Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Надниквам за вечерна проверка и мн се радвам, че имах мн за четене  Simple Smile dundi73, ще съм благодарна да споделиш сайта, по принцип съм старомодна и предпочитам книгите да са на хартиен носител, някак ми е по- приятно, когато прелиствам листите и в тях има мирис на хартия и мастило smile3529, но чета и в електронен вариант, заема по малко място(само малко памет в телефона или на таблета) по евтино е ( ако си купя всички книги които искам да прочета, ще се докарам до просешка тояга ), но и удоволствието от четенето е някак си по- малко, затова винаги когато имам възможност предпочитам да си купя печатно издание. Miriel, често го ползвам Simple Smile sad_woman, пожелавам ти мн бързо да си намериш хубава работа, която да те кара да се чувстваш полезна и на мястото си, а и др важно пожелавам ти хубав и сплотен колектив. Мисли позитивно, всяка затворена врата , отваря поне две нови, ще стискам палци и не чакай до последния момент да търсиш ново нещо започвай от сега за да имаш време за реакция Hug

# 451
Момичета, благодаря ви и аз. За това, че ви намерих и станахте най-хубавата част от деня ми Peace
Днес отбелязахме международния ден на думата БЛАГОДАРЯ и в училище. Учениците бяха изработили красиви картички, които ни подариха, четоха есета, посветени на благодарността.
Поздравявам късметлиите от томболата на бг мама. Дано сте късметлии през цялата година!
Иначе в къщи се боря с един седмокласник и с един дванадесетокласник. Дано ми се получи. Благодаря на Dundi, че ми помогна с материали за подготовката за НВО.
Искрено се надявам да продължим да поддържаме уюта в нашия хубав военен блок.
Лека вечер!!!

# 452
  • Пловдив
патенцето,

Скрит текст:

Прекрасна инициатива да се отбележи деня на думата БЛАГОДАРЯ в училище.
Струва ми си, че младите, а и възрастните често я пропускат. Като че ли другите са ни длъжни.
И на мен ми е много приятно да влизам във военния блок. БЛАГОДАРЯ на всички, които се включват. Усмихвате ми дните.  Hug
Фло51, специално, голямо БЛАГОДАРЯ на теб.  bouquet bouquet

Да си призная днес никой не ми е казвал, че ме обича, но пък ми го показват по 10 пъти на ден, поне.  Laughing

Лунно цвете, ако имаш още питанки, ще помагам. Успешна година на твоите ученици. Отсега да отбелязваме в календара 18 и 20 май за стискане на палци.  Peace

Лека нощ и приятно четене. И аз смятам да си дръпна някоя книжка, пък да видим не дали, а на коя страница ще ме преспи.  Laughing

# 453
И за нас по едни палци за 18 и 20 май.... Praynig

Леле ,Лунно цвете ти си с двойни емоции...ама така  може и да е по - добре. ...

Абе хубав ни е блока ,даже много хубав. ...

# 454
Добро утро момичета,искам да ви се похваля-на най-тежкия изпит имам 3.Само аз и още 4-ма от 20 сме си го взели.Много съм щастлива макар че исках повече,но важното е че съм го взела

# 455
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

При вас така ли е?

# 456
Добро утро! Кой не е пил кафенце?

Благодаря ви за подкрепата, момичета!  Hug Най-важното е да сме здрави и да сме заедно, пък всичко ще се нареди. В скоро време ще има нещо, с което да ви се похваля, но нека да стане сигурно. Неееее, не е това, което сигурно си мислите  EFP, но също е много хубаво.
Мириел, при нас не е чак така, но е мрачно и мъгливо. Нищо общо с вчерашното хубаво слънчице.
Димитрова, поздравления! Има моменти, в които тройката е най-трудно изкараната оценка. Имах навремето един изпит по сравнителна граматика. Преподавателят беше някакво страшилище, при което тройката беше почти мисия невъзможна, а само богоизбрани получаваха четворка, не повече. Седем пъти се явявах...От тях, не ме е срам да си призная, три пъти си позволих да препиша едно към едно от учебника, а останалите четири пъти си изпях абсолютно всичко. Е, няма и няма! Не дава и това е!  Crossing Arms  На седмия път ми писа тройка. Имах чувството, че съм най-голямата умница на света  Laughing Заради него отложих дипломирането си с две години  Laughing
Лунно цветенце, успех на учениците ти!

# 457
  • Пловдив
sad_woman, мерси за кафенцето. Дано това, което чакаш, се случи.
във Филибето вятър няма. В нашия квартал в полите на Родопите имаше мъгла сутринта, но като дойдох на работа, в циганската махала мъглата почти се беше вдигнала. Като гледам, може и да достигнем прогнозираните 12 градуса.  Laughing

dimitrova8002, важното е, че си го взела.  Peace

Лек ден на всички.  Hug

# 458
Втори ден не съм чела тема. Sad  
Лек и приятен ден!

afwitch към училище.

# 459
sad_woman благодаря за кафето! Дано се сбъдне това хубаво нещо, което чакаш!!! Стискам палци. Ще стискам палците и за децата на Лунно цвете и Кативита! Димитрова браво, важното е, че си го взела, а не с колко и успех и занапред, че ти си герой - да учиш бременна и с малко дете. Аз май остарях, и това ми се струва мисия невъзможна Joy. Мириел и при нас има вятър, но не е толкова силен, иначе се е сгрочило, все едно всеки момент ще завали.

# 460
  • Варна
 Здравейте момичета,като съпруга на военнослужещ и самата аз военнослужещ бих се радвала да ме приемете във вашия военен блок.В момента съм по майчинство с момиченце на 6 месеца,имаме си и батко на 6 години. Лек ден на всички от мен. bouquet

# 461
juli0976 добра дошла във военния ни блок, чиито апартаменти са из цялата ни родина. надявам се да ти е добре с нас и да се чувстваш уютно.

# 462
juli0976, сърдечно добре дошла в редиците на военните момичета!  bouquet Приемаме с отворени обятия всяко ново попълнение и много му се радваме! Пиши по-често! Сигурна съм, че членството ти в нашия клуб ще върви като по вода-тук във Филибето като се е кротнало да вали, няма спиране....

# 463
juli0976,добре дошла при нас.Надявам се да приятно и весело с нас

# 464
  • Разпиляна във въображението
juli0976 , добре дошла!

Момичета един въпрос за Олимп. Имаме резервация за апартамент. Преди две години бяхме пак в апартамент, но по скоро такъв в "" - спалня и разтегаем диван на третия етаж в чупката. Лошо няма. Но сега сме с три деца и ми се вижда тясно. Може би ще трябва да се лиша от преносимото легло, защото като помъкнем и количката ooooh! И сега въпроса - има ли по-големи апартаменти от споменатия и възможно ли е да разбера някаква информация за този, в който ще ни настанят. Предполагам, че всичко вече е оправено с номерации и т.н. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт