vivianka Как мина първия учебен ден?
Seti Beti Как сте с бебо?
Лека вечер.

И накрая се разбрахме, че след средата на месеца вече ще могат да се подават тези декларации. Но всичко това за сроковете и декларациите ми го казаха конкретно на мен, аз подавам март месец. Не знам за другите месеци как е. Както казват Зуека и Рачков-уникална държава!
Да ти кажа, наканила съм се тези дни да ходя да ми почистят зъбния камък. И скоро ще ви заслепя с голяяяма лъскава усмивка 

и 

. Ех, днешните деца и вчерашните, че и по-вчерашните - голяма част от тях са
. И аз мисля, че е добре да има казарма. Уф, на кой ще си дам момиченцата - надрусани кретенчета без никаква култура, а да работят - че то на кафе е по-кеф, защо да се мъчат. Слава богу - има и изключения, но положението е трагично. А за държавата - че то такава има ли - все сме наопаки, правим някакви реформи, мерки уж за добро, а все е за по-зло. За мен учителите - нямат вина, ние родителите ги поставяме в това положение. Майка ми е бивша детска учителка в ДГ - знам какво е било преди демокрацията и в началото й, знам и какво е след това. Но, замислете се, не обвиняваме ли за всяко нещо случващо се с децата ни учители, съученици, система, само не и тях. Готови сме да спорим, а някой родители дори и бият учители, защитавайки отрочетата си (които също са виновни). Та учителите в училище нямат право на родителска среща да назовават децата по имена и да обсъждат пред всички поведението и успехът им, на всеки родител - лично, да не ни накърнят достойнството. А, не е ли по-доре да се почервиш пред всички, че детето ти върви по-лошия път и да си вземеш поука и да го възпитаваш към по-добро ..., но не ние сме забързани и мислещи само за прехраната и задоволяване на прищевките на децата си (е има и родители, които пък съвсем са ги оставили на самоотглеждане и възпитание от улицата). Чувала съм дори, че на учителите е забранено да пишат двойки, заради оценяването на училището, заради бюджета на самото училище. Скоро не съм чувала в района около мен някое дете да е повтаряло. Имаше едно дете в класа на дъщеря ми, чиито баща стана народен представител, то бе местено от училище в училище, че все не му стигаше акъла да изкласи. Ама тати, нали е бизнесмен, с парички и, то, далеч ще стигне, с бутане
.