Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
juli0976, добре дошла при нас Simple Smile Димитрова , браво на теб момиче, ти си герой Simple Smile Сад, чакаме с нетърпение добрите новини Simple Smile Включвам се в подкрепата на сладурите на Лунно цвете и Кативита, спокойно мами, децата са умни и ще се справят Simple Smile След малко отивам на изследване, дано новините са добри  Praynig

# 466
Мириел , тогава не  си била в апартамент ,а в студио Олимп. Ние сме били в такова, но предполагам, че сега апартамента трябва да е с отделни стаи. И оттам да е по - широко.
 welcome на Джули!
Патенце, всичко ще е наред!
Абе днес не трябваше ли да е топло....то не спира да вали...
 Довечера съм на РС....казвала ли съм колко ме дразнят  родителите на набор 2007  в стремежът им да блеснат пред госпожата....пак ще има шоу ....

# 467
  • София
Привет военни красавици. Добре потръстичих днес. Започнах от 8.30.
Добре сте пописали. Сега почвам да си говоря с вас.

Уважение и внимание към новодошлата JULI. Мило момиче  welcome Hug bouquet. Присъединявам се към сърдечното посрещане от другите момичета. Ако си жизнена и весела, наш човек си. Ако си организирана и пъргава, мястото ти е при нас. Ако искаш да намериш нови приятелки и много позитивизъм, ние сме насреща. Чувствай се добре. Simple Smile

МИРИЕЛ, каква е тази страховита обстановка? Мани бегай... В София неспирно вали. И точно днес реших да отида до един " очиларски" магазин. На празника на БГ МАМА спечелих от томболата ваучер за 100 лева и с него днес си купих маркови слънчеви очила. Похвалих се Wink newsm08

КАТИВИТА, за да впечатлиш орталъка на родителската среща, предреши се като мажоретка напр. newsm18. Ако ли пък не, наслаждавай се на шоуто, дето драмсъстава на родителите ще представи. Приятно гледане rotfImao

ПАТЕНЦЕ, още ли е пренаселено у вас? Не се кОси. Всяко чудо за три дни и всеки три дни чудо Joy

ДИМИТРОВА, гордеем се с теб bouquet! Важното е, че и този изпит го отметна. Успех на следващият!

АЛБЕНЧЕ, приключихте ли с миналогодишният ремонт? redecoration Сега мен треска ме тресе, само като си помисля. Сина и снахата идват да живеят в апартамента на брат ми, който е на 800 метра от нас. До тук добре. Да, ама не. Сега искат да " изхвърлим" обзавеждането на цяла една стая у нас, за да обзаведат в нея детска стая-двуетажни легла, гардеробчета, бюро. За моята консервативна рачешка душа това е равно на ужас! Ще трябва да подаряваме един диван и два фотьойла, тапицирани с кожа бежево и черно, и ниска масичка. Желаещи?

САД_УОМАН, Не знам какво трябва да се случи, но щом ти го искаш, нека да се случи! Стискам ти палци.

ДУНДИ, ще се възползвам от сайта за книги, който си ни дала. Много ти благодаря, миличка Hug

СГГ, как е Светли? Скоро нищо не си ни казвала за него. Simple Smile

ВИВИАНКА, как са нещата в училището? Посвикваш ли?

ЛУННО ЦВЕТЕ, горещо лято те очаква и теб. Само казвай кога са изпитите, а ние ще стискаме яко палци. fingerscrossed

РАДИНКА, честито ти картечар. Да го слушаш, ей! Ако те подгони #Sniper, няма да ти е лесно да тичаш на прибежки по пресечена местност...

Гушкам СЕТИ_БЕТИ, НИКИТО, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ДАНИТИ, МЪНИЧЕТО, ФЕЙЩИЦАТА, ВИЛИ-МОТОВИЛИ, СТЕФИ, СЕСИЛ, ИРКАТА, I MISS YOU, ШЕХИНА, ФИДАНКА ТРЪСТИКОВА, ROSE RED.
Изброих ли " живущите" в нашия военен блок? Ако съм пропуснала някое момиче, моля да ми прости. Hug Hug Hug
Обичам ви, милички мои. newsm51 Много хубаво, ако някой вече ви го е казал днес Simple Smile

