Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Сети Бети, честита радост!!!
Пожелавам на Себастиян да расте живо и будно дете, да е винаги усмихнат и късмета да е винаги с него! Да намери верни приятели и да постига мечтите си!
На теб миличка, бързо възстановяване!

Аз искам искрено да се извиня на всички ви, но едва днес успех да пусна картичките Embarassed Една приятелка ми се обади в събота, докато бях наряд, че и трябва спешно една картонена торта. Нямаше как да разваля изненадата, та с нея се занимавах - 36 парчета Rolling Eyes #Crazy ...На всичкото отгоре, и тонера на принтера ми свърши точно, когато най-ми трябваше, но то на моя принтер вече му стана навик, да ме изоставя, когато ми е най-напечено hahaha
Вчера цяла нощ надписвах картички, а тази сутрин съм станала рано, рано - преди децата даже Joy, за да надписвам пликовете Whistling Ако искайте ми вярвайте, ама толкова не съм писала от студентските ми години в Шумен hahaha
В крайна сметка сутринта, преди да тръгнем за Дядо Коледа, минахме през пощата и децата се редуваха в пускането на пликовете Simple Smile

Посрещнахме и белобрадия - емоцията беше двойна - заради него и заради самолетите Simple Smile

Скрит текст:

А цял  следобед се втъртя из кухнята - мъфини бях обещала Simple Smile Поне обрах всичко, каквото имаше отворено из хладилника hahaha

Проверих ви, завих ви, сега отивам в заслужена почивка в леглото и утре към обед съм на линия Mr. Green
p.s. вече днес всъщност hahaha

# 256
Сад, пожелавам ти мн скоро да ни зарадваш и ти с новина за бебче, колкото повече толкова по добре. Пожелавам ви мн приятно изкарване на НГ, Истанбул е прекрасен, но за НГ не съм била там. Босфора е едно от любимите ми места там, пожелавам ти прекрасни емоции и да не забравиш да разкаже после Hug
Фей, радвам се, че екскурзията е надхвърлила представите ти, не съм била там, но вече мн ми се ходи. Всъщност мн обичам да пътувам, но сега известно време ще пропусне. Днес май ще е последното ми дежурство, което ме кара да му се радвам много ☺ Предпразнично, колегите от редовната смяна са до обяд, което ще направи дежурството ми по- леко и спокойно. Изчезвам за сега,  до после.

# 257
  • Пловдив
Еха, Виена, Истанбул ... и на мен ми се ходи, ама не знам кога ще е.

Мъниче, сладурите изглеждат щастливи.

Ето и снимка от концерта на дзвера, вижда се част от Малката базилика.

Скрит текст:

Тия дни не мога да се наспя. Снощи трябваше да правя питка. Девойката беше решила сама да се справи, но пропуснала водата в тестото и естествено печивото не ставаше за пред хора. Та вчера след работа трябваше да я закарам на парти, да пренеса и скрия коледния й подарък вкъщи, да напазарувам, да я прибера от партито и накрая да правя питка.  

Фло, кога пристига декораторката. Как е малката кукла? Ушенцето оправи ли се?

Лек ден на всички. При нас обещава да се постопли.

# 258
Ехеее, изпуснах ви за няколко дни и колко много имам да наваксвам....
Сети, честито, мила! да ви е жив и здрав малкият юнак! Много да ви радва, много да се гордеете с него и нека само хубави неща да му се случват! На теб бързо възстановяване и повече възможност за сън пожелавам!
Патенце, много ме зарадва и ти с твоето коледно чудо! Пожелавам ти лека и успешна бременност, бързо и безпроблемно раждане и най-прекрасното и кротко бебче на света! Също като момченцето на Сети  Heart Eyes
Димитрова, голямо гуш и за теб /за вас де  Simple Smile/ Пропуснала ли съм или още не си казвала какво бебче чакате?
Аз няма да мога да се похваля с коледен подарък като на Патенцето. Но...здраве да е ,когато му дойде времето, тогава ще е.  Simple Smile
Толкова много сте си говорили, по толкова много теми, радвам ви се, момичета! Аз пък да ви се похваля. Нова година ще посрещаме с гаджето на яхта на Босфора. Никога досега не съм ходила в Истанбул и страшно се вълнувам, като малко дете съм  Grinning Той е ходил преди години и ме запали. А пък като гледах и "Великолепният век", направо се влюбих в цялата тази ориенталска красота и поисках да я видя наживо. И ето, че желанието ми ще се сбъдне.  newsm44 Броя дните вече.
Гледам за коледни сладки си говорите. Мен хич ме няма в тази работа, ама да ви кажа какъв хляб направих в чисто новата хлебопекарна  Joy Изядохме си пръстите! Повторихме, че и потретихме. Така ако продължава, ще ми отеснеят гащите  hahaha
Спирам, прегръщам ви всички!  Hug Hug Hug

Момиченце-поне за сега(ако не се покаже нещо,което почти няма как да се случи)

# 259
  • София
Привет момичета.
Вчера ми дойде картичката от Дунди, а днес от Радинка и Сети_Бети. Ей и аз се радвам като малката ми внучка. Благодаря ви милички Hug Вчера изпратих моите картички, сега пътуват към вас.
Онзи ден бяхме при ЛЛ. Изписа АБ. До сега не беше пила, но сега беше задължително. Вече е фурия. И щерката е на АБ. И тя е добре. Декораторката пристигна с папа. Днес ще дойдат и другите две внучета и като се върна от работа, елхата ще е готова. Аз пък ще подхващам подготовката за Бъднивечер. Постните ястия бързо стават. Утре ще меся голямата погача и малката питка с късметите. Тиквеникът ще е от купешките. Още се чудя ошав дали да правя, че само аз го обичам.
Времето ми свърши, след малко политам към тръстиката.
Спорен ден на всички Hug

# 260
Май никак не съм в час. Фей ме изненада. Три бебчета ли чакаме в групата? Димитрова, Патенцето и...? Пак нещо съм пропуснала  newsm78
П.П. Фло, заповядай пред мен на портала  Hug

# 261
Здравейте и от мен,аз днес пуснах картичките,вероятно ще пристигнат след коледа,но не можах да се организирам по-рано.Надявам се да ги харесате,направени са с много старание от моята малка принцеса

# 262
Здравейте и от мен,
изпуснала съм много от предишната и от тази тема, но хич нямам време за форума.

Пожелавам Весели празници на всички!

# 263
 Hug
Лека и спокойна вечер!
Очакваме две бебета, но може и да са три /за третото може още да не знаем/. Wink

# 264
Прекрасни момичета,

Пожелавам Ви Весело посрещане на празниците!

Честито бебче, СЕТИ Бъдете здрави, много да ви радва и да се гордеете с малкия мъж!  newsm07

Много подаръци и хубави емоции през празничните дни пожелавам на всички  Gift Gift santa2 santa2

# 265
  • София
От мене не ще да е третото бебе:hahaha: Joy

По уважителни причини чак сега се явявам на вечерна проверка.
Потръстичих малко, колкото да не е без хич - потормозих гаджето на стола за инквизиции. Заканих му се, че ще го мъча с тъпо борче на бавни обороти и той направо се приготви да бяга, ама къде ще бяга, като от едната страна е машинарията, а от другата едрогърдата му докторка. Wink bombs НЕма лабаво. Направих го хем красив, хем да може да си похапва спокойно от празничните вкусища.

След обяд отборът на внучетата се увеличи, та настана голяма врява. Големите " дизайнери " украсиха елхата, малките " дизайнерчета" не взеха участие. Разделиха се на клубове по интереси Simple Smile Днес пристигнаха още три картички - от Ина, Данити и Мириел. Благодаря ви момичета за ласкавите думи, за хубавите пожелания, за красивите ръчно изработени картички. Особено ми е мило, когато знам, че детски ръчички са творили. Абе радвам се на всичките си картички, нали са дошли от приятели, които са мислили за мен...

Какво ли правят мама СЕТИ_БЕТИ и малкият Себастиян?
Как ли се чувстват ДИМИТРОВА и ПАТЕНЦЕТО?
ДУНДУ справи ли се с многото си задачи?
САД УОМАН дали вече е на яхтата?
СЕСЕЛ Hug.
Представям си МЪНИЧЕТО и два чифте малки ръчички, които са ни изпратили картичките.
ФЕЙЩИЦЕ, отпочина ли си от пътешествието?
ДАНИТИ, сякаш чувам веселият смях на твоите мъничета, докато правите картичките. Такива моменти се запомнят за цял живот.  Намери ли си рецепта за баклава? Аз я правя така: Нареждам в тава 500 грама кори, като на две места слагам предварително начукани орехи, смесени с малко канела. Нарязвам на ромбове и по разрезите сипвам стопено масло - 200 гр. Пека във фурната на 200 градуса, докато се зачерви. Оставям я да изстине. В деня преди празника я заливам с топъл захарен сироп, който правя така: 1 кг. захар и 1 литър вода кипят около 20 - 25 мин. Слагам половин лъжичка лимонтузу, настърганата кора на един лЕмон и заливам баклавата. Става много бързо и е много вкусна. Никога не я правя през друго време. Просто не се сещам.
ТРЪСТИКОВА, ако ламите са изяли сладките, забърквай нови и се радвай, че продукцията ти се харесва.
АЛБЕНКА, сигурно и твоята къща вече е пълна.
МИРИЕЛ, и при вас е весело. Представям си детски смях на три гласа. Щастливи хора сте вие. Радвам ви се.
РАДИНКА, не бързай с логопеда. Ния е толкова малка - само на две.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, до къде стигна с приготовленията?
НИКИ, вие навярно ще пътувате при родата. Колко е хубаво, като се съберат близки хора заедно.
КАТИВИТА, а вие ще пътувате ли, миличка?
ЛУННО ЦВЕТЕ, а ти до къде я докара?
СГГ, у дома, или при родителите?
СТЕФИ, готова ли е елхата?
ВИВИАНКА, що не сподели някоя от твоите рецепти за погачи?
ШЕХИНА, а ти с твоите помощници сигурно вече си готова.
I MISS YOU, къде ще празнувате с твоето момче?
ВИЛИ МОТОВИЛИ, а ти къде изчезна. Я сподели какво приготвяш за Коледа.
ИРКАТА и ти се изгуби. Я да се явиш на рапорт Simple Smile. В тази тема всичките сме сериозни. Хванеш ли се на хорото, няма пускане. Wink

Изброих по-активно пишещите. Другите да ми простят Hug

Хайде лека нощ и спокойни сънища. newsm46

ПП ей, младото си е младо. Докато аз се натуткам, най-младото ме изпревари. I MISS YOU, пускам те пред мен. Моля Simple Smile

# 266
Здравейте! Благодаря на всички за пожеланията! Аз ще карам Бъдни вечер в болницата. Днес на свиждането ММ ми донесе цели 6 картички  , не ми беше казал и изненадата беше голяма Grinning наредих си ги в стаята, благодаря ви!

# 267
Добро утро!

Фло, възхищавам се на ентусиазма ти и как успяваш да ни споменеш всички Hug
Сети,  Hug поне НГ ще посрещнете вкъщи с малкия.
Аз нищо не успях да направя, но поне купих подаръците и снощи опаковах. Днес отиваме при мама и тати. Там ще се съберем всички и утре ще е голяма веселба с подаръците под елхата. Малките се радват много и ние покрай тях.
Желая ви весели празници и много усмихнати дни! На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 268
Добро утро и от мен, днес свършва последното ми дежурство по план. Всъщност вече съм ок, само два три дни ми беше зле, но вече се настроих за почивка. Разликата с нормалното е, че мн ми се спи, поне по 12ч. и че ми се яде мн тестенячета , точно за днешния празник съм. Сега се прибирам да чакам гости (помагачи) и започваме да приготвяме празничната трапеза.
Дано внучката на Фло е по-добре вече, да може да се радва на подаръците. Сети и Себастиян, скоро да са у дома. ФЕЙ, може пък да е добрата орисница и грешката да излезе вярна мн скоро, знам че желаещи има, пожелавам им го от сърце. Пожелавам мн весел и уютен празник на всички, бъдете щастливи и благословени в този така прекрасен семеен празник.

# 269
Добро утро и от мен,и ние днес отиваме при моите родители да се съберем родата и винаги е много весело с моето зверче и племенница 6 месеца по-малка.А утре при свекитата-там пък са три дивачета-така че веселбата и емоциите навсякъде са на максимум.
Весело изкарване на празниците и много щастие на всички

Общи условия

Активация на акаунт