В този съботен работен ден
чак до 18 ч. трябва да седя в офиса, а вече няма никаква работа.. ноо какво да се прави.. тъкмо имах време да изчета всичко от вас.. и ММ е наряд на 25.. по принцип ходим при нашите да празнуваме Бъдни вечер и Коледа, събираме се цялото семейство както и пресен пресен новия член - ММ
от 2 години вече... празнуваме с тях.. ще отидем пак тази година, но той ще се върне в Пловдив за наряда, няма начин, после поне на 31 и 1 е почивка, но пък още нищо не сме измислили за празнуване, с кой къде и така.. но дано изкочи нещо в последния момент..Все се каня да започна да украсявам и май ще е утре, че още не съм извадила елхичката.. нещо не ми е дошло коледното настроение все още..
Утре пък е резерва тоз моя хубавец, ама дано имам късмета да не го извикат, за да може малко да се поразходим, може и до Центъра да стигнем с Фейщицата да се запозная...въпреки че ходенията до центъра са ми като екскурзия.. всичко си имаме в квартала и рядко напоследък отиваме нататък
Охх, май прекалих с обясненията и аз.. хайде приятна вечер и приятна неделя утре.. а аз оставам да чакам да стане 18ч. и да си ходяяяя
. АЛБЕНА, не си сама 

...пък и спирката ми наближава - отивам да подскачам малко и на връщане ще ви навестя отново
Ама как да украсявам на фона това слънце, ами хич не ми е Коледно
Днес например цял следобед стоях на отворен прозорец, ами то топло.
Дзверчето става на 14 и много държи на следващия ден след рождения й ден да я водя в районното за лична карта.
а аз искам нещо 10-15 годишно и НЕ-панел
.
.