Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
хайде и от мен едно здравейте...

В този съботен работен ден Close Close чак до 18 ч. трябва да седя в офиса, а вече няма никаква работа.. ноо какво да се прави..
тъкмо имах време да изчета всичко от вас.. и ММ е наряд на 25.. по принцип ходим при нашите да празнуваме Бъдни вечер и Коледа, събираме се цялото семейство както и пресен пресен новия член - ММ  Simple Smile Simple Smile Grinning Grinning от 2 години вече... празнуваме с тях.. ще отидем пак тази година, но той ще се върне в Пловдив за наряда, няма начин, после поне на 31 и 1 е почивка, но пък още нищо не сме измислили за празнуване, с кой къде и така.. но дано изкочи нещо в последния момент..
Все се каня да започна да украсявам и май ще е утре, че още не съм извадила елхичката.. нещо не ми е дошло коледното настроение все още..
Утре пък е резерва тоз моя хубавец, ама дано имам късмета да не го извикат, за да може малко да се поразходим, може и до Центъра да стигнем с Фейщицата да се запозная...въпреки че ходенията до центъра са ми като екскурзия.. всичко си имаме в квартала и рядко напоследък отиваме нататък Simple Smile

Охх, май прекалих с обясненията и аз.. хайде приятна вечер и приятна неделя утре.. а аз оставам да чакам да стане 18ч. и да си ходяяяя  #Crazy #Crazy #Crazy

Peace Hug Hug Hug

# 91
  • София
И от мен привет. Конгресът свърши, видяхме се с колеги, свършихме работа, добре беше.
Сега ви пиша от тръстиката. Нали е работен ден, та да не остана по-назад, дойдох и потръстичих Wink. АЛБЕНА, не си сама Simple SmileНали ви казвам, че като се зададат празници, хората се сещат, че са без зъби и не могат да ядат. Кой ти мисли за красота? Онзи ден един пациент ми предложи да си остави на съхранение тринайстата заплата при мен, че жена му и щерката щели да му я похарчат, а той си я е нарекъл за зъби. Що ли пък на мен ми има вяра, че аз няма да я похарча Money
За сега толкова. Бързам да се прибирам, че днес, като се върнах от конгреса, внуччката толкова много ми се зарадва. Влезте ми в положение Simple Smile тези дни повече ще чета и по-малко ще пиша.
I MISS YOU, ЛУННО ЦВЕТЕ, МЪНИЧЕ, ВИВИАНКА, АЛБЕНА, ДИМИТРОВА, МИРИЕЛ, на всички ви се радвам, чета ви с удоволствие, прегръщам ви Hug
За SAD_WOMAN дузина прегръдки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ВИВИАНКА, щом си майстор на питките, дай рецепти. chef

# 92
  • Пловдив
Аз да дам бърз отчет. Днес отървах работата, разходихме се по центъра, навестихме Фейщицата  Grinning поприказвахме на една слънчева маса на чаша чай, разгледах им павилиона ... защо купих картичките, там има много ръчно изработени. Една от тях ще отпътува тази седмица към САЩ. Ще бъде оценена подобаващо. Фейщицата е симпатяга и половина и си приказвахме все едно с познаваме, откакто сме се родили.  Laughing
Фло, добре ти дошли първата партида гости.
Аз месех постна питка на Бъдни вечер, т.е. само брашно, вода и сода, но в последните години дзверът върши тази работа. Обича да се плеска в кухнята. У нас на Бъдни вечер всичко си е строго постно, така го правеше баба ми, така го правим с майка ми сега у дома. Даже и с тамян ще си прекадя.
Днес спретнах елхичка у ММ, имаше мерак човека за украса, получи я. Надявам се да е доволен. Утре ще хвана щерката да сложим елхата и у нас. Време му е. Че къде иначе ще си сложа картичките, които ще получа. Всичко ще е на елхата.
Лека вечер на всички. Аз да се погрижа за моето момче, че вчера бяха на банкет и още го държи.  Joy

# 93

Добро утро!
Фло, знаех, че си ти със синьото сакенце Wink Нямаше как да е друга.
След вчерашния работен ден, днес се надявам само да си почивам.
На всички много  Hug Hug Hug Hug

# 94
  • Пловдив
Привет банда Simple Smile
Сколасах и аз да пиша - от градския транспорт Mr. Green...Ама то като съм вкъщи и грам време не ми остава Simple Smile
Фло, защитата ще е в Академията, публика няма да има, че дипломната ми е под закрилата на ЗЗКИ... Не знам нито колко човека сме, нито кога ще мина аз, но ако случайно имам време, може да ти звънна, ако си свободна.

I miss you, случайно с теб да не се окажем и съкварталци Simple Smile Живея в Тракия аз Simple Smile

Яд ме е, че не можах да стигна до центъра, но вчера цял ден рисувахме и декорирахмес децата - вече е коледно и вкъщи Heart Eyes
Изкуственият сняг много го мразя, защото явно някоя от съставките му ме дразни и кихам постоянно, та затова рисувам с моливи и бои за стъкло Simple Smile

...още нещо щях да пиша, ама забравих hahaha ...пък и спирката ми наближава - отивам да подскачам малко и на връщане ще ви навестя отново Hug

# 95

I miss you, случайно с теб да не се окажем и съкварталци Simple Smile Живея в Тракия аз Simple Smile

Оо, и аз  съм тук... най-хубавия квартал  Laughing Laughing Laughing

Сега, ако вземем да се oкажем и съвсем съседки  Hug Hug  Crazy Crazy

И аз да дам отчета за почивния ден.. украса на лице, сготвено.. изчистено.. и сега следва вечер пред телевизора.. хаха, ииии утре пак на бачкане Simple Smile

Хайде приятна неделна вечер  madnoel madnoel madnoel Close-mas: Close-mas: Nature Snowman

# 96
Само аз май не съм извадила украсата още Thinking Ама как да украсявам на фона това слънце, ами хич не ми е Коледно  Crossing Arms Днес например цял следобед стоях на отворен прозорец, ами то топло.
Поне венеца за водната врата ще гледам да извадим тези дни  Flutter

# 97
  • Пловдив
За това кой е най-хубавият квартал на Пловдив можем доста да поспорим. Факт е, че човек свиква с мястото, където живее. И когато се чувства добре там с хората около себе си, за него това е най-хубавото място.  Peace Аз примерно в Тракия бих отишла да живея само ако нямам никакъв друг избор.  Peace
Сутринта изпратих ММ да ни пази, после направих инспекция на баща ми. Поизчистих малко там. После у нас, където майка ми се е тръшнала болна с разтройство и повръщане. Накрая нагласихме елхата, изпекохме едни мъфини с дзвера и той денят взе, че свърши.
Утре пак на работа. Почива ми се вече. Замислям се дали да не си слея почивните дни по Коледа и Нова година, без друго са ми останали няколко дни отпуска.  newsm78 Дзверчето става на 14 и много държи на следващия ден след рождения й ден да я водя в районното за лична карта.  Laughing Мерак.

Спокойна вечер на всички.  Hug

# 98
  • Пловдив
ето ме Simple Smile
След тренировката давах отчет по телефона, че половинката ни пази и не можах да ви видя, но пък сега, докато децата вечерят, имам някоя и друга свободна минутка Simple Smile

I miss you, така и предположих, като каза, че всичко си имаш в квартала Hug От 2008 се преместих тук, въпреки предрасъдиците, които имах... Голяма бяла птица съм била - квартала не случайно го избират за най-добрия за живеене вече 2 или 3 година под ред (Дунди, да не се разсърдиш Mr. Green Hug) Обиколила съм почти всички квартали (с изключение на Кючука и Кършияка) - Тракия си ми е най на сърце Simple Smile Веднага след това се нарежда Смирненски, но ММ е на мнение, че ще взимам е апартамент тук Simple Smile Не се дърпам и аз hahaha Само за годинките на жилището не можем да се разберем - той иска панелка #Cussing out а аз искам нещо 10-15 годишно и НЕ-панел Simple Smile

Вие на работа утре, мен започва да ме стяга все по-сериозно под лъжичката #Crazy Тъкмо си говорихме с една колежка, която също ще защитава на 16 - да вземем сутринта да пийнем по едно за отскок и кураж hahaha Joy

Зверчетата се наядоха и времето ми свърши Simple Smile Отново включване от мен очаквайте тъкмо като за вечерната проверка hahaha

# 99
Дунди, не го казах с никаква лоша мисъл..  Peace Peace
Наистина е така, като се свикне.. друго си е Simple Smile  Hug

Таз година те очаква бебче – пухкаво и бяло като хлебче!

Това ми е късметчето от Тук от БГмама.. нали има някаква игра.. дано се сбъдне! Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 21:32 от I miss you

# 100
Момичета прекрасни, привет  Hug
Не съм ви забравила, надниквам от време на време. Работата ме завихри, на началника му се роди малко сладко бебче, и ссега ще съм самичка. Ще се справим отделението - няма как. Трябва да осигурим на новото бебче спокойствие и компанията както на мама , така и на тате. Пратиха ми снимките от форосесията - искам да ви се похваля с моя сладурчо
Скрит текст:

# 101
  • София
Добро утро военни момичета. Днес съм ранобудна. Как им се ходи на хората в 7.30 на зъболекар?
Надникнах за малко, получих заряд от две грейнали очички, като звездички, от една прекрасна усмивка и сега вече мога да тръгвам към тръстиката.
На всички успешна седмица.  Hug
Нямам време за кафе. Embarassed

# 102
Добро утро и от мен.Изпратих ММ да ни пази,закарах дребосъка на градина,сега набързо да пийна едно чайче с вас и отивам да си подавам документи за детски,а като знам колко чакане има направо не ми се тръгва.Приятен ден на всички.

# 103
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро!

stef87, много сладък малчо. Hug

И да ви кажа най-добрия квартал на Пловдив за живеене е Асеновград.  Laughing Laughing Laughing Шегувам се. Hug Не го харесвам аз този град, но то така като не харесваш нещо и ти се случва точно това. Докато има работа сме тук. Wink

Тази седмица ще ми е за приготвяне на подаръците.

Димитрова, влиза ли в сила от новата година промените които дискутираха? Аз в крайна сметка нищо не разбрах, но ако доход на човек е 400 лева и ние може пък да се класираме за детски. До сега никога не сме вземали. Да отида на място, нищо няма да кажат конкретно. Чудя се?

# 104
Добро утро! Ами как да не е добро с това прекрасно момченце с големи очички, само за гушкане е това детенце! Хайде и днес да поработим. При нас едно слънце пекнало, едни пролетни 8 градуса - каква ти Коледа...
dundi73 и ние ходихме да вадим лична карта в деня след рождения ден Laughing, бързат децата да пораснат Joy.
I miss you хубаво късметче ти се е паднало, от теб зависи сбъдването му, е и от твоето момче Wink.
Miriel ходихте ли на Беклемето?
Flo 51 успешна седмица и на теб!
Моята ще е кратка - 3 дни и после дъъълга отпуска до догодина newsm44.
Димитрова, влиза ли в сила от новата година промените които дискутираха? Аз в крайна сметка нищо не разбрах, но ако доход на човек е 400 лева и ние може пък да се класираме за детски. До сега никога не сме вземали. Да отида на място, нищо няма да кажат конкретно. Чудя се?
- какви 400 лв, това май не съм го разбрала, инфо може ли? И ние никога не сме вземали детски - нали се осигуряваме на реалните си заплати и нищо не  е скрито покрито като в частния сектор - децата ми не са "български гражданчета". Ама какви данъци плащаме само за разлика от някой, които дори и ток и вода не плащат, а си ползват - знаете кого визирам #2gunfire.

Общи условия

Активация на акаунт