Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и от мен, докато се събудя и то станало обяд , но нещо не можах да се наспя тази нощ. Та така ние днес сме при кумовете и аз за това мога да си позволя да се поизлежавам. След малко ставам да се оправям и да ходя да помагам с приготовленията и да си поиграя с малката. Очертава се спокойна приятна вечер с хубава компания.
Пожелавам на всички вас и семействата ви, весело и щастливо посрещане на Новата Година, нека тя ви донесе мн здраве, щастие, топлина, уют, прекрасни емоции, незабравими изживявания, любов, красота и всичко друго което си пожелаете и 2015 не е успяла да ви изпълни.  Hug Hug Hug

# 331
  • София
Ето ме и мен. В момента, чакам да се опече баницата с късметите. След нея ще довърша печенето на капамата и остава само погачата.

ПАТЕНЦЕ, весело посрещане на годината, която ще бъде много специална за вас Simple Smile

ШЕХИНА, така ми се иска в новата година да се срещнем по съседски. Поздрави на българо-руската компания от една непоправима русофилка.  Hug

СЕСИЛ, в полунощ ще изиграем ли Дунавското newsm68

ДИМИТРОВА и на вашата компания весело посрещане на специалната 2016.

АЛБЕНКА, не всеки може да се похвали с такава обстановка- ремонт. Приеми го от към смешната страна. Simple Smile Полека лека ще свърши redecoration и ще ви е хубаво.

Днес у нас е двоен празник. ММ има рожден ден. Преди 65 години се е родил на този ден, но в Перник не записвали родените на 31.12. Трябвало да го запишат на 30. 12, или на 1. 1. Свекърва ми избрала 30. 12. за да си остане в 1950. И така, много години се готвех за рожден ден, а на следващият ден за Новата година. Е, много нанагорно ми идваше и издадох заповед: Ще се празнува на действителният, а не на административният рожден ден. Simple Smile

На всички вас, мои мили момичета, населили военният ни блок желая здраве! И нека да е мир, за да осъществяваме мечтите си...

# 332
Фло, да ти е мн здраво и щастливо момчето, да празнувате този двоен празник още много години все така влюбени и заобиколени от приятна компания на семейство и приятели Simple Smile

# 333
Весело посрещане на новата година!

Фло, да ти е живо и здраво гаджето и още много години да танцувате заедно.

# 334
Весело посрещане на 2016 година, момичета!
И специален поздрав за един специален съпруг - ФЛО, да ти е живо и здраво момчето, да те обича и подкрепя!!! Наздраве!
 newsm59

# 335
Уф, много съм заплесната - преди исках специално да поздравя съпруга на Фло и съм пропуснала Embarassed Нека е честит! (между другото, много харесвам мъже Козирози, нищо че ММ е Рак, имам си някакви стари сантименти към тези рогатите Wink) Фло, весел двоен празник! Ще се радвам да се запознаем и в реалното пространство, а не само във виртуалното Simple Smile

# 336
  • София
МИЛИ ВОЕННИ МОМИЧЕТА, НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ, НА РОДИТЕЛИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ, ЗА МНОГО ГОДИНИ! НЕКА Е ЧЕСТИТА И БЛАГОДАТНА НОВАТА 2016. ИЗЖИВЕЙТЕ Я В МИР, УСТРЕМНО И ЦВЕТНО...

Гаджето и аз ви благодарим за хубавите думи и пожелания по повод рожденият му ден. Изненадахте го приятно!

Тази вечер три пъти се поздравявахме за Новата. Първо с руските ни приятели, после за нашата и след още един час - за австрийската . След казачока, следваше дунавското и накрая виенски валс. Simple Smile

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЛУННО ЦВЕТЕ. С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ И ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ХУБАВИ НЕЩА ПО МНОГО, ИЛИ ПОНЕ ДОСТАТЪЧНО... АКО ИМА И ДРУГИ ИМЕНИЦИ, ДА СЕ ОБАДЯТ, ДА ПОЧЕРПЯТ, ТА И ТЯХ ДА ПОЗДРАВИМ.

# 337
Честита Нова година, момичета! Нека донесе на всички здраве и късмет! Нека е ползотворна, мирна и изпълнена с любов!

# 338
  • Пловдив
Фло, да е живо и здраво гаджето ти! Много години още да празнувате, да се обичате и да се радвате на внуците!!!

Честит имен ден на другото ни цветенце и ако има и други празнуващи Simple Smile
Лунно цвете, носи името си в здраве и щастие!

И да е честита 2016!!!
Нека донесе много здраве и положителни емоции на всички!

# 339
  • Пловдив
Честита Нова Година, военни момичета и половинки на военни.

Пожелавам ви здрава и щастлива 2016 година, изпълнена с радост и красиви моменти.
Честит Имен ден на празнуващите днес. Да им е живо и здраво името, да бъдат обичани.

Ние снощи дочакахме 12 и след края на пукотевицата се мушнахме в леглото. Тази сутрин изпратих ММ да ни пази. Ама голям студ. - 12 беше в 7 сутринта.  cold След всичко, което навлече на себе си пак ми се стори, че не е достатъчно. Предложих му да облече и още нещо, отговор - е, аз как ще се движа.  Laughing
Сега да намина във фейса, за да поздравя приятелите от близо и далеч.
Още веднъж пожелавам на всички Щастлива нова 2016 година.  Hug

# 340
Честита нова година,пожелавам на всички една много щастлива,интересна и изпълнена с много емоции година
Фло,честит празник и на вас,да ти е живо и здраво момчето

# 341
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, момичета Simple Smile   Hug

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 14:19 от патенце-то

# 342
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова Година, момичета! Да сте живи и здрави! Годината да е спорна и изпълнена само с положителни емоции и добри преживявания!

# 343
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА!
Нека е изпълнена с много любов, сбъднати мечти и нови предизвикателства!
Благодаря ви за пожеланията! Обещавам да почерпя! Flowers Sunflower
Радвам се, че отминалата 2015 година ме срещна с всички вас!!! newsm18

# 344
Здраве, щастие, любов, мир и разбирателство през 2016 година!

Общи условия

Активация на акаунт