А и само да уточня -те не са се пенсионирали (не им е прекратяван договора), придобили са право на пенсия и я получават.

Утре сме на първа консултация при педиатъра. И така. Общо взето само сън ми липсва, ама сякаш взех да свиквам с недоспиването.
Успех!
браво на вас. Сети, мн се радвам, че се включи и ни зарадва, че с бебчо сте добре и е кротичък
Честит имен ден на всички празнуващи днес и утре
За учениците няма да пиша нищо освен, че с всяка изминала година става все по-зле. За хората които взимат и заплата и пенсия, съм съгласна с Кати, а и мисля, че не е виновен този който яде баницата, който може да го направи защо не. Даже не мисля, че трябва кой знае какви връзки, при нас много от хората постъпиха така, а при тази липса на кадри в последно време в поделението си мисля, че не само ще ги държат , а и ако нямаше тази опция редиците ни съвсем щяха да оредеят, по лошото е че не виждам млади хора които да искат да заемат тези места.
така че ви желая спокойна и приятна вечер

Дано да минат бързо. Моят синковец се измъчи миличкия с девет месеца колики. Не знаех на кой свят съм просто...Всичко минава и се забравя. Само да са ни живи и здрави дечицата, а и ние покрай тях.