# 468
  • Пловдив
Цоп за вечерна проверка. Закъснях ли? Имам си причина. Днес надвечер ММ влезе в болницата. Обзавел се е с пневмония и го прибраха веднага във военна болница. Че е алергичен към някои антибиотици и да го лекуват под контрол. Личната лекарка настоя. Иначе, ако питаш него, можел да си пие илачите и да си ходи на работа. Току виж без него министърът нямаше да полети на МиГ-а.  Joy излетя си и още как, та даже и кацна. И как щял ротният да се оправя сам. Ами както си иска, нали е шеф.  Twisted Evil
Сега разсмива нощната смяна в болницата. Питал ги какъв е дневният режим, кога била физзарядката, нали било казарма там.  Laughing Попитал къде може да се пуши, щото на пневмонията само цигарите му липсват, ама на. Направили анализ на охраната от дремещи пенсионери, които все забравяли коя сестра в кое отделение работи и все ги разпитвали.  Laughing Та 7 дена ще е на топло, дето се казва.
Та, докато му събера багажите, да му купя нещо за ядене, да му занеса всичко и да се прибера, то стана 100 часа.  
Рапортувах.
Фло, на онзи сайт има много литература на руски. Само трябва да селектираш езика. Аз вече си дръпнах една книжка на Джефри Арчър.
За дивана - пускайте в продавалника, все някой ще се обади. Там има и рубрика подарявам.  Peace Peace

Лека нощ, момичета, тук ту вали, ту спира, но поне днес не беше студено.  
 Hug

# 469
Тук съм за вечерна проверка Simple Smile С изследването всичко е наред, мн се радвам Simple Smile и съм мн по-спокойна вече. Тайфата си тръгна, ММ отиде на работа и тази вечер е пълен релакс за мен.
dundi73, дано момчето ти се оправи бързо, ти го пречупваш през забавната част ( за което ти се радвам много ) но знам колко са кофти болниците и пневмония, дано скоро си е у дома.
Фло, отдавна не ни беше писала толкова, явно и при теб нещата са по- спокойни вече и си подредила след гостите.
Кати, стискай зъби и остави натегачите да се развихрят, трябва да има и такива хора. Мен също мн ме дразнят , но навсякъде ги има, не само по РС, колкото по- малко им се дразниш, толкова по забавно ще ти е.
 Е това е от мен за сега. Лека и спокойна вечер Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 00:10 от патенце-то

# 470
  • Варна
Здравейте момичета и БЛАГОДАРЯ за топлия прием.Приспах домочадието и ето ме при вас.Кати да ти кажа родителите на набор 2009 започват още от детската градина,не ми се мисли какво ще е в училище,ако от това зависи успеха на децата ми,то те ще бъдат двойкаджии.А Фло за мен какво да ти кажа-понякога съм жизнена и весела,понякога организирана и пъргава,но за приятелства съм винаги с отворени обятия.И нека ви публикувам нещо което мен ме развълнува доста тази вечер и да ви пожелая лека нощ.
Цитат
Един съвет към момчетата отвън
 Не ставайте войници !!!
Да си ВОЙНИК, не е като по филмите да имаш свръх сили и да избиваш всичко наред...
Реалността е по-болезнена , тичаш,скачаш,стреляш,пълзиш,вършиш безсмислени неща,изпълняваш всичко,което ти се каже без значение дали е правилно или не , няма да си вечно сит и задоволен ,ще си мръсен,кален с разранени крака ,ще те пращат да се биеш ,за да защитаваш и да умреш ,за да бъдеш оплюван от цивилните,за които ти не си нищо повече от материал,които "хранят" и "обличат" . Ще бъдеш подигран с думите "Вие там си живеете като на хотел" В същото време момчетата навън ще си изживяват прекрасния живот,живот ,който ти никога няма да изживееш,защото ще се наложи да пораснеш мнооого бързо. Ще ме попиташ "А момичета ? " На което ще ти отговоря следното "Момичетата са за онези навън, те няма да те чакат вечно,няма да се заробват с човек,който на най-важните им дни и празници ще ги лишава от присъствието си ,човек който постоянно е уморен и му се спи,когато говорят с него по телефона ,те няма да те разберат,че си уморен ,защото си бил зает да пазиш спокойния им живот,а ти няма да ги разбираш защо се сърдят и искат внимание ... Та приятелю не ставай ВОЙНИК освен ако не намериш лична причина в себе си ... Мога да ти подскажа ДЕЦАТА,защитавай тях,те поне няма да те охулят и няма да ти се разсърдят винаги ще ти се радват и ще искат да бъдат,като теб ... НЕ СТАВАЙ ВОЙНИК живей дълго и щастливо ходи си по дискотеки ,лягай си с която искаш,а такива,като НАС не ни мисли ,НИЕ живеем за едната ЧЕСТ ,а ЧЕСТТА е съвкупност от самоуважение ,любов към родината и семейството... Завършвам този странен статус (в които повечето няма да открият смисъл) с думите ... Надеждата ме води,тя ме превежда през деня и особено през нощта...Надеждата ,че мога да променя света,защото все пак той е прекрасно място (не за ВОЙНИКА) ,а за хората ,които обича.

