Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро и от мен. Още сме при свека,  но приберем ли се почваме с мъфините.

# 211
Добро утро,детското парти мина чудесно,децата много се забавляваха и дори не искаха да си тръгват от детския център.След партито ходихме на площада имаше детски празник и се прибрахме чак следобяд-то и времето беше чудесно,та вчера беше един много весел ден за малката,а за мама леко изморителен.Днес ще правим сладки за Коледа с малката помощничка и ако остане време ще завия и саралиите.А като гледам какво слънце пече навън може и да не свършим всичко което съм планирала.Това е засега от мен-лек и усмихнат ден на всички

# 212
  • София
Привет красавици. Радвам се, като седнах да си изпия кафето и намирам толкова матРиал за четене. СтраОтни сте...

СИМПАТЮХЧЕ, тази торта е по рецепта на моята майка. Правим я от както се помня. Когато малко пораснах на мен ми даваха да бъркам крема-най-обикновен ванилов крем, но се бърка само в една посока и на много тих огън. Да си призная колко пъти ми се е искало да обърна посоката и да видя какво ще стане, но и до ден днешен не съм го направила Joy Явно дяволчето, което ме е подкукуросвало не е надделяло над добрите сили. Или аз съм си дисциплинирано ''дете" Wink

СГГ,  Hug Светли слушка ли?

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ,  HugБраво на теб. Хем племенничето гледА, хем елхата украси.

ВИВИАНКА, и аз след обяд мисля да забъркам мъфини.  cook

ДИМИТРОВА, почивай си момиче. Hug

Кафето свърши, отивам в КПП-то.

Макар и мръчкаво навън, нека в душите ви да е слънчево...А мама в настроение ли е, цялата къща грее sun

# 213
  • Пловдив
При нас вчера и днес слънцето грее и имам чувството, че целият град е по улиците и магазините. Днес отидохме до Джъмбо.  ooooh! Народ, народ и още повече народ. Дзверът се снабди с шапка на елф с голееееми уши. Утре ще е с нея в училище.
Сега се чудя дали да редя баклавата или да я оставя за ... няма за кога. Продължавам със задачите за деня.
 Hug

# 214
Здравейте, явява се на вечерна проверка  малко рано, но два дни се чувствам мн зле, а днес съм и дежурна, нямам търпение са свърши и да се прибера. Надявам  се това неразположение да е само временно и скоро да отмине. При иска ми се и на мен слънчево време, като ви чета, тук днес беше студено и мн мъгливо. Изчезвам за сега, утре сутрин ще ви проверя пак.

# 215
  • София
Миличко ПАТЕНЦЕ Hug, първите няколко месеца е така. Ако ти е трудно да дежуриш, взимай си болнични. Аз пък бях добре през бременностите ми. Само първите месец, два ми се гадеше. После - пушка. Приятелките ми се шегуваха, че както леко карам бременностите, и както лесно ги раждам, да взема, че да родя поне десетина парчета. Да, ама нали освен количество, трябва да дадем и качество...  Wink

ДУНДИ, ако ти се реди баклава - редиш, ако ли не - не редиш. Мразя тази дума " трябва ". Според зависи Simple Smile

Днес мислех да правя мъХини ( по Светли ), но щерката се развихри в кухнята и на мен ми остана да се занимавам с внучката. Приятно занимание. Няма да изреждам какво наготви, та и десерт направи, заради тричките ни бременелки. Направо се почувствах поглезена Simple Smile

ФЕЙЩИЦАТА се обади, след малко влизат в България. Броени дни бързо минават. Ще чакаме да ни разкаже как са изкарали.

Сега сядам да гладя, защото много ми се е догладило Joy Да бе, да. Пак тази ужасна дума " трябва " Simple Smile

# 216
  • Пловдив
Flo 51, наредих я и я опекох вече. Ми то аз искам да я правя. Иначе в магазина само да искаш баклави. Само че забравихме да купим захар  ooooh! /ама уши на елф си имаме  Joy/и ще я оставя утре майка ми да я залее. Без друго трябва хубаво да изстине.
Патенце, ами взимай болнични и си стой вкъщи. Никакви наряди повече.  Peace
Като гледам прогнозите за утре, пак ще е мъгливо на запад. При нас дават слънце, че и да се постопли. Днес видях един младеж по къс ръкав.  Laughing

Пловдивчанки, да ви поканя утре на концерт.

# 217
Пате , и от мен един глас  за болнични, поне системата позволява. ... Едно от нещата, за които съм много благодарна на БА е ,че съм ползвала болнични ,отпуски, майчинство и съм била до децата си когато са имали най - голяма нужда от мен. 180 дни имаш право за общо заболяване+45 дни преди термин-това са си близо 7.5 месеца, спокойно можеш да си изкараш бременността вкъщи. А и сигурно там където даваш дежурства има и вредности. ..

И аз чакам ФЕЙщица да сподели впечатления. ...

В Люлин пък нямало ток ,дали им го пуснаха ,мисля си за някой от темата, който е в този район....

# 218
Добро утро и от мен.Патенце почивай си,вземи си болнични,неразположенията при мен отминаха до 4-ти месец така че стискай зъби-всичко ще мине.
Аз днес съм решила да се отдам на шопинг-остана ми още един подарък да купя за племенника-на 8 месеца е и се чудя какво да му купя.И ще си търся яке защото в старото вече не се побирам,а и още 2 дни и после дребосъка ще си е в къщи,а с нея трудно се обикаля по магазини-все нещо иска,а не можем да имаме всичко което се продава в магазините.
Слънчев и усмихнат ден на всички

# 219
Добро утро, днес съм мн по- добре. Имам още едно дежурство на 23 ти и излизам в болнични от януари,не искам да разваля плановете на никой, а и то не остана. Кати, права си за това, че системата позволява, а и условията не са леки.

# 220
  • Разпиляна във въображението
Добро утро, момичета!

Тео се чувства вече добре. Сега трябва да се отучи да спи при нас Whistling

Започнах да надписвам картичките, но пропуснах да запиша на кого е сгрешен кода. Може ли малко помощ? Praynig

# 221
  • София
Привет красавици.
Браво на малкия Тео, че вече е здравичък.
ПАТЕНЦЕ, така ще е - ту добре, ту зле, минава. Ей, съвестен войн си. Ще изкараш докрай дежурствата. Стой си у дома и си почивай, а и се пази от вирусите.
Ние се стягаме да ходим до ЛЛ на децата, че малката съвсем се разболя.
След обяд съм на тръстиката.
Получих картичка от НИКИТО. Благодаря ти, миличка. Внучката как се радва да знаете. Мисля, че СГГ даде идеята. За теб, СГГ Hug
И аз днес ще надписвам картички Simple Smile

# 222
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добър ден! При нас мъгла няма. Едно слънце пече, топличко. Даже по-късно ще изляза да си купя коледен подарък, че ми дадоха парички. дано да си намеря това, което съм си намислила.
Снощи правихме Ванилови мъфини с парченца шоколад от супичка. Правихме и масленките-гъбки от Flo 51. Опаковахме ги днес, пратих детето на училище. Ще звъня по-късно да видим как върви търговията.
Патенце, взимай болничен. Хич да не ти пука. По-важно от здравето няма.

Ставам да бърша прах и да пооправя. Grinning

# 223
Добро утро, момичета!

Тео се чувства вече добре. Сега трябва да се отучи да спи при нас Whistling

Започнах да надписвам картичките, но пропуснах да запиша на кого е сгрешен кода. Може ли малко помощ? Praynig

6300  е кодът на Димитрова
Днес 4 картички се изсипаха при отварянето на новата ми пощенска кутия Heart Eyes - дъщеря ми ще е супер доволна! СГГ благодаря за идеята за изпращането на картички, чувството е съвсем различно от това да получиш такава по пощата, отколкото в нета bouquet.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 14:36 от albena30

# 224
  • Разпиляна във въображението
Благодаря. Видях си аз съобщението с адресите и се разтърсих да открия предишната тема и така...

И при нас слънце. Разходих дечко до детската кухня и пощата. Плевен сега се опасва с мрежа за новите тролеи. Имаше около пет-шест дати за откриването, но и досега само жици опъваха. Реших да попитам един от работниците и той ме "успокои", че може би около деня на Ботев нещата ще се случат. Загледа се в малкия и попита на колко е. Казах му, че скоро ще навърши годинка. Той сподели, че племенникът му на 15 януари ще прави годинката, а аз - че сме на 16-ти. Той се засмя невярващо, а после бръкна, извади железен лев и му го даде, за да е жив и здрав. Много готино Grinning

Другата седмица заминаваме за Бургас за посрещането на Нова година и вече съставям списък с подаръци за децата там. Ще нападаме Джъмбото, а моят от сега въздиша предусещайки накъде ще задуха вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт