vivianka На добър час!

Flo 51 Живи и здрави да са всички участници във Виенския цирк.
На 31 декември бяхме сами със Светли, ММ беше наряд.

Посетихме, разбира се, основните забележителности на града, но с гаджето най-най-най-много си харесахме аквариума Sea life. Бяхме наистина като хлапета-само се дърпахме един друг и си викахме "Виж тук, виж там...." Десетки хиляди риби-от най-миниатюрните до огромни озъбени акули, които плуват буквално над главата ти, костенурки, корали.....Нямам толкова богат речник, за да го опиша....Навръх Нова година бяхме на яхта по Босфора. Беше много романтично и красиво, когато се целувахме под мостовете за късмет, и когато вдигнахме наздравица, а над главите ни избухваха разноцветни светлини....Нищо, че беше кучи студ, на палубата се бяхме събрали почти всички пасажери и се поздравявахме с другите корабчета, с които се разминавахме. И най-най-вълнуващото, поне за мен-българският химн насред Босфора, изпят от десетки гърла....И сега настръхвам, като се сетя...Разбира се, не мина и без Дунавското хоро
Към средата на вечерта дори турските сервитьори се хващаха на хорото с нас
Та така. Имаше във Фб една снимка с надпис, приблизително: "Айде, посрещнахме Новата година, получих си подаръците, видях сняг и лед, сега вече може да идва пролетта"

И аз днес имах малко изживявания с колата, ММ реши да ми я изчисти за да не мръзна, но като се качих и не ще да запали и това си е, тъкмо да се местя в неговата кола, която въобще не обичам да карам, че ми е мн голяма и при последното завъртане на ключа и изненада
запали си все едно до преди малко не е имала никакъв проблем
И така първия работен ден за вас е началото на дълга почивка за мен
А и без това в тоя студ рядко ми се мърда от нас

особено с похапването. Сад не знам още какво е бебето , но определено е мн гладно

. Усещам, че с много обич и любов ще работиш работата си. До десети клас и аз мислех да се посветя на учителската професия, но в последният клас на гимназията реших друго. Важното е да си попадне всеки на подходящото място.