# 471
 Добър вечер!
патенце-то гости няма, изследването е добро, ти сама и спокойна тази вечер.  Hug Представям си те полегнала на спалнята с книга или дистанционно в ръка.
dundi73  Hug скоро да се оправя и никога повече да не го застига пневмония.
Flo 51 Светли е добре. Лудее и дивее ...
kativita шоуто е свършило, публиката дали е  smile3501?  newsm78
Такива родители има при всеки набор.
Miriel Освен вятър и Wear Umbrella, но аз вече бях излязох за работа без чадър и си купих нов, защото не си носих шампоан за безплатната баня.  
sad_woman  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover След това, което очакваш, защо да не се похвалиш и с това, което ние бихме си мислили, че очакваш. Wink
dimitrova8002 за изпитите, на които имам 3 съм чела най-много. И аз да ти разкажа: по Тракология /История на България, том I, изд. БАН/  се явявах 7 пъти на изпит, всеки път говорих по изтеглените две теми и чувах: "Колежке ще се видим на следващата дата.". За всяко явяване знаех едно и също. На 8 път отидох до В. Търново /само този изпит не бях взела, но бях положила държ. практ. изпити/ да си прекъсна студ. права и да си  взема ориг. на дипл. за средно образование и да кандидат. биология след месец, но една приятелка /"луда" историчка/ ме обеждава да се явя като за последно и след това да ходя при инспекторката и така направих. Пак теглех два въпроса, говорих и ушите ми чуват: "Да задавам ли въпрос за 6?" и отговарям: "Аз влязох в кабинета Ви за 3." и следва отговор: "Три не мога да Ви пиша, но ще ви напиша 5.".  И продължението е интересно, но спирам до тук.    
За търновските историци - доц. Иван Тодоров /може да е станал проф./.
Биологията беше до тук. И сега съм учител. Simple Smile
juli0976 Добре дошла!   Simple Smile
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed ще има за НВО и ДЗИ.
 Hug

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 00:11 от СГГ

# 472
  • София
Ей, среднощни птици. Като на шега надникнах във военния блок. За вечерна проверка е късно, но да видя спите ли, завити ли сте. И какво да видя, заформила се седянка... СтраОтно ме изненадАхте! А аз си мисля, че спите. Добре, ще си говорим.

ДУНДИиии Hug, що така бе миличка? Е, ще се оправи твоя юнак. Като го гледам и с какво чувство за хумор е, няма да усети как ще мине по клиничната пътека и после у дома.  doctor costumed050 И от мен му предай: Бързо да оздравява. Изпращам му положителна енергия. Само не знам утре, когато дойде сестрата с иглата дали ще е толкова духовит newsm78. За това историята ще мълчи. Трай си и ти. Wink

ПАТЕНЦЕ, най-после изпрати родата по живо, по здраво. Представям си, как си целувала влака на Софийската гара bye yesyes Радвам се, че изследването е минало и всичко е наред. Почивай си и се радвай на момчето си.

СГГ, много интересен пост Simple Smile Радвам се, че Светли е добре. До тук с биологията казваш. Спечелила е педагогиката! Simple Smile

Ооо, ДЖУЛИ, влезе ми под кожата. Ще се окаже, че си от нашата кръвна група. Браво момиче bouquet Приспа домочадието и хоп троп, при нас. Simple Smile Разби ме с този материал...Ей за това казвам, че ние военните семейства сме от друго тесто. Цивилните не могат да ни разберат и не е нужно. Техните подмятания никога не са могли да ме наранят, защото съм била горда с това, че съм дъщеря, съпруга и майка на военнослужещи. Нека си живеят снобският животец, нека трупат пари и вещи, но няма да имат спомени и преживявания като нашите...Няма да имат дружба и приятелства, родени по полигоните, в бойните части, във военния блок... Може би в днешното вълчо време едни от малко употребяваните думи в нашият речник са чест, дълг, войнска доблест, любов към Родината, романтика. Ние знаем значението на всяка една от тези думи, знаем и цената. Е, ще се поддадем ли на глупавите приказки на душевно бедни хорица. Да, животът никак не е лесен. Някой ще ме попита: живее ли се само с романтика? Аз бих го попитала: А ти, бе, как живееш самоизяждащ се от злоба и завист, все гледайки в чуждата паница, все правейки сметка на другите. Как живееш ти бе дребна душо, като в мишата ти гръд бие не сърце, готово да защитава Родината, а цъка касов апарат... Ей такива мисли ми се развихриха в главата. ДЖУЛИ, ти си виновна Simple Smile Благодаря ти bouquet
А сега да спим. Завивайте се и лека нощ. sleepuu

# 473
ДОБРО УТРО!

Лек ден!

Hug

# 474
Добро утро и от мен.СГГ благодаря за кафето.Аз ви чета,но по-рядко ще пиша до 28-ми докато мине и последния изпит и после обещавам да съм по-дейна.Дйули много верен пост-за съжаление аз все още се ядосвам на цивилните като плюят нашите момчета,а никога няма да разберат какво е да си сам почти на всички празници и по-важни дати в живота си и живота на децата си.Аз изкарах първата си бременност сама(ММ беше на мисия),вчера ми каза че и когато сега дойде времето да раждам пак има вероятност да го няма,но дано поне този път се размине.Е това е за днес от мен,допивам кафето и се залявам да уча,че времето ме притиска.Приятен ден на всички

# 475
Добро утро и от мен!  bouquet
Благодарско за кафето на СГГ! Coffee
ДЖУЛИ, добре дошла при нас!  Hug
ДУНДИ, бързо оздравяване на твоята половинка.
Хубав ден на всички момичета! love001

# 476
Добро утро!
СГГ, благодаря за кафенцето! Много се радвам, че Светли е добре и с цялото си сърце се надявам занапред само хубави неща да ви се случват-на цялото ви семейство!
Джули, развълнува ме много, момиче! И Фло ме довърши в хубавия смисъл с размислите си по темата...Наистина, нашите момчета, а и ние покрай тях, сме доста особена порода. Много е лесно да се гледа отстрани и да се плюе. Но никой не се замисля кой е на първа линия в снежните преспи, при наводнения, пожари...винаги, когато някой някъде има нужда от помощ. Няма да продължавам, вие сте казали всичко-точно и много истинско. В този ред на мисли-Димитрова, никак не ви е било лесно, мила  Hug Момчето ти се е лишило от толкова безценни мигове по време на първата ти бременност, а теб е лишило от подкрепата си в този толкова специален момент. И сега ако пак го няма...Но ти като военна съпруга си силна жена и съм сигурна, че каквото и да се случи, ще се справиш по най-добрия начин! Прегръщам те!
Фло, нищо не каза за офертата ми да долетиш и до нас да се развихриш.  Laughing С Бейлисче мога ли да те съблазня? И с чисто новата си излъскана и полирана усмивка? Престраших се най-после  Laughing
Дунди, бързо оздравяване на момчето ти. Наистина болен въпрос им е къде ще пушат. ММ нали преди два месеца и той беше командирован във Военна болница. Часове след като го резнаха, едва станал от леглото и вече ме убеждаваше да го свалям до двора да пуши.  doh То и на мен колко ми е акъла, почти се бях навила, но докторът го разубеди  Grinning
Кати, очакваме рапорт за РД. Аз пък ще ходя довечера. При нас големи натегачи няма за щастие, да видим кой какво ще иска този път.
Пате, почиваш ли си вече? Заслужи си го  Simple Smile
Абе тези синоптици пак се опитват да ни стряскат с някакви минусови прогнози! Дано не познаят, хич не ми се мъкнат по сто ката дрехи на гърба. Засега от сърце се радвам на слънчевото време. Прегръщам ви всички!

# 477
Добро утро!
Оф, Дунди много неприятно това с болницата...Аз така точно на същата дата през 2012(защото братовчедка ми е имениичка и съм запомнила) прибират ММ във ВМА с пневмония и стоя 14 дни!Веднага извиках майка ми, спрях малкия от ДГ,но ми се разказа играта-не шофирам, температурите от-20 -22 градуса, сняг, абе ужас...На работа , на пазар и до ВМА-всеки ден,едвам оцелях...Бързо възстановяване на половинката!

СГГ, при нас имаше преподавател ,който късаше за да се среща по-често със определени студентки Wink...

РС мина...основния проблем-има въшки в класа...Само девойки са пострадали, ама майките реват, че тъкмо ги изчистят и пак хващат. Според мен не ги изчистват добре, затова все едни и същи страдат, ама не знам. И като настояват, че ръководството на училището не взема мерки и досега не е дезинфекцирало през почивните дни училището ?!? Как се дезинфекцира сграда за въшки ?Уникални са тези родители...Постоянно ги сравнявам с тези на големия ми син ...ами различни са...
Аз да ви кажа честно си мислех, че въшките са си отишли със социализма. Големия ми син за вече над 18 г. такъв проблем не е имал, както и неговите връстници. И сега от една година голяма напаст... Учителите в темата могат да споделят как е при тях, макар че в горен курс май по-рядко се случва...Всички колеги се оплакват, че постоянно получават имейли, че в класа на децата им има въшки... И пари не ни искаха,та метър минахме този път...

Днес се очертава слънчице...

# 478
Вече с няколко приятелки говоря, едната работи в дрогерия и има повече наблюдения. Имало даже епидемия от въшки. И в класа на сина ми на няколко пъти намираха, ужас просто. Купила съм един профилактичен препарат и го пръскам с него, дано ни се размине. Неговата косица е късичка, ама мен ако налазят...направо ме втриса като си представя! Колежката разправя, че имало някакъв препарат, от ветеринарна аптека се купувал. Разтваря се във вода в определена пропорция, маже се главата, преседява не знам колко време и после със ситен гребен, всичко падало. Тя лично го е изпитала, защото нейната малката докарала от градината гадинки. А и колежката ми, и дъщеричката й са с доста дълги коси. Дано не се налага, че ужас! Чувам, че по училищата даже се продавали въшки  Shocked

# 479
Дабро утро мили дами! СГГ  взимам си кафенце и ви чета. Ама вие не спите ли? Аз като си легна към 22-23 ч с малката и се събуждам чак към 6,30, сутринта. СГГ добри новини за твоето прекрасно малко момченце, нека все така лудее и дивее. Дунди колко увлекателно и с чувство за хумор си описала състоянието и положението на ТМ. Дано бързо оздравява. Ние нямаме проблем с цигарите - не пушим и двамата! забелязвам, че и ти като мен казваш - "стана 100 часа". ММ все се смее за това и ме майтапи. Flo 51 с нашия ремонт на баня - приключихме, но ММ замисли продължение, най-вероятно в края на месеца, ако не ни "мине котка път". Ще си имате детска стая в къщи - няма лошо. А за слънчевите очила - честито, носи си ги със здраве. При нас днес е слънчев ден, не много студен, ама какво време пак го дават и как все се разваля в неделя. За нас е кофти, защото тогава пътуват и детето и ММ. kativita и в училище и в ДГ все ги има родителите натегачи и чудещи се какво да измислят, от там идва и проблемът с възпитанието, агресията, образованието на подрастващите, за което писахме преди в темата ни. juli0976 много добре написано това, което си постнала и вярно! sad_woman честита ти блеснала усмивка! Vili_Motovili хубав ден и на теб. Ох, днес си мислех, че е четвъртък, но като изместих прозорчето на календара - осъзнах, че е сряда Sad. Кативита ме изпревари. А така, какъв проблем - когато каката бе в ДГ и в 5 клас имахме такъв проблем. Изчистим ги, а те пак прихващат. Интересното при моята дъщеря, е че главата й ли, кръвта ли ги убива - оставаха само умрели гниди, без да я третирам с нищо. Препаратите, които продават сега служат и за защита от повторно заразяване. и аз се мазах с такъв за защита, предполагам имашие успех, защото не прихванах. Дано сега малката да не хваща, че как ще я изчистя - тя не дава да й се пипа косата.  sad_woman хайде път ти давам и на теб. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт