфория с изръчкавенто на магазините и пръскането на много пари сякаш измества същността на самия християнски празник.

Другата седмица в училище ще си правят почерпка. От ученическия съвет щели да обикалят и да оценяват за конкурс за най-красиво украсена стая и почерпката. Първа награда - торта за класа.
Миналата година правих за първи път памук-погача и сега девойката иска да носи в училище.  ooooh! Така се надявах да кандиса на мъфини, че вече имам няколко изпробвани сполучливи рецепти. Стават бързо и се пренасят лесно. Обаче не, погачата ... а предната вечер ще са на парти и ще трябва да ходя да я прибирам в 9. Кога ще сколасам, не се знае. Трябва да направя стройна схема и да впрегна домашното джудже да помага.  Mr. Green

Хайде да ходя на тръстиката, че днес ми е последният транспорт към Алпите за тази година.

# 144
Добро утро,група!''В групата съм!''-има такъв филм по Дисни...не е много за деца ,но има доста простотии,на които да се посмееш.
Уж съм безработна,а не ми остава време да седна и да напишаи аз нещо...
Не ми е много коледно тази година,не знам защо,но нещо ми е свито под лъжичката  Simple Smile. Миналата година по това време бях направила 6 вида сладки по 2-3 дози и за Нова година пак правих,а сега още не съм започнала.Правя меденките на Джули ,които омеквам с помщта на парче ябълка в кутията им.Обичам рохличките на Наталина,линцерите и Арменски сладки за Бъдни вечер че са постни.Правих и щолен мин.година,ама много връткав и му треперих дали ще стане,та тази година ще си купя.
За Бъдни вечер приготвям традиционните ястия плюс салта с нахут и карфиол на фурна с орехов сос.По прицип е с млечен сос,но нали трябва да е постно замених с орехов сос.Учудващо,но ММ е заклет месар и рядко харесва безмесни ястия,но това много му допадна.
Фло,това с картичките е много мило.Напомня ми на детството ми,когато си пишех с 10-12 русначета.По Нова година получавах много картички и аз изпращах много.Но останах истински изненадата и се трогнах до сълзи,когато преди 2 г получих картичка, на адреса на родителите ми,от момиче ,с което съм си писала преди повече от 25 години!! А и руснаците знаята как да првят картички...и много други работи им се получават добре Joy!
sad_woman, съдбата си знае работата макар че,често съдбата е от  мъжки род Laughing.Пожелавам ти да вземеш правилното решение и най-вече да си здрава!
Ако бях родила на 20 първото си дете със сигурност щях  да имам 3,но закъснях,а и все по 2 пъти раждам всяко от децата си,все съм един заплетен случай дето го няма в учебниците и затова се примирих  Grinning. За това пък се радвам от душа и сърце на всяка бременна жена!
Miriel[b][/b],дано детенце да оздравее бързо и  да върне усмивките на лицата ви и лекотата в сърцата ви! Grinning
На Мъниче Й стискам палци от три дена! Убедена съм,че всичко ще е Ок и ще почерпи виртуално!
dundi73,и моят дребния ръси големи бисери,някои записваме,други разказваме и на бабите,а те помнят всич-ко,защото го разказват поне още 10 пъти на техните си приятелки  hahaha. А колко разнообразни бели ни е сътворил...ще ви напиша друг път!
За твоя ММ Simple Smile,"Клин клин избива!"Греяна ракияяяя,топло вино с чер пипер,с водка и уиски знам само коктейли,бабешки рецепти за болежки не съм научила още Joy!
Момичета,много ме кефи темата ви,извинете ме,че вероятно съм пропуснала някого,но за в бъдеще ще бъда по-пространна и ще имам за всекиго по нещо!

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 09:58 от irkata7

# 145
Здрасти, банда!
На линия съм, ходих да си правя изследвания и сега съм у нас. Нещо не мога да спя и ми е криво през деня. Но днес спах 4 минути повече  Mr. Green защото вчера като се ококорих и погледнах часовника беше 5:44, а днес - 5:48   bowuu
Мъниче, пуснала съм палците, да знаеш. Каквото станало-станало. Каквато и оценка да имаш ние пак ще те обичаме  Hug
irkata7, скри ми шапката (както се казва) със сладките, които умееш да приготвяш! Браво! На мен много не ми се отдава тази дейност, имам желание, но..... сега се каня трети път да правя едни масленки с локум, че вече имах два неуспешни опита - единия път ги събирах троха по троха от тавата, че ми стана много ронливо тестото, а втория път така ги препокох, че локума вътре беше на камък....
dundi73, аз купих подаръци за моето фемили - на татко пуловер, на мама две червила, на сестра ми Бейлис и пари ще й дам да си купи нещо. На свекитата няма да е зле да купим и на тях нещо, ама чакам ММ да измисли какво. А племенницата ми (на почти 10 години) да не ви казвам как вярва в дядо Коледа... и какви скъпи подаръци си писала в писмото и сестра ми се опитала да й намекне, че Дядо Коледа може да не й донесе всичко, което си е пожелала, ама тя каала: ааааа, миналата година всичко ми донесе  hahaha Вярвам, че ще се справиш с погачата Simple Smile Пък и щом днес ти е последен работен ден - хич няма какво да те мислим  Hug danity_79 и тя се е уредила, браво! Аз в моята работа, т.е. не само аз, а целия колектив, имаме по принцип много работа през декември и не излизаме отпуска  Crossing Arms
Miriel, хайде скорощно оздравяване на малкия  Hug и аз се зачудих дали да слагам пликове на картичките, ама сложих. За мен няма значение.
Другоооо не се сещам. Отивам да закусвам и после ще се гушкам с котетата!

# 146
  • Пловдив
Seti Beti, де да ми беше последния работен ден. Само последен транспорт към Швейцария имаме, ама и те от там пращат насам, та по стар обичай в нашата фирма, най-много работа има преди Коледа и между Коледа и Нова година.
Иначе с неспането - ами тежи си вече, ама то не остана. Дано после да имаш едно спящо бебе, дай да ти пратя нещо от моя дзвер. Тя си спеше от 10 вечерта до 6 сутринта непробудно, още от първия ден вкъщи. И даже и за ядене не ревеше, дзверът му с дзвер.

Поредната гавра с военните
http://news.plovdiv24.bg/604509.html
При ММ се падало по 1,50 на човек. Тоя министър е за линчуване. За нищо не става.  #Cussing out
За сега умуват този "излишък" да го запазят за текущи разходи, примерно за вулканизатор на гуми, че иначе си го плащат от джоба.
При тях втори месец няма квартирни, и парите за храна от нарядите не са платили. Поне до вчера. Какво е това чудо, не знам вече.  ooooh!

# 147
Ето ме и мен след щур и весел купон снощи. Как няма да е весел като имаш готини колеги Simple Smile Фло бяхме в ресторант Везна. Играхме и се веселихме доста. Аз ходя на такива събирания повечко да играя и по малко да се застоявам на масата Laughing
Фло сподели рецептата за тези линцери. Но моляте опиши с подробности стъпка по стъпка направата им, защото винаги някъде греша като правя коледни сладки Simple Smile

# 148
  • Разпиляна във въображението
Добър ден!

Минавам набързо да ви попитам нещо. Понеже мъжете ви трябва да се бръснат всеки ден и са представителна извадка. Моят ММ постоянно се заглежда по тези електрически самобръсначки с трите диска, но се отказва да си вземе, защото не били за твърди бради и хич няма да му свършат работа. Въпросът ми е някой от вашите мъже с твърди бради ползва ли и доволен ли е?

Малчо при мен все още е леко крив. Заспива отвратително късно, около 23-24 часа вечерта. Отделно се събужда отново по n-брой пъти и все едно са се наговорили - някакъв тип ми звъня на телефона два пъти да търси някакъв Боби в 4 ч. сутринта вчера, а днес към 5 звъннаха от непознат номер на ММ и той не вдигна, и след минути получи съобщение с някакви позивни, за да се яви по-рано на работа ooooh! Искам да спяяяяя Crossing Arms

Тези почивни дни ще редим менюто за празника. Миналата година бях голяма кръгла топка, която само пуфтеше, та сега ще се реванширвам Laughing

# 149
  • София
Добро утро група, което си е направо добър ден. Днес си отспах, та да компенсирам будуването онази нощ, когато бяхме с Фейщицата.
Деди заминал по работа, щерката също, а баба и внучкат спинкат ли, спинкат.

ВИВИАНКА, докато са малки се лъжат. Моя внук, който е 9 годишен, вече започва да се съмнява, но пък казва: Тия дето не вярват в Дядо Коледа и Дядо Мраз сигурно остават без подаръци, та по-добре е да вярвам hahaha Joy

ДУНДИ, и аз правя памук погачата и наистина е много хубава. Включвай домашното джудже и започвай. Нощта е твоя. Размислите ти около това какво се случва по Коледа са съвсем верни. Не бива да се губи духовното за сметка на материалното. Как е твоето момче? Смях се на рецептите на Ирката. Само така. Клин клин избива ( но винаги един остава Mr. Green )

ИРКА, казваш, че си безработна, а нямаш време. Същото се казва и за пенсионерите. Това са най-заетите хора hahaha Браво миличка. Голяма си домакиня. Аз всяка година се каня да направя този щолен и в края на краищата не го правя. Започни по малко да правиш сладките и настроението ще се появи. Като украсите и дома ще се промени атмосферата. У нас няма никаква украса все още. Внучката от Виена е дала заявка, че като дойде тя ще " декорира" домът ни. Разбира се, че ще се включат и останалите три внучета. Веселба да става.
И намирай време да пишеш. Интересно разказваш. Едно време и аз си пишех с 6 момичета и едно момче от Подмосковието и едно момиче от Казахстан. Големи "писателки" сме с теб. Това беше в малките класове. После спряхме. Когато бях в 10 клас започнах кореспонденция с едно момче. Получи се много яка връзка. Факт, щом и сега поддържаме тази дружба, но вече с контакти по скайп Simple Smile Това е една мноооого дълга и романтична история. Момичетата я знаят. Simple Smile

Допих си кафето на Дунди, поговорих си с вас, а сега да подхващам от някъде, че след обяд съм на тръстиката. А, и внучката ми се е събудила. Пее песента за България. Създава ми патриотично настроение bg Като я търся по стаите и я викам: Елиа, къде си? Тя ми отговаря: В Бъгалия Joy

Прегръдки и целувки за всички вас Hug love001

ПП Ето я СЕТИ_БЕТИ Hug Hug Hug Сладурка, накрая и аз не можех да спя. Всичко ми пречеше. Да не казвам, че ставах огромна като бременна. Раждах моите бебета по 4 кг. и 53 см. Казваха, че и по много вода съм имала. Абе минава и заминава. Дръж се още малко.

ДУНДИ, чак мен ме доядя, за поредната гавра с униформените. Един пациент, полицай сподели, че след новата година ще започнат с орязванията на парите. Малко им е линч на тия изчадия #2gunfire

НИКИ, радвам се, че сте си изкарали хубаво. И аз като ходя на банкети предимно танцувам-с шал и без шал, с кастанети и без кастанети newsm68 newsm44 Пусто сърце на трае, само щом свирне музиката и съм на дансинга. Е, едно време беше красиво като танцувах. Пола с волани, деколтирана блузка, косата до кръста, обувки на ток, шал през раменете и кастанети на пръстите. Бря чи красута... Сега вече не е така Sad, ама сърцето, сърцето не се примирява...

Хайде, че внучката ми за кой ли път повтаря песента Simple Smile

И пак не било речено да публикувам. Сблъсках се с МИРИЕЛ. На питанката не мога да отговоря, ММ не ползва такава. За малчо се радвам, че вече е по-добре. Всичко ще мине и пак ще си стане вашето добричко, спокойно, усмихнато момченце. Едно време, ММ като кажеше, че може да ги вдигат под тревога, аз по цяла нощ не заспивах, да не би да не чуем войниците, дето тичаха по коридорите да ги оповестяват. ММ спеше много тежко и аз се кокорех по цяла нощ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт