Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
ДОБРО УТРО!

vivianka На добър час!  Hug
Flo 51 Живи и здрави да са всички участници във Виенския цирк. Simple Smile

На 31 декември бяхме сами със Светли, ММ беше наряд.

Hug

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 06:59 от СГГ

# 361
Добро утро в първият работен ден от 2016 година  Laughing
Голямата почивка за мен свърши и от днес съм на работа. Обаче заредена с много положителна енергия и емоции, готова да дам всичко от себе си.
Ние много весело си изкарахме по празниците. Бяхме пълна къща с деца и възрастни. Но когато къщата ти е пълна за веселба, значи всичко е наред!!!!
Хайде да се захващам за първите задачки Simple SmileSimple Smile
И пак да ви пожелая да сте много здрави и изпълнени прекрасни мисли!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 362
Добро утрооо! Вече съм на линия във военния блок и рапортувам!  Simple Smile
На първо място-честита нова година, мили момичета! бъдете живи и здрави и нека през новата година се сбъднат всичките ви мечти, че да си намислите нови за следващата година! На Димитрова и Патенцето пожелавам лека и успешна бременност, с много усмивки и хармония, а на финала дано всичко да мине като по вода и да си гушкате сладките бебчета! Пате, нямам търпение да разбера както бебче чакате! Ама още е много рано, та ще потърпя  Simple Smile
Вивианка, късмет на новата работа!
Честито на патерица на всички именници и на гаджето на Фло! Ти си му най-прекрасния подарък, Фло!
Такааа....Какво да ви разказвам по-напред, не знам...Напълниха ми се очите и душата с красота, мили момичета! Сигурно повечето от вас са ходили в Истанбул и няма да изненадам никого, но аз не бях ходила досега и се чувствах като малко дете в лунапарк  newsm44 Посетихме, разбира се, основните забележителности на града, но с гаджето най-най-най-много си харесахме аквариума Sea life. Бяхме наистина като хлапета-само се дърпахме един друг и си викахме "Виж тук, виж там...." Десетки хиляди риби-от най-миниатюрните до огромни озъбени акули, които плуват буквално над главата ти, костенурки, корали.....Нямам толкова богат речник, за да го опиша....Навръх Нова година бяхме на яхта по Босфора. Беше много романтично и красиво, когато се целувахме под мостовете за късмет, и когато вдигнахме наздравица, а над главите ни избухваха разноцветни светлини....Нищо, че беше кучи студ, на палубата се бяхме събрали почти всички пасажери и се поздравявахме с другите корабчета, с които се разминавахме. И най-най-вълнуващото, поне за мен-българският химн насред Босфора, изпят от десетки гърла....И сега настръхвам, като се сетя...Разбира се, не мина и без Дунавското хоро  Simple Smile Към средата на вечерта дори турските сервитьори се хващаха на хорото с нас Simple Smile Та така. Имаше във Фб една снимка с надпис, приблизително: "Айде, посрещнахме Новата година, получих си подаръците, видях сняг и лед, сега вече може да идва пролетта" Laughing
Сега вече съм на тръстиката. Като дойдох сутринта ме посрещна доволно натрупан сняг пред офиса, на се поразкърших малко рано сутринта. Приятно се изненадах, че някой е идвал по някое време и е пуснал климатика, та не се гонихме с белите мечки  Laughing И вече  е крайно време да се захващам за работа. Прегръщам ви всички и още веднъж ви желая здрава, мирна и успешна Нова година!  newsm51

# 363
  • Пловдив
Голямо затишие, сигурно не успявате да се допързаляте до компютъра.  Mr. Green И аз тази сутрин се пораздвижих с голямата метла на паркинга. Не мога да разбира как някои хора почистват снега само, колкото да виждат през предното стъкло. Аз, докато не сваля всичко от колата, не тръгвам. После пък на път за работа се попързалях. Тук има един участък от около 500 метра, който зимно време е достоен за тренировки за рали "Финландия" или там някакви езера бяха. Павета с пухкав сняг отгоре, красота. Хем от там минават камионите с пясъка. Досега не ми беше занасяла така колата, добре че наблизо нямаше никакво друго МПС в този момент. То не че обичам да карам в сняг. Тогава обичам да се возя и да давам акъл основно за силата на парното в колата.  Mr. Green 
Аз пак получих покана да си заведа щерката и ММ в Париж и Дисниленд. А на ММ едното му късметче беше да стяга куфарите за разходки из чужбина. Да взема да се замисля да му реализирам този късмет.  newsm78

Лек ден на всички и внимавайте по улиците.  Hug

# 364
Здрава , успешна и късметлийска 2016 година за всички вас момичета, както и за любимите ви хора!

Днес е кошмарен ден в работата откъм разни организационни неща и сега се доредих до компа....
А  продължавам да съм сама и всеки те дърпа...

А студът сутринта беше беше рекорден за мен за тази зима -10 ºC, но прекрасния подновен транспорт на столицата не ми позволи да се смръзна даже за минутка....но на работа, ох на работа дисплея показваше ужасяващите  6.3 ºC и не може да мине 17 ºC и това е ....още малко и да си ходя...

На Вивианка-успех на новата работа! Аз мисля , че и преди съм писала ,че имам и педагогическа специалност и понякога много ми липсва общуването с млади хора...Имам чувството , че работейки в училище човек не може да остарее...Желая да има послушни , мотивирани и забавни ученици...то 11 клас са си направо големи хора...Дано да сподели впечатления...Учителят на големия ми син по ЗИП история е 91 набор...шест години по-голям от тях...Струва ми се , че напоследък много млади хора се върнаха към учителската професия,а и май вече не етолкова зле заплащането...

Дървена ваканция едва ли ще има при очакваните минимални валежи през януари, може грипна....Но след 26 дни идва една със сигурност - междусрочна от 9 дена (30.01-07.02)  и аз май вече я чакам Laughing

# 365
  • Пловдив
6.3 ºC ... в моя офис термометърът показваше 4 ºC.  Mr. Green С климатик и две духалки вече съм го докарала на 15 ºC. Шефът мислил вчера по някое време да мине да пусне климатика, ама си останал с мисленето. Него днес го няма, ще изпраща сина си на летището. Ама да не се оплаквам, при работниците е страшен студ. Как издържат, не знам.

То и аз имам педагогически профил, че и по два предмета, но нямам никакво желание да работя в училище. Може заплащането вече да не е толкова зле, особено в училища с много ученици, но уважението към учителя и професията му го няма никакво. Безгласни букви в една тотално съсипана система. За съжаление.  Peace

# 366
Здравейте и от мен Simple Smile И аз днес имах малко изживявания с колата, ММ реши да ми я изчисти за да не мръзна, но като се качих и не ще да запали и това си е, тъкмо да се местя в неговата кола, която въобще не обичам да карам, че ми е мн голяма и при последното завъртане на ключа и изненада Simple Smile запали си все едно до преди малко не е имала никакъв проблем Simple Smile И така първия работен ден за вас е началото на дълга почивка за мен Simple Smile А и без това в тоя студ рядко ми се мърда от нас Simple Smile
Вивианка, успех и от мен в новото начинание, радвам се на всеки човек, който се е заел с това "призвание" да е учител, мн послушни, разумни и ученолюбиви ученици ти пожелавам Simple Smile
Сад, ходила съм ужасно мн пъти в Истанбул, но разказа за българския химн на корабчето ме накара и аз да настръхна. Мн се радвам , за приятните емоции  които сте събрали, пожелавам ти да си направите традиция и всяка нова година да я прекарвате на различни места по света и всеки път да ни разказваш така хубаво и вълнуващо Simple Smile
Аз отивам да похапна и после се отдавам на почивка, май напоследък само това правя Simple Smile особено с похапването. Сад не знам още какво е бебето , но определено е мн гладно Simple Smile

# 367
Ех, Дунди мислех си ,че днес те ударих в температурите ,ама не можах... Laughing

Дрънкам ги и аз за училище -понеже познатите ми работят в елитни училища (Италиански лицей, НПМГ..) и моите учат в прилични училища, та там нещата изглеждат хубави...Ама всяка сутрин пътувам с една учителка от циганското училище във Филиповци -40 и кусур години само там-само роми , няма българин..сега я разбирам защо ходи-вдовица с малка пенсия , ами преди като е била млада...Друга по-млада около 50 г. издържа там 1 г,заради кредит и се махна...Дано на Вивианка училището е от добрите...

А на Патенцето освен да завиждам в най-хубавия смисъл на думата друго не мога..Бременност , бебче, майчинство -задават се едни почти три хубави години у дома....
Как ли се справя СетиБети...

# 368
Здравейте! Започна първата, работната седмица, малко ми е криво, защото си бях почти 3 седмици в къщи. Честито на Вивиянка за желаната работа и много търпение и здрави нерви и пожелавам. При нас снегът е на макс 20-30 см снежна покривка, прехвърча, но поне днес спря вятърът. Нищо не ми се е налагало да рина, защото родителите ми идват да живеят с мен и малката през зимата и тати - изчисти снега, запали парното - рахат. Е на работа си е студено, но не чак като при някой. Тази сутрин - лошото бе, че нямаше ток и помпите на парното  в къщи и на работа спря, че си стана доста студено. Никога не съм ходила в Истанбул, преди исках сега - въобще не искам! Радвам се, че СадУоман си е изкарала добре. Патенцето приятна почивка.

# 369

То и аз имам педагогически профил, че и по два предмета, но нямам никакво желание да работя в училище. Може заплащането вече да не е толкова зле, особено в училища с много ученици, но уважението към учителя и професията му го няма никакво. Безгласни букви в една тотално съсипана система. За съжаление.  Peace

Точно. Аз също имам педагогически профил, но силно се надявам да не ми се налага да работя като учител точно по тези причини. Това го разбрах още по време на практическия си държавен изпит. Така старателно се бях подготвила, репетирах пред една състудентка, та план ли не беше, та цитати ли не бяха, та време ли не засичахме...Отидох пределно мотивирана и какво? Празни погледи. Кой играе карти, кой се гримира, кой бележки си подхвърля...И накрая когато един умник ми заяви, че дон Кихот бил идиот, защото се биел с вятърните мелници, а Дулсинея била селска буца, окончателно ми се прекърши ентусиазма и това сложи край на амбициите ми да образовам света  Laughing

# 370
  • Пловдив
sad_woman, а на мен по време на стажа преди 100 год. ми се случи да ме питат дали "Житие и страдание на грешния Софроний" го има на видеокасета.  Confused И в 7 и 30, първи час, трябваше да им говоря за песните на Добри Чинтулов, ама Слави Трифонов още не беше изпял тези песни, та по чиновете имаше полузаспали младежи, които определено гледаха не много умно.  Laughing
Та разликата от училище до училище е огромна. Дано все пак учениците на Вивианка говорят добре български, че в Асеновград се чува по-често чужда реч, не българска.
Иначе в училището на моя дзвер имат едни батковци-учители по на 30 години, чак на мен ми се иска да уча история и география там.  Joy

# 371
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова Година! Да е мирна и щастлива!

Ние изкарахме добре при свекитата. Този път ни предаде вирус, та с изключение на мен, всички се разболяха. ММ и сега е болен на работа. Когато му се обадих още не бяха стоплили стаите и съм бясна. Иначе се видяхме с приятели, разходихме се за кратко през нощен Бургас. Няма да скрия, че си отдъхнах като си тръгнахме. Прибрахме се в събота, за да може ММ да се почине и слава богу, защото пътувахме спокойно.

# 372
  • София
Здравейте момичета. Събра се дружината ни, отпочинали, обогатени с преживявания, попреяли, попрепили, по няколко килца качили...
Още веднаж да ви пожелая да са ви живи и здрави децата и на децата бащата. Децата да слушат, момчетата също, свекървата да си трае,  шефа да е ларж, приятелките да са верни... е за тази година толкова Simple Smile
SAD_WOMAN, и аз не съм била в Турция. Хубаво си ни разказала за вашето пътуване. Радвам се, че сте доволни.
ВИВИАНКА, наистина хубава новина ни сподели. На добър час, миличка bouquet. Усещам, че с много обич и любов ще работиш работата си. До десети клас и аз мислех да се посветя на учителската професия, но в последният клас на гимназията реших друго. Важното е да си попадне всеки на подходящото място.
ПАТЕНЦЕ,  Hug
По кратките постове може би разбирате, че все още мравунякът ни е пълен. След няколко дни си заминават. Аз днес отворих кепенците и започнах новата година с два не много леки случаи. Нищо, ще се справя. Така е по-интересно.
Изчезвам, отивам да редя пъзели Simple Smile
Гушкам неспоменатите Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 373

Добро утро! Чаша топъл чай за сгряване и лека работа ви пожелавам в този много снежен зимен ден. При нас има сняг, колкото искаш, но все още не се слепя и не става за снежен човек и топки Grinning. И минусите са си доста навън - 15, 12, е днес малко по.малко 10, 8.

# 374
  • София
Привет военни красавици. Минавам на бегом, пийвам на екс от чайчето на Албена и заставам до печката - нали съм несменяем дежурен по кухня.

Днес поздравът ми е за най-малките Simple Smile

Най-малката ми внучка много обича да ѝ пея и вече научи две песнички - за Сънчо и за часовникът.

Хубав ден милички. Прегръщам ви. Аз съм след обяд на тръстиката.

СЕТИ_БЕТИ, как я карате?  newsm07

Общи условия

Активация на акаунт