Пожелавам на Себастиян да расте живо и будно дете, да е винаги усмихнат и късмета да е винаги с него! Да намери верни приятели и да постига мечтите си!
На теб миличка, бързо възстановяване!
Аз искам искрено да се извиня на всички ви, но едва днес успех да пусна картичките
...На всичкото отгоре, и тонера на принтера ми свърши точно, когато най-ми трябваше, но то на моя принтер вече му стана навик, да ме изоставя, когато ми е най-напечено 
Вчера цяла нощ надписвах картички, а тази сутрин съм станала рано, рано - преди децата даже
, за да надписвам пликовете
Ако искайте ми вярвайте, ама толкова не съм писала от студентските ми години в Шумен 
В крайна сметка сутринта, преди да тръгнем за Дядо Коледа, минахме през пощата и децата се редуваха в пускането на пликовете

Посрещнахме и белобрадия - емоцията беше двойна - заради него и заради самолетите

А цял следобед се втъртя из кухнята - мъфини бях обещала
Поне обрах всичко, каквото имаше отворено из хладилника 
Проверих ви, завих ви, сега отивам в заслужена почивка в леглото и утре към обед съм на линия
p.s. вече днес всъщност

Той е ходил преди години и ме запали. А пък като гледах и "Великолепният век", направо се влюбих в цялата тази ориенталска красота и поисках да я видя наживо. И ето, че желанието ми ще се сбъдне.
Броя дните вече.

НЕма лабаво. Направих го хем красив, хем да може да си похапва спокойно от празничните вкусища.