Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ето ме и мен.

СТЕФИ, поздравления по случай Стефановден. Да си жива и здрава, да те закриля Св. Стефан.

Радвам ви се момичета, че добре сте изкарали първата серия празници. Едни почиват, други се разкрасяват и се готвят за следващата серия празници. Сега да не заревете, че не ходите на работа? Споко, от 4. януари всички на тръстиката.

Хайде, останете си със здраве, лека нощ и ведри сънища. sleepuu

# 301
Добро утро!

Честито със закъснение на имениците и рождениците - да сте живи и здрави всички!
Фло, свят ми се завива като описваш какво правиш. Ти си като фурия Wink
Вчера не успях да се боядисам - след малко започвам. След това разходка и по магазините.
Слънчев ден на всички Hug Hug Hug Hug

# 302
  • Пловдив
Добро утро. Кой каза, че не работим? Някой тръстичим и между празниците.  smile3521
И какъв студ е в офиса след 4 почивни дни.  ooooh! Докато наваксат отоплителните уреди, вън ще стане по-топло от вътре. Мдаааа.

Приятен ден на почиващите, а на работещите - да минава по-бързо.  Hug

# 303
Привет и от мен! И аз съм на работното място, и при мен студ- в 8 ч. влязох на 13.1 °С , сега го докарах до почти 22  °С. Доста години си почивах тия дни , но тази година съм аз дежурна. Надявах се тук на работа да няма мъгла заради височината, ама не ...същата история като в София...а каква пролет е в цялата страна...завиждам....

На всички с повод за празник през последните дни желая здраве и късмет!

# 304
  • Пловдив
kativita, 13.1 °С си е направо жега.  Laughing При мен в офиса сутринта беше 9 °С
През зимата 22 не става никога.  cold

# 305
И аз съм на тръстиката  Sad Кати и Дунди не са сами. И при мен тази сутрин като дойдох, термометърът показваше 11 градуса. Сега не знам колко е, но още ми е студено. Аз обаче ще тръстича до утре наобед, защото утре вечер заминаваме за Турция с гаджето  newsm44
И пак много бързам да говоря, та пропуснах да ви честитя Коледа. Бъдете здрави и благословени, мили момичета-вие и вашите семейства! Дунди, малко на патерица-честит рожден ден на твоето момиче! Пожелавам й да е здрава и да сбъдва мечтите си! Стеф, и на теб честит имен ден на патерица! Носи си със здраве хубавото име!
Аз пък с мъъъничка доза срам да си призная, че се отървах от голямото готвене по Коледа. ММ изненадващо ме заведе на една "свинска сватба", която се проточи от 23-ти вечерта до 25-ти следобед. Голяма емоция ми беше, защото аз като едно градско чедо никога не бях присъствала на подобен ритуал. Досега винаги съм била само консуматор, а сега даже участвах.  Simple Smile Вечерта идваха и коледари. И точно както си му е редът-те пяха и благославяха къщата, а домакините ги дариха с паричка и нещо за почерпка. И малки коледарчета идваха...Много беше хубаво. Така като гледам и за НГ няма да имам честта да готвя и шетам, но не страдам твърде от това, защото една моя мечта от няколко години е напът да се сбъдне с това пътуване. Така че съм доволна от живота. Спирам сега и продължавам да имитирам активност. Нямам почти никаква работа, ама нали трябва тук да съм...

# 306
Ето ме и мен-днес цял ден разходки използвахме пълноценно слънцето-ММ е в отпуска и не пуснахме и малката на градина и така като сме всички в къщи не ни свърта на едно място

# 307
  • София
Ей ме на посред нощите и мен. Чак сега сколасах.

Редиците ни пооредяха, но така е около празници. Кой преял, кой препил...

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, спестявам подробности, че имаме в темата бременелки, та не изброявам какви ги върша в кухнята. Е тогава вече съвсем ще ти се завие свят hahaha chef

Ей, работни момичета, ДУНДИ, КАТИВИТА, САД УОМАН, дожаля ми за вас, като си представих как тракате зъби в студените помещения. Що не сте си взели по някой калорифер, или ел. възглавничка, та да се греете. Дано не сте настинали. Hug за стопляне. А може и така: Wine Glass Drunk

Днес и аз бях на тръстиката, утре пак, но за по няколко пациента. Не ми се иска да останат хората с лекарство в зъбите, че как гадно мирише, има да се сещат за мен, докато си ядат новогодишната пържола.

САД, желая ти лек път. Води си записки, като се върнеш, да разказваш Simple Smile

Лека нощ, че стана никое време.  wavey

# 308
Мили момичета, благодаря за хубавите пожелания!
Върнах се назад да ви изчета и чак сега разбрах че вече си имаме БЕБЕ! Seti Beti, желая ви много здраве и късмет! Мъничкото сладурче да расте безгрижно и да радва всички около себе си! Подарето му едно вълшебно детство! На теб бързо възстановяване!
Аз съм на работа...... не съм излизала откакто я "захапах". Само в началото 3-4 дни, че бихме ваксина на малчо. На шефа му се роди бебче и се споразумяхме да работя до края на януари, а след това да пускам стария ми отпуск . Мисля да си почивам февруари и март. Малко е натоварено покрай мен - все пак съм на нова длъжност и не са ми мн ясни нещата, но хубавото е , че взех да свиквам. Имам си за помощници един войник и един сержант - много кадърни хора, та те ми помагат с каквото могат. Общо взето съм доволна - в пъти повече работа имам отколкото на старата длъжност, но ми е много по-комфортно.
 Hug Hug Hug Hug на всички. Ставам да се приготвям за работа

# 309
Добро утро!

При нас още е слънчево, но го дават захлаждане cold Изобщо не обичам студа, но е време вече. Днес ще приготвям багаж, ще си взема книжки от библиотеката и утре ще пътувам. Имаме резервация за НГ и дано всичко да е наред, да изкараме добре Praynig. Това е от мен. Много  Hug Hug Hug Hug на всички!

# 310
 Добро утро и от мен.

Тук засега е мъгливо, но има шанс за слънцето да пробие...Много искахме сняг,но още го няма...След малко отиваме към Троян малко на разходка,че се залежахме тези дни...

В неделя имахме среща в Тетевен с едни форумски момичета,с които пишем в една друга тема. Беше много забавно.

Желая ви Весело посрещане на Новата година. Ние ще сме 5 приятелски семейства с много деца в един апартамент и ще е лудницаааа Crazy

До догодина bouquet

# 311
Добро утро и от мен,при нас е слънчево и топло(поне за сега),аз днес мисля пак да се отдадем на разходки,че от утре уж ще застудява.Много Hug на всички и хубав ден

# 312
Добро утро и при нас слънчице изгря след 3 дневна мъгла, но навън е мн студено, за сега оставам в леглото. Довечера сме на едно симпатично пред новогодишно парти, дано се  чувствам добре и да се позабавляваме, че за нова година ще сме мн скромнички, нали ММ е между дежурствата, но пк ще се съберем с кумовете и ще отбележим новата година. Пожелавам на вас, мн забавно и весело посрещане на празника.

# 313
Добър ден и от мен! Дафиново листче, благодаря за кафенцето!
Ставам сутринта, пускам ТВ-то и Емо Чолаков ме стресна яко с някакви минусови прогнози, чак ме втресе като го слушах! Излизам навън-топличко, слънчево...Зарадва ме!  Simple Smile Сигурно и към Филибето ще дойде лошото време, но засега се радваме на слънчицето. Снощи нещо се опитах да се разболявам, но не се дадох. Направих почти успешен опит да се сваря в банята, пих някакво прахче и днес вече съм като нова и готова за подвизи из Турско  Laughing Нямам търпение да дойде довечера! Още тръстича, но днес ще ме пуснат по-рано, да се направя на красива. Толкова от мен. Пожелавам на всички весело посрещане на новата година! Бъдете здрави, обичайте се и нека всички ваши желания се сбъднат! Голяма прегръдка от мен! До догодина!  newsm51

# 314
  • София
Привет и от мен. Слънчо свети и създава настроение. Дали ще има сняг не знам, но поне нека е слънчево, усмихнато.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, пийвам си кафенце от твоето и си приказвам с вас.
И днес ще потръстича и затварям кепенците. Чакай много да не се заканвам, че ми се е случвало на 30.12, късно вечерта да вадя зъб. Дано моите пациенти нямат нужда от мен в празничните дни, че както не мога да отказвам...да не посрещна Новата година с керпедена в ръка.
Гаджето отиде на пазар, че за новогодишната вечеря ще стягам капама. Като бяхме млади, често сме празнували на ресторант, или на Витоша, в хижа. Много весело сме изкарвали. Като поостаряхме, започнахме да се редуваме по домовете. Най-често се събирахме у дома, че на 31.12 ММ е рожденник. Сега, като още повече остаряхме, всеки си празнува поотделно и това е обяснимо. Изпожениха се децата, народиха се внучета, набъбна родата Simple Smile Здраве да е, нека има поводи за наздравици.
На пътуващите - приятен път и хубаво време. Ние, дето си оставаме по домовете ще поддържаме огъня в темата.
СЕТИ_БЕТИ, изписаха ли ви? Не ми се иска да ти звъня по телефона, че си представям, колко са трудни първите дни у дома, докато си свикнете, докато се напасвате. Не съм била в казарма, но като съм слушала, колко трудни са първите дни... После всичко си идва на мястото и има време за всичко. Така ще е и при вас. Аз най-добре съм се чувствала, след като помощниците си отидеха и си подхващах работата сама. Иначе голямо суетене и загуба на време. Е, в началото, докато се възстановиш си трябва помощ. Слушка ли Себастиян? Искам да ти изпратя едно много хубаво дупно мазило ( кремче за дупе ). Прати твоето момче да го вземе, ако искаш.  Hug
За всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт