Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, да се разпиша и аз преди да са ме завихрили задачките за довечера Wink Всъщност, Фло правилно предположи, че съм почти готова, ама то е не с помощта на, а въпреки помагачите Mr. Green Барикадирала съм елхата, че познайте колко пъти иначе щеше да е съборена досега Wink Опаковах подаръците, сготвих още вчера част от нещата за вечерта, а мама услужливо е сготвила останалите и само чакам да донесе Grinning Та всичко е почти готово, остава само да донапазарувам някои неща и мога спокойно да скръстя крака Simple Smile

О, Фло, щях да ти казвам къде живея - ами в един много дълъг блок, който стига до Т-маркета почти, пред блока ни има и една пицария Pizzerito. Дали ще се сетиш? Wink Иначе аз твоя блок го знам Simple Smile

Сети, честито ти момченце! Много хубаво име наистина! Нека  е жив, здрав и има щастлив живот Embarassed Hug Hug

Картичките ви, момичета, са страхотни - и аз съм ги наредила до елхата, огромни благодарности към всички ви Wink Друго нещо са истинските хартиени картички Wink

Ами това засега от мен, сладурки - тичам, че децата са гладни Simple Smile

С двете джудженца пожелаваме на всички ви светла и топла Бъдни вечер с любимите ви хора! Наслаждавайте се на тези моменти на щастие Hug Hug Hug И да получите страхотни подаръци Heart Eyes

# 271
Спокойни ,уютни и весели празници на всички!

Фло ,аз съм на работа в трите дни между празниците, така че пътуването евентуално ще е за НГ!

# 272
  • на правилното място, в точното време
Прекрасни момичета, нека здраве и топлина да изпълват домовете и сърцата ви! Любимите ви хора да бъдат винаги до вас, да се радвате и да тъгувате заедно! Наслаждавайте се на всеки миг, прекаран с тях! Пожелавам и на вас и на себе си през настъпващата година да имаме повече възможности да се виждаме  и разбира се, да пишем и споделяме тук !

За трите бебетата,  които чакам  Joy се усетих, че всъщност броя и Себастиян. Но знам ли, може и друго да чакаме и както казва Патенце да съм фея-орисница. /да не съм само фей-щица/.
Аз си пиша , детето ми чисти и подрежда масата...еххх, това е да имаш дъщеря. Какъв живот ме чака само, чак сама си завиждам.  Heart Eyes
Момичета, хубави празници ви пожелавам!  newsm51

# 273
Момичета,желая здраве,топлина,разбирателство и мир в домовете Ви.Не се променяйте.За бебоците дай боже и повече през 2016 година.Днес получих още 3 картички и Ния е безкрайно щастлива като види плик.Благодаря за милите думи и топлите пожелания.Весело посрещане на празника,спете спокойни ММ ни пази  Wink

# 274
Здравейте мили дами, страхотно е че ви има! Празнувайте и спете спокойно и ММ ви пази. Аз съм в къщи с двете си прекрасни момичета - заедно приготвихме постните неща, наредихме масата, хапнахме, потанцувахме... Аз пък баклава не правя, защото не обичам и ММ не яде и каката, опа а малката незнам - не съм и давала. Димитрова нищо че си закъдняла с писмата, тъкмо и след Коледа ще се радваме. Сети всичко най-хубаво ти желая и скорошно прибиране с бебо в къщи! Патенцето пази се и не се преуморявай, а и Димитрова - лека бременост момичета. На всички пожелавам весела Коледа и много добро да има в домовете ви, здравето да ви е постоянен спътник, а и любовта да не ви пропуска. Аз снощи бях на банкет, така че днес бях малко като "нурс" –военен термин. И моите картички са до елхата - за каката, която не се бе прибирала в къщи от седмица и половина бяха голяма изненада, зарадва им се много!

# 275
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Embarassed Аз ли съм с оценка двойка в кухнята? Днес сварих само един салатен боб за салата и направих едни мъХини с ябълки и канела. не мога да правя баклава, а и няма кой да я яде, само няколко пъти съм правила памук-погача, но днес нямах сили за нея и сладки никога не съм правила. С ужасна хрема и главоболие съм от сутринта, дано утре съм по-добре. У дома сме си, ММ е и наряд на 31.

Hug за всички.

Желая на всикчи здраве, здраве, здраве и късмет, радост и много Simple Smile - ки.

Последна редакция: пт, 25 дек 2015, 00:18 от СГГ

# 276
  • София
МИЛИ МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО. БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ ВИЕ, СЕМЕЙСТВАТА ВИ И ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА. ЖИВЕЙТЕ В МИР И ЛЮБОВ.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНЯЦИТЕ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА НОСЯТ С ДОСТОЙНСТВО ИМЕТО СИ. МЪНИЧЕ, ТИ ИМАШ ЛИ ПРАЗНИК ДНЕС? Simple Smile

# 277
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Честито Рождество Христово! Нека има мир и доброта, нека стават чудеса! Моето вече е съвсем на път да се случи. Пожелавам на всички най-големите мечти да станат реалност. Шегувахме се снощи, че толкова години слушах, слушах, и най-сетне дойде и моя ред да ми се изпълни желанието.
ММ каза да се радваме тихо. Laughing Като подпиша договора ще се радваме повече.
Получаваме добри сигнали, че ще вземат мен на мястото, което кандидатствах, но на мен лично още никой не ми се е обадил.На 28 ще отида да видя  на място за да не чакам последния момент и да се подготвя все пак.

Фло, аз питката я правя на око.Например така: 200-250 мл топло прясно мляко, кубче мая, 100-150 мл кисело мляко, ако пък имате може и заквасена сметана. 3 яйца, по 1 ч.л. сол и захар и масло да има.Брашно, колкото поеме, около кило. Шупвам си маята във прясното мляко със захарта и лъжица брашно. След което в голяма купа слагам сместа със маята, яйцата, кис. мляко, около 50 грама меко масло, сол и брашното. С едната ръка слагам с другата меся. Хубаво го омесвам, но самото тесто ще е хубаво, ако го оставите по-мекичко да е, за да е по-мека и питката. Доомесвам със още малко меко масло и оставям да втаса. След това оформям както ми е на кеф, кифлички, охлювчета, розички...според възможностите на майсторката.Като отбелязвам че ако се точи на лист за да се направи някакви от по-горе изброените, пак е хубаво да се намаже с масло разточения лист и тогава да се оформя. Съвсем по малко се слага.  След като е оформена питката оставям да втаса пак. Преди печене си е намазвам отгоре със лъжица прясно мляко, лъжица олио и яйце и пека. Да отбележа също, че вместо захар може да сложите супена лъжица мед.

Това е моята рецепта. Но каквато и да е най-важен е мерака за правене на питката и любовта която влагате в нея.

А иначе ние почетохме Бъдни вечер при свекървата. Тази сутрин още в 5.30 ММ тръгна за дежурство. Ние пък ще почиваме при свекър и свекърва да се порадват на децата.

Весели  празнични дни пожелавам на всички. Praynig

# 278
Добро утро!

Seti Beti  Hug

# 279
 Честито Рождество Христово бъдете живи и здрави вие и вашете семейства и не забравяйте че на Коледа стават чудеса.
Честито на Seti Е  момченце и само да ги радва.
Патенце на теб лека бременност
На всички пожелавам весели празници

# 280
  • Ямбол
Честита Коледа, момичета!
Дано донесе спокойствие и разбирателство в семействата ви, много обич и късмет!
Ние хапнахме вчера, пихме по едно вино, но да ви призная менюто ми хич не беше постно, само салатаите. Имах всичко традиционно, боб, жито, питка (памук погача) , ушав, сърми(ама с месо) , чесън...Simple Smile ,орехи....Simple Smile и един гювеч дето го мъчих във фурната 3 часа ....та така - добре си изкарахме!
Сега остава да посрещнем новата година , а се очертава да  празнуваме у нас няколко семейства, та ще стане лудница!
Отивам да  newsm79 wash 1ironing hang
Айде приятно празнуване!

# 281
  • Разпиляна във въображението
Честито Рождество Христово! Да сте живи и здрави!

Имахме пълна трапеза, но се оказахме слаби лакомници  Laughing Сигурно няма да готвя и в утрешния ден Whistling

# 282
# 283
Честито Рождество Христово! Нека любовта, здравето и благоденствието винаги да присъстват в домовете ви.

# 284
  • Пловдив
Чистито Рождество Христово! Желая здраве на всички, на семействата и близките ви!
Ей така си празнувам с вас:

Hug

Общи условия

Активация на акаунт