Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
и аз да се разпиша, че може да ми е за последно тази година Simple Smile
Добре, че съм на работа, та имам повече време hahaha

За НГ ще се събираме вкъщи с още две семейства - и двете с по един малчо на 2г., та ще е весело Simple Smile На мен се падна честта, на направя баницата и салатите, та утре ще пазарувам Simple Smile Мразя го това упражнение в последния момент, защото по магазините е кошмар, но няма как.
За капак се оказа, че утре мм е дежурен Shocked Всичко сама трябва да правя, а и колата ни предаде много брутално точно в навечерието на Коледа Sad Както и да е - ще се оправям някак - да са живи и здрави комшийте hahaha

Пожелавам ви весело посрещане на 2016 и нека тя донесе това, което 2015 е забравила Hug

# 316
  • София
Момичета внимавайте! Покрай празници се активират телефонните апаши. Днес, по обяд ми се обади непознат глас и много любезно се представи за проф. Христов от Пирогов. Поиска спешно 10 000 лева за пострадал мой близък ( Разбира се, име не казва ) Теглих му една и затворих. След минутка пак звъни и вече без да си преправя гласа, ми заяви, че ще ми прати 4 бабаити, да ми отрежат ушите. Казах му, че разхищава работна ръка. За една бабичка не са нужни толкова хора. Псуваше ядно, та се наложи да го пратя при майка си, да свърши тия закани. Пак казвам, внимавайте!!!

Днес довърших пациентите Simple Smile, от следващата година - пак. Дал Господ по много зъби, та винаги си имам работа Wink Напазарувах. Щерката и зетя, барабар с всичките 4 чавета заминаха за два дни на планина, та да мога на спокойствие да ошетам и да приготвя за Новата година. Щом гаджето е до мен, няма страшно. Ще се справим Simple Smile

Отивам да действам.
А, днес получих картички от Димитрова и Лунно цвете. Благодаря ви, милички за трогателните думи и хубавите пожелания. В едната от картичките имаше толкова много сняг Simple Smile Дузина картички красят скрина ми в хола и всяка една от тях ми е много мила и скъпа... Hug Hug Hug

# 317
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Бъдете живи и здрави и много много успешни дами, обичани съпруги и майки!
Чак сега стигам да вляза и аз.. Бяхме при нашите за Бъдни Вечер и Коледа, прибрахме се в Неделя и тези три дни и аз съм на работа, ноооо утре е последнияя.. Peace Peace

Иначе празничните дни минаха чудесно - ядене, пиене, цялото семейство, паричката се падна на татко ми.. брат ми не беше особено доволен, защото доста време не се падало у него Grinning хем вече е голяммм мъж Grinning

Предстоящите празници не знам още къде ще сме.. май всичко ще е в последния момент, макар че хич не обичам така.. Имахме предложение да гостуваме на Плевен и Червен бряг, но на 2-ри Януари ММ  е наряд и... само за 31 и 1-ви няма май много смисъл да бием толкова път до там..
Така че, май ще си останем в Пловдив.. Whistling Whistling

Още от сега Ви пожелавам много щастливи мигове през новата 2016-та и да ви донесе това, за което най-силно мечтаете! За мен лично, силно се надявам всичко да е наред и живи и здрави през новата година да се сбъдне моето желание да стана майка..  Blush Peace Peace

Хайде ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 318
Добро утро!

За последно тази година да ви почерпя с кафенце. Днес тръгвам и не знам дали ще мога да пиша или да ви чета. Желая ви весело посрещане на Новата година. Дано е по-добра и успешна от 2015 г Praynig Най-много ви пожелавам да сте здрави, другото все ще се нареди някак.
На всички изпращам много  Hug Hug Hug Hug и усмивки!

# 319
Добро утро и от мен!
Мили момичета, колко е хубаво да очакваш Нова година, отново и отново...И никога не е една и съща. Докато бяха по-малки децата вълненията и подготовката бяха различни, сега пък са вече са тинейджъри и участват активно във всички приготовления. И така неусетно Нова година, след Нова година... А все си мисля, че съм на 25.  Rolling Eyes
Днес е последният работен ден за 2015 година. За работещите момичета- не се напрягайте много, че и в къщи ви чака работа.
На пътуващите пожелавам да се завърнат с най-прекрасните впечатления!
И си пожелавам нашата виртуална къщичка да бъде все така уютна и весела, пълна с бебета и нови прекрасни емоции!
Нека 2016 година да бъде най-запомнящата се година за всички нас!
Прегръщам ви момичета и до... догодина!!! Tada newsm67  55 Flowers Bouquet

# 320
 Да се включа и аз от работното място на последния работен ден за 2015...

На всички желая весело и незабравимо посрещане  на Новата година и още по-хубава 2016 г.!

И аз , както е казала Лунното  цвете , пожелавам през новата година да запазим прекрасната атмосфера в нашия виртуален "военен блок" (жалко че министерството вече не  строи и не раздава жилища , защото живота в тези военни блокове е наистина различен от всякакви други съвместни съжителства....)

Фло, измамниците сигурно са ти звънели на стационарния телефон...Откакто майка ми си го закри е много доволна -няма измамници, няма агитации от Виваком за нови планове...И тя уж знае как да реагира, но като й звъннат и я стресират , тя ги отреже, ама след това докато ме набере на мобилния трепереше...Виж на свекитата всеки месец... не се отказват...преди 10 дни  им звъняха за климатици, преди за резервни части, счупвания...не се отказват и това е...А най-смешното е ,че в началото на декември подкараха и МО при ММ -явно не знаят ,че това са служебни телефони, те са си със  седем цифри и карат поред канцелариите....

Но да се върна към празничното настроение-още веднъж здраве и късмет за всички през Новата година!

# 321
  • Пловдив
Честит първи сняг, пловдивчанки.  Laughing Вчера беше пролет, днес си е зима. Ама как хубаво заваля. Като станах колите само бяха покрити със сняг, докато се облека и изляза, отново заваля. А сега пудри едно хубавичко ... Де да си бях вкъщи на топличко с кафенце на дивана.
За днес шефът обеща да си тръгнем по-рано. А дано, не че имам много работа вкъщи, ама и на мен ми се почива.
Приятен ден на всички.

# 322
Здравейте и от мен..  Party Party

Дунди , благодарим за първия сняг.. но и на мен ми беше доста неприятно като тръгнах за работа днес, и сега с нетърпение чакам края на деня.. хаха
Дано и нашия шеф реши като вашия.. дано е заразно това  newsm78 Laughing Laughing Laughing

както се пееше в една песен - Оооообичам поочииввниите днии  Hug Hug Crazy Crazy Flutter Flutter

Хубав ден от мен!  bouquet

# 323
Добро утро и от мен.И при нас е беличко,не мога да ви опиша радостта в очите на дребната като видя побелелия двор,облече се за секунди и се изстреля докато не се е стопил снега

# 324
Здравейте и от мен. И тук сутринта колите бяха побелели. Сега е ясно и май слънце се е показало. От работа това виждам.
На всички момичета от дружната ни темичка желая весело посрещане на Новата година и нека тя донесе на всеки кой каквото си е пожелал, но най-вече здраве и късмет  bouquet Hug Heart Eyes

# 325
  • София
Добро утро военни красавици. То си е време за добър ден, но аз станах преди малко, та затова - добро утро. Благодаря на ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ за чашката кафенце. Пийвам го и яхвам метлата.
Първо ще направя руската салата, после кремът за тортата и ще намажа корите, после разтребване и прахосмукачка. Това за днес. Утре ще заредя два глинени гювеча с капама. Зетко отначало се мръщеше на това ястие, но вече му харесва Simple Smile Утре ще опека и баницата с късметите. Днес ще ги напиша, докато почивам.
И при нас едва, едва е побеляло. Все пак баба зима да покаже, че е нейното време.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, Hug разглези ни ти с кафенцето всяка сутрин. Ходи където ще ходите, хубаво да си изкарате, а като се върнеш - пак ще ни глезиш Simple Smile

ЛУННО ЦВЕТЕ, накара ме да се замисля. Дано не ми се смеете, но и аз се чувствам по-млада. До някъде, причината за това сте вие Hug Hug Hug Имам мераци за още толкова много неща. Представям си как заедно с тинейджърите се готвите да посрещнете Новата година. Хубаво е, докато всички сте заедно. Когато щерката се омъжи далеч, ми беше малко тъжно, че на празниците няма да сме заедно. До сега само една година не са си идвали. На зетко много му харесва тук. Другите деца от начало бяха решили, че една година ще са с нас, на следващата - във Варна, при сватовете. И те нещо объркаха графика и по-често са с нас. За тези големи празници каним и сватовете, но варненци предпочитат да са си у дома, а виенската сватя преди две години се пощури от толкова много народ и врява, та после две седмици беше реанимирала у дома си. Къде е свикнала тя на такава топурдия, на толкова много народ Joy

КАТИВИТА, Hug ти пък ме накара да си спомня за нашите военни блокове. Да, такава атмосфера не може да се получи никъде другаде. Жалко за младите, че няма да знаят колко е хубав и весел живота там.  Радвам се, че все повече чувствате нашата темичка като виртуалната ни къщичка, а сега вече я произвеждаме в звание ВОЕНЕН БЛОК !!! Нашият блок! Да сме живи и здрави, да сме успешни и с късмет, да обичаме и да ни обичат, да се чуват песни и весел детски смях, да има бременелки и пълни бебешки колички.

ДУНДИ, дано шефът е благосклонен, да ви разпусне по-раничко. Едва ли ще седнеш с кафенцето на диванчето, но друго си е да си си вече у дома. Simple Smile

I MISS YOU, решихте ли къде ще я срещате Новата? Когато имаш до себе си любим човек, всичко друго е без значение. Навсякъде му е празнично и всеки ден е празник, и сол и хляб е вкусно...

Ей, разприказвах се. Отивам в КПП-то.
Гушкам ви. Спорен ден! Някой казал ли ви е днес, че ви обича?  Wink newsm51

ПП ДИМИТРОВА с теб се сбутах на портала Simple Smile Във вашата картичка имаше много "сняг". Малката внучка пипа памука и казва: Сняг, не студено, не студено hahaha Joy Ето донесохте ни и сняг...

Ето още едно наше момиче влезе във военния ни блок Hug ROSE RED, благодаря за пожеланията, идвай по-често, чувствай се като у дома си. Нали знаеш, че имаш място сред нас?

# 326
Здравейте банда. Как е настроението в нашия военен блок? На всички ви пожелавам весело посрещане на новата година, приятно пътуване и после споделяне! У нас хем ремонт, хем празници - лудницата е пълна. Бебчето и сети,надявам се са добре и вече в къщи.

# 327
Добро утро,пиша рано докато останалите в къщи не са се събудили.Весело посрещане на новата година и да ви донесе много късмет и щастие.
Ние ще празнуваме в къщи с кумците ни и още едно семейство,тази година на домашно,защото вече ме боли гърбът(неволите на бременността се обаждат) и не мога да издържам дълго на столовете в заведенията,но няма значение къде ше си за да ти е весело,важна е компанията.Много Hug на всички и до догодина

# 328
Весело посрещане на Нова година!

Пожелавам на всички, приятни емоции през новата година, всичко да се случва както сте го намислили. Simple Smile

# 329
Момичета, пиша ви и аз в малкия прозорец, дето имам днес и след като направих три Медовика Laughing А денят едва сега започва, нямам думи. Днес няма да правим кой знае какво празненство вкъщи (ще празнуваме със свеки и двамата ми юнаци, можете да си представите колко весело ще бъде Joy), но утре ни чака една българо-руска среща у роднини и за там са едни приготовления, едни чудеса - готвим от вкъщи по 2-3 торти, 101 салати, мезета, мъкнем водка Laughing Но пък е много мило, топло и весело и е една страхотна традиция от години. Та така... Всъщност влязох друго да ви напиша:

Пожелавам ви една прекрасна 2016-та година, нека донесе на всички здраве и щастие, а на всеки - каквото сам той си е намислил! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт