Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Мирел, много готина история. Ехххх.... Heart Eyes

# 226
ДОБЪР ВЕЧЕР!
Miriel красив момент в слънчев ден.
albena30 и аз днес получих 4 картички. Няма нищо общо между картичка в пощенската кутия и картичка във фейсбук. Според ММ Български пощи ще фалират ако не съм аз.
 bouquet Ви!
Flo 51 Светли слушка, когато спи. Дано не сериозно болни и скоро малката да е здравичка. Аз също се радвам, когато получа картичка, без да съм малко дете. Embarassed
dimitrova8002, Seti Beti, патенце-то пазете се и си почивайте, най-важно е вашето здраве.
Дядо Коледа посети яслата и донесе детски таблет на Светли. Утре ще ходим на кол. парти и там пак ще има Дядо Коледа, но какво ни е подготвил, не знам. Вече като види кол. елха Светли търси подарък.  hahaha Включително на рекламите по тв-то.

Лека и сладки!
Пиша от телефона и се извинявам за грешките.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 20:04 от СГГ

# 227
  • Разпиляна във въображението
ММ се прибира от фитнеса, звъни и държи ръка зад гърба си. Почвам да мисля какво ли ми носи, а той се протяга с пет картички в ръка. Благодаря ви, момичета!

# 228
Момичета аз имам общо 7 картички.Ния мн.се радва като види плик.Седа да дам отчет за прегледа,влизаме ние при лекаря и той един мил,я чичо да видим езичето и като ревна мойта не не.Та проблем с езика нямаме,имаме проблем с ината,продължава да казва бебешки неща или само ъъ.Фло за уши ползваме фуний ако някой иска мога да кажа как се правят.Чистят всичко дори и възпаление.Благодаря на всички за милите пожелания.Пате почивай,аз до края бях мн.зле но всичко мина и замина а резолтата е страхотен.

# 229
Мили момичета,
Днес на 21.12 в 12:12ч родих моето бебче. Решихме да се казва Себастиан. Сега съм в реанимация, почивам, още не съм ставала, ама ми се вие свят, иначе не ме боли (засега).
Лека нощ, прегръщам ви.

# 230
Сети честито,да е жив и здрав и да Ви радва мн.Ппчиваи сега Heart Eyes

# 231
Seti Beti  Hug  Hug  Hug
ЧЕСТИТОооо ...

# 232
Сети,честито.Много Hug Hug Hug Hugза теб и бебчо

# 233
  • Разпиляна във въображението
Сети, честитоооо! Да е жив и здрав!  Grinning

продължава да казва бебешки неща или само ъъ.

И моят казва само Ъ. Интересното е, че ние прихващаме от неговото Ъ и от време на време се шегуваме с това. Не той да прихваща от нашата реч, а обратното Simple Smile

# 234
Сети Бети, честита радост! Да е здрав, щастлив и да има много късмет! Да стане добър човек и да ви радва много!
Леле как лети това време-като че ли вчера ни каза новината ,а днес беболинчо вече е на линия. ...и колко символика в датата и часа на раждане. ...

Празниците в семейството ви наистина ще са незабравими и вълнуващи!

# 235
Сети Бети, честито миличка, прекрасен коледен подарък, точно за празника да ви пуснат у дома.Да ви е мн здрав и щастлив малкия мъж и мн да ви радва. Надявам се всичко да е минало мн леко за теб и бебчо, най- важното е че резултата е на лице. bouquet

# 236
  • София
СЕТИ_БЕТИ, честито мъжка майко! bouquet Поздравления и за таткото. Да е жив и здрав малкият юнак. Под щастлива звезда да е роден!
Желая ти бързо възстановяване. Hug

# 237
Сети Бети, честито и от мен! Избрали сте много хубаво име за малкия Себастиан! Нека расте здрав и силен! newsm07

# 238
 Seti Beti, да ви е жив и здрав Себастиан, прекрасно детство и много здраве му желая...

Момичета, тъй като не чета и не се включвам редовно  Blush, Радинка, Miriel, на колко са децата, които ъъъ-кат?

# 239
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
 Seti Beti, честита радост! Най-прекрасния подарък сте получили. А Коледата ще ви е вълшебна с малкото човече.

Общи условия

Активация на акаунт