Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Хайде по едно сърцато кафенце от  мен

# 436
  • Пловдив
Добро утро,
Vili_Motovili, благодаря за кафенцето.
Тия дни не съм писала, ама не остана време. В събота го играх такси. пазаруване, разнасяне на покупки, водене и взимане на девойката от рожден ден.
Девойката се готви за турне в Италия в края на май, в събота им казали градовете, в които ще ходят, ама единия не е успяла да го запише правилно, та не го видяхме на картата. Другите са Матера /европейска столица на културата за 2019 г. заедно с Пловдив/, с къщи, издълбани в скалите, както е Кападокия в Турция, и Алберобело /с кръгли къщи/. Абе ще видят камъни и жега на гости на калабрийската мафия.  Mr. Green

Вчера пък се занимавах със саниране по европейски програми. Сега имам да измерва прозорци и врати, че ни дадоха едни мерки, ама ми се струват доста неточни и довечера ще грабваме с ММ ролетката и ще мерим. И да сме им написали данни за консумацията на ток през 2013, 2014 и 2015 ... че аз да не съм архив на електроразпределителното дружество.  Mr. Green Та ей такива работи. Но пък обещават до края на тази  година блокът да е саниран. Ще правя снимки преди и след.  Simple Smile

Хайде лек ден на всички. Бременелките да се пазят, че вирусите пак са плъзнали.  Hug

# 437
Добро утро и от мен! Vili_Motovili благодаря за кафето. blood_cat добре дошла и дано ти хареса в нашия "военен блок". И ние сме ходили в Боровец, в почивната станция - хареса ми, уцелихме период с мнооого сняг. Лошото е, че е далеч от пистите и до там ходихме с колата. dundi73 успех със санирането. Честито на печелившите от новогодишната баница на бг мама! Аз колко късмети изтеглих, но нищо не спечелих, а някой един път и хоп - браво! Вивианка дръж се, не се предавай! Класната на дъщеря ми ни бе казала на родителска среща (беше в 8 клас), че ги е заплашила - при проблем веднага ни звъни и ни вика да идваме. А повечето от децата не са от града и ще е необходимо родителите да не ходят на  работа - имаше някакъв ефект. Flo 51 пролича си, че си изпратила гостите си - по много и по-дълги постове.  Hug Дафинов лист ми се губи?
Успешна нова седмица на всички, пишещи в темата!!!

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 11:52 от albena30

# 438
Добро утро! Вили, сърдечно благодаря за кафенцето!
blood_cat, огромно "ДОБРЕ ДОШЛА" сред нас! Надявам се да се чувстваш добре в нашия военен блок. Тук за всичко си говорим. Смеем се, оплакваме се, обсъждаме си радостите и проблемите в ежедневието, клюкарим...Абе готино е. Ще се радвам да се присъединяваш по-често към нас, за да ни правиш съпричастни с голямото щастие, което очакваш  Hug За Боровец да кажа. Ние бяхме там горе-долу това време през 2013 год. Хареса ми. Стаите бяха чисти и топли, почистваше се всеки ден, храната ми хареса. Вечер след вечеря се събирахме във фоайето. Кой каза, че нямало писта за шейни, че забравих. Ние понеже не караме ски, си наемахме шейна на пистата и беше много забавно. Само че не се сещам къде точно беше пистата, но който и да питате, ще ви упъти. Пожелавам ви незабравима почивка!
Дунди, хубаво е, че ще ви санират. И ние живеем в панелен блок, уж идва някакъв от общината да обяснява предимствата, но незнайно защо нещата спряха дотам. Питах домоуправителя дали нещо ще се предприема, но така и не получих смислен отговор. Май няма да ни огрее.
Патенце, стискай зъби, ще си отидат  Simple Smile Наистина много е хубаво да ти гостуват близки хора, но понякога човек се уморява и има нужда да се отпусне в дома си.
Димитрова, гордеем се с теб! Какъв изпит имаш на 22-ри? Всички дружно ще ти стискаме палци! От кифличките сигурно вече и троха не е останала,а ?  Simple Smile
Фло, справи ли се с последиците от ядрения взрив?  Laughing Както си се развихрила, що не наминеш и покрай нас, пък аз ще почерпя  Wine Glass. Тази вечер най-после ще ходя да ми махнат зъбния камък. С ММ се смяхме, че като се прибера, направо с детето гасят лампите и в стаята ще греят само ТВ-то и моята излъскана и полирана усмивка  Joy
Радинка, кофти ти тръгва годината, мила  Hug Но аз искрено вярвам, че няма да е все така. То освен вярата какво друго ни остана? Успех в търсенето на работа. След някой и друг месец и аз ще се присъединя към армията на безработните. Но пък се надявам, че няма да е задълго.
Вивианка, изобщо няма да ги жалиш! Каквото повикало, такова се обадило! Дори да е против твоята природа, по-добре ли е да ти се качват на главата? После твоите нерви няма кой да ти ги компенсира. Черпи ги с изпитвания, контролни и каквото още може, дано да мирясат. Искрено се възхищавам на хора като теб, СГГ и изобщо на тези, които са се посветили на каузата да налеят знания в дебелите глави на нашите деца. И си мисля, че ако ние, родителите, не подготвим почвата, вашите усилия са обречени на неуспех.
Мириел, как е момченцето ти?
Кати, при вас като са чели заповед кой получава бонуси, само от офицерския състав ли бяха? Така се чуваше по едно време, че само началниците ще вземат. Здраве да е, и без бонус се оправихме.
Много се разприказвах пак. И кафето ми