Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Весела Коледа и от мен момичета, пожелавам на вас и на семействата ви мн здраве, любов и разбирателство. Бъдете заобиколени от близките си и се радвайте на моментите с тях, защото няма по- важно и истинско от любимите хора. Весел празник Simple Smile

# 286
  • София
Празник, празник, ама не може без вечерна проверка. Та да рапортувам:
Дочакахме Рождество, всички се паркираха, а щерката и аз в ролята на джуджета, опаковахме подаръци. Преди да си легна ( около 2.30 ) сложих агнешките бутчета с доста водичка и добре завити с хартия за печене и алуминиево фолио във фурната. Включих на 120 градуса и си легнах. Казвам си: дори да изгорят, имам резервен вариант - един голям паламуд, и десетина пържоли. Това не съм го правила до сега, ама една баба от КГБ-то ме научи. Ставам сутринта към 8.30 и какво да видя? Месото почти готово. Да, ама зетко не е много по агнешкото, а и при тях традицията е на този ден да ядат риба. Изпържих паламуда на шайби. Задуших и пържолите, че не биваше пак да ги замразявам. Е, стана почти като в ресторант - голям асортимент. Погача правих за Бъднивечер, но почти не остана, та и днес опекох още една. Класическата рецепта за тестомесачката. Тя меси, а аз после я пека във фурната. И от нея нищо не остана. Когато си тръгнаха гостите ни ( сина, снахата и внучетата, и племенника ) им направих " хранителни торбички" Simple Smile След тях приведохме с щерката къщата в порядък и после релакс.  Радвам се,че всички сте изкарали добре - кои с роднини, кои сами.
ВИВИАНКА, благодаря за рецептата. Подобна на това тесто замесвам за мекици - много е хубаво!
Милички, всички ви гушкам и отивам да спя.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugЛека нощ.

# 287
Добро утро!

"Да раздаваш добрина и да получаваш удовлетворение от това, че си направил някой щастлив, че си го накарал да се усмихне и да почувства в сърцето си топлината на Коледния пламък.
А това всеки може да го направи, всеки, без да са нужни средства!
Така че, направете Коледата си вълшебна!"

Как сте момичета? Аз уж се понаспах, починах си след тежките коледни трапези eat Сега ще трябва да пера, да чистя и т.н.  wash newsm79 hang newsm71
Желая ви слънчев и усмихнат ден Hug Hug Hug Hug

# 288
Честита Коледа на всички!
Здраве, късмет и благоденствие!

# 289
Честита Коледа!  People Santa
 Желая на вас и семействата ви много  здраве, обич и късмет!

# 290
Здравейте и честит ден на бащата! Весела Коледа живи издрави да сте! Ние си празнувахме коледната нощ с тати, през нощта Дядо Коледа звънна на вратата и донесе подаръците. Днес малката не искаше да спи и я оставих - по едно време пием кафе с татко й, а сестра и учи в стаята си, стана странно тихо, никой не ходи напред назад и не дърдори. Отивам да я видя, а тя - милата както си играла тъй заспала на земята върху играчките Joy.

# 291
  • Пловдив
Малко е рано за вечерна проверка, но да се разпиша и да се изпъна пред телевизора. Нашите празници продължават утре. Та по този случай правих торта /от бързите, без печене/, два вида мъфини, а тестото за памук погачата разделих на две. С едната половинка направих малка питка на кифлички, а другата - питка на топчета със сирене. Преди обяд утре сме у брат ми, че малкият племенник е рожденик и именник, там ще нося половината изработено днес. След обяд девойката си е поканила две дружки за рождения й ден. Третата е в Сърбия, та ще са в намален състав.
Скрит текст:
Таткото на едната й приятелка прави външни изолации и точно преди празниците паднал от скелето и сега е в болница. В понеделник му предстои операция на гръбнака. Дано да бъде сполучлива и да се оправи човекът. Че дружката й са 3 дечица и не знам майката с една учителска заплата как ще оправя. Много ми стана мъчно. Това дете е прекрасно, умно, възпитано. Стискам им палци всичко да се оправи.  Praynig

Лека вечер на всички, аз отивам да си харесам филм за гледане.

# 292
Добро утро!

Нещо много запразнихме и темичката позамря. Аз нямам какво да пиша - при мен всичко е обичайното. Днес ще се опитам да се поразкрася 4470 за НГ - ще си боядисам косата, маникюра до пооправя и така. Трябва и нещо да се наготви chef
dundi73, дано се оправи човека Praynig
Желая ви усмихнат ден Hug Hug Hug

# 293
Честита Коледа и от мен-ние бяхме на гости,при едните баба и дядо при другите,а вчера като се прибрахме имахме и гости и сега вече пуснах съдомиялната,прахосмукачката и се отдавам на почивка с кафенце.

# 294
Честита Коледа и от мен момичета! Нека има здраве и благоденствие в семействата ни! Dundi, честит празник и на твоята дъщеря и на всички, които празнуват Стефановден!
Ние за Коледа бяхме при майка ми, вчера гостувахме на сестра ми, днес малко почиваме в очакване на следващата порция празнични дни!

# 295
  • Пловдив
Здравейте на всички. Да са живи и здрави именниците днес.
Минавам да ви почерпя за рождения ден на моя дзвер.  Simple Smile

# 296
  • София
Веднага след ДУНДИ да се включа и аз.

МИЛО МОМИЧЕ, ЧЕСТИТ 14-ТИ РОЖДЕН ДЕН! НЕ ТЕ НАРИЧАМ ПРИНЦЕСА И НЕ ТИ ЖЕЛАЯ БЪДЕЩЕТО НА ПРИНЦЕСИТЕ. ТАЗИ ГОДИНА ТИ ДОКАЗА, ЧЕ СИ БОЕЦ. БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, БЪДИ УСТРЕМЕНА И БОРБЕНА. МЕЧТАЙ, НО ЗА ДА СБЪДНЕШ МЕЧТИТЕ СИ, ТРЯБВА МНОГО УПОРИТОСТ И ПОСТОЯНСТВО. ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ПОСТИГНЕШ ЖЕЛАНОТО, ЗА РАДОСТ НА МАМА. АЗ СЪЩО ЩЕ ТИ СЕ РАДВАМ...

Цветя за една борбена мама...

При мен, врява, народ, насам, натам, но в края на краищата, всички пътища водят към печката, към хладилника... Трескат се тави и тигани, бъркам с черпака в голямата тенджера, изпълнявам поръчки. Меся, точа, пържа... правя го за чаветата си. Ако кажа, че не съм уморена, значи да ви излъжа. Уморена съм, но не много. Още мога!!! Wink

# 297
  • Пловдив
Честито рождество Христово!
Здраве, щастие и топлина на вас и обичаните от вас хора! Hug

Честит имен ден и на празнуващите днес и тези, които празнуваха на 25 (и аз една от тях, въпреки, че само едната ми баба ме нарича с цялото ми име) Simple Smile

Дунди, весел празник на цялото семейство!

Ние за Бъдни вечер бяхме при свеки - за последно тази година Naughty Никакви традиции не се спазват там и за пореден път се разочаровах Sad За догодина им казах, да заповядат вкъщи, ще направя аз трапезата с нечетния брой ястия, с питка с паричка, ошав, орехи, постни ястия и разбира се - свещичка... Нищо от изброеното нямаше на трапезата, а малкия остана разочарован, че в питката няма паричка Crossing Arms Поне елхата бяха украсили...
Все пак Бъдни вечер беше, а настроението - никакво Sad
Както и да е - минало и заминало... Догодина, ако искат - да заповядат вкъщи, ако ли не - да си "празнуват" сами Naughty

Децата останаха там да спят, за да мога аз вкъщи да реализирам една идея Mr. Green Нямате си на представа каква радост носи в детските очи бяла темперна боя и кубинки hahaha
Скрит текст:
На сутринта минахме, да ги вземем от там и отидохме при другите баба и дядо, където пък бяха и сестра ми с племенника Simple Smile Лудницата беше пълна Mr. Green Вечерта пак наобратно, че чаках гости вкъщи Simple Smile
Вчера цял обикаляхме по центъра, а като се прибрахме и приспах децата, се заех, да пооправя малко, че то празници, празници, но и къщата си иска чистене Whistling

Днес пък цяла сутрин "готвихме" в пясъчника навън с децата Simple Smile "Типичен" декемврийски ден Joy

Разбрахме се с едни приятели, да се съберем заедно за НГ - и децата са на една възраст, та ще си правят и те компания Simple Smile И понеже ние разполагаме с два апартамента, един срещу друг, решихме, че ще е най-удачно ние да сме домакините Simple Smile Сега трябва да спретна набързо някоя украса  в другия апартамент, че там не съм се развихряла hahaha

p.s. и моите картички са наредени около елхата вече Heart Eyes Голяма радост беше отварянето на пликовете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря на всички ви, за страхотните пожелания Hug

p.s.s. сблъскахме се с Фло, но като по-старша я пуснах пред мен Mr. Green

# 298
Минавам набързо да почерпя виртуално за имения ми ден

Весела Коледа, момичета! Желая на вас и вашите семейства най-вече здраве, щастие и късмет. Живейте в мир и разбирателство, любов и хармония!
Лека вечер Hug Hug Hug Hug Hug

# 299
Минавам и аз набързо за да честитя днешните и отминалите празници на всички в групата. Както казах за Бъдни вечер с нас беше моето семейство, за Коледа  дойдоха и родителите на ММ, голяма лудница, пълна къща, но на 26 ти, колкото и да си ги обичаме ги изпратихме с удоволствие и се отдадохме на мързелуване с ММ. Честно казано последните два дни само разходки и спане, пълен релакс, отдавна не ни се бяха случвали два дни само за нас си, без работа, пътувания или гостита, мн добре ни се отразиха. Сега изпратих ММ на работа и намерих време да ви нагледам и вас.  Това е за сега, отивам пред телевизора да продължа с мързелуването.

Общи условия

Активация на акаунт