Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
ЧЕСТИТА 2016 ГОДИНА!
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, МЕЧТИ, УСПЕХ, РАЗБИРАТЕЛСТВО, ЛЮБОВ ...
Fleure de lune Честит Имен Ден!
Flo 51 Честит Рожден Ден!  Здраве за гаджето и всички около него.
 Hug  Hug  Hug
Сладки сънища.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 23:56 от СГГ

# 346
ЧЕСТИТА НОВА 2016 ГОДИНА МОМИЧЕТА!
Нека тази година бъде по красива, по спокойна, да има много любов и разбирателство помежду ни и не на последно място да бъдем винаги здрави!
😘😘😘😘😘😘

# 347
  • Ямбол
Честита нова година, момичета! Да сте винаги усмихнати, щастливи и вдъхновени! Желая здраве щастие и късмет на вас и семействата ви!
Не съм влизала във групичката ни доста време и вие сте писали, писалиии......,много!
При нас всичко мина весело и безаварийно..... Новата година я посрещнахме вкъщи с още три семейства, беше много весело , пълна лудница, играхме, бесняхме и ние и децата. На другия ден вкъщи сякаш беше паднала бомба, но да сме живи и здраве вече всичко е в ред...успях да оправя изчистя и серизони последици от дивия купон няма Simple Smile
Вие как изкарахте празниците....всички сте на линия нали, няма пострадали от бомбички и алкохол Wink
Аз още съм в отпуск , чак на 05.01 съм на работа и се чудя как ще вляза в ритъм  #Crazy
Тук е адски студ, сутринта беше -15 градуса, иначе пък има слънце, но и вятър и направо не смея да си покажа носа навън....но пък сняг няма.....поне...
Отивам да се търкалям и размотавам вкъщи......пак ще надникна по късно....

# 348
Честита Нова 2016-та година, момичета!
Нека новата година носи на вас и всички близки всичко това, което старите са пропуснали!
Бъдете здрави!  party006 party006 party006

Ние пък изведнъж стана така че на 31-ви тръгнахме за Плевен.. там празнувахме с приятели.. беше много хубаво.. достааа студена нощ беше, но винцето и домашната ракийка подгряваха на ниво  Laughing Laughing
Имахме питка, сложиха и една паричка за късмет през новата година, той пък взе че се падна на Моето момче..  Hands Clap Hands Clap Hands Clap
На мен пък от баницата ми се падна "пухкаво бебче" хих, бях много доволна Grinning Grinning

И така.. сега сме си вече в Пловдив, изпратих го да пази родното небе днес.. а аз да помързелувам Simple Smile
Хайде приятен ден от мен и много  Hug Hug

# 349
# 350
  • София
Привет военни красавици военни половинки Simple Smile
Няма ли кой да викне едно

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СГГ И ШЕХИНА! МОМИЧЕТА ДА СТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ!

Тези дни нямам много време да ви наглеждам, по уважителни причини. От вчера съм многодетна баба - всичките четири чавета са у нас. Благодарение на щерката, че днес ги изведе на някакво увеселително мероприятие, та можах малко да разпусна. Иначе - дежурен по кухня го играя. Несменен готвач!
Питат ме приятелки, дали съм гледала Виенския новогодишен концерт. Какъв ти концерт, когато у нас е на турне Виенския цирк.  bigdance2 ura dazzler1 costumed034 Да са живи и здрави!
Радвам се, че всички рапортували са изкарали добре. Сега ще чакаме рапорта на SAD_WOMAN.
Момичета, нямам време за повече. Отивам да пооправя хола, че утре преди обяд ща дойдат приятели с двете си внучета, та да поиграят с нашите деца.
За сега толкова от мен. Никаква вечерна проверка, че какъвто е студ, ще ни замръзнат усмивките. ( при бабите бях писала, че от студа ще започнат да тракат зъбите, тия, дето стоят в чаша hahaha Joy)
Завивайте се добре и мързелувайте. Утре е последен почивен ден. Само ДАНИТИ се е уредила с един ден повече почивка.  Simple Smile
Приятна вечер.

# 351
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
За много години, скъпи военни съпруги. Да е мирна и благодатна новата година.
Ние по празниците обиколихме родителите си. Всички са живи и здрави.  Laughing
Идвам обаче със една новина за мен прекрасна. Започвам годината ударно със сбъдването на най-голямото ми желание от последните 10 години. Започвам работа по специалността, която съм завършила. Учител по История. Всичко се разви много бързо в работните дни между Коледа и Нова година. Та посланието ми  е : по Коледа се случват чудеса.  Laughing
Сега естествено ми е много развълнувано. Ще преподавам на гимназисти. На всичкото отгоре съм и класна на 11 клас. Wink Място не си намирам.
Та сега вече няма да имам време за форум, ФБ, сериали и т.н. , но от мен по-щастлива няма. Hug

Иначе много приятно посрещнахме новата година. На ресторант бяхме, но то пък така се случи, че имаше доста млади семейства с малки деца. То беше едно тичане, едно танцуване. Диджея им пуска песнички, че и мамите се разтанцуваха покрай мъниците.  Да кажа, че даже и не очаквах.

На мен почивните дни ми минаха в четене и подготвяне на уроци. То пък не е и само учебника, а има и доста административна дейност класния. Голяма ми е каша.

От 3 съм будна. Оправих си къщата, порових из нета за малко информация, и сега вече ми се приспа пак. Ще ходя да лягам  май докато още никой не се е събудил.

# 352
 Честита Нова 2016год. и от мен  bouquet

Отново имаме сняг и заради студа сигурно ще се задържи...Детето иска да правим снежен човек и днес сме на Троян и като нищо ще се качим до Беклемето да спратнем един.

Хубав ден  bouquet

# 353
Добро утро!

Първото кафе от мен за 2016 г. Ние бяхме в хотел, нещо не се получи много купона, но поне се разнообразих. Утре на работа ooooh!, но нещо не ми се ходи. При нас е кучи студ и прехвърча сняг.
Имало и други "истерици" като мен Wink.  vivianka, така се шегувам с образованието си - "Магистър по истерия" съм аз, но съвсем малко съм работила по специалността си. Радвам се за теб и успех Hug
От баницата ми се падна нов автомобил, но сега ще направя и в нас баница с късмети, за да е по-достоверно.
При Фло както винаги е лудница, но тя е мъжко момиче Wink.
На всички много  Hug Hug Hug Hug и здраве и късмет през 2016 г.

# 354
Добро утро и от мен,при нас вали сняг и е много красиво,но дано не натрупа много че вторник съм на изпит,а се притеснявам да шофирам в сняг,но ако не се стопи ще се справя-няма да се предавам.
Вивианка честито за работата-много успех ти желая
На всички останало много Hug и да си починете добре в последния почивен ден

# 355
Честита Нова Година, момичета!

Нека бъде по-добра, по-щастлива и по-успешна!

# 356
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МОМИЧЕТА!Нека новата 2016 година да е мирна и щастлива, да ви донесе много здраве, късмет и само хубави емоции.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 15:33 от Фиданка Тръстикова

# 357
  • Пловдив
Е, хубави новини.
vivianka, много се радвам. Дано бързо се адаптираш. 11 клас са вече големи хора, не са пубери в 9-ти, примерно. Стискам ти палци.
Фло, щастлива баба си ти тези дни. Пълна къща.  Laughing Моята баба едно време ни взимаше един по един, че като се събирахме по двама, много се карахме.
И тук е студено, и снежно. Няма много сняг, но като ходих за хляб видях един младеж около 10 годишен, който така се беше овъргалял в снега, че сигурно и майка му нямаше да го познае.  Laughing Казват, че тази вечер щяло да вали повече ... а на мен утре кой ще ми отрине калинката, за да отида на работа.  Grinning
ММ беше наряд на първи - голям студ.  I miss you, слагай и пакетчета чай в багажа, ако не си сложила де, та и парацетамол, че голям студ берат войниците. 

И ваканцията свърши. Дзверът утре е на училище. Добре че е втора смяна, няма да излиза в голямата хлъзгавица рано сутрин.

Лека вечер на всички.  Hug

# 358
dundi73, а моите се надяват и молят да натрупа, за да имат и ''дървена'' ваканция,че малка им се видя тази, но май няма да ги огрее.

# 359
  • Пловдив
dundi73, а моите се надяват и молят да натрупа, за да имат и ''дървена'' ваканция,че малка им се видя тази, но май няма да ги огрее.

Моята сняг не обича. И не знам в Пловдив колко сняг трябва да натрупа, за да имат дървена ваканция. Такова нещо и по мое време не се е случвало. А пък в училището, в което учех, никога не сме имали дървена ваканция /за разлика от някои други училища/. Като гледам как трупа навън и ми става студено. Мушкам се под завивките на топло.

Общи условия

Активация на акаунт