Честито на Seti Beti !

Хубав ден момичета!
На това му казвам характеропатия. От зодията му е със сигурност. За мен това, че на 2 или 3 години казват по няколко думи или ъкат не е проблем, ако разбират всичко и изпълняват това, което им се каже, според възможностите им, разбира се.
, Радинка, Miriel, на колко са децата, които ъъъ-кат?
.
, добре че не дебелее...
/ Пропуснала ли съм или още не си казвала какво бебче чакате?
Той е ходил преди години и ме запали. А пък като гледах и "Великолепният век", направо се влюбих в цялата тази ориенталска красота и поисках да я видя наживо. И ето, че желанието ми ще се сбъдне.
Броя дните вече.
Изядохме си пръстите! Повторихме, че и потретихме. Така ако продължава, ще ми отеснеят гащите 
Ихааааа, влизам и ме посреща прекрасна новина! Сети Бети, честита ти рожба! Нека да расте здрав, да папка и да слушка 
Имаме си бебе за подарък под елхата, чакаме още 3
, нали? Сетих се за моите трепети и очаквания....
Опасявам се, че речника ми е беден, за да опиша емоциите и преживяното. Пожелавам ви го от сърце да го преживеете. Ние правим планове пак да се върнем и да отидем там, където не успяхме да отидем. Мога да ви пусна линк към профила на моя мъж във Фейсбук, за да видите част от красотата, видяна през нашите погледи и обективи. За тези, които нямат профил /като мен/ не знам как да споделя снимките. Най-важното е, че се прибрахме живи и здрави, препълнени с удивление и спомени.
Препоръчани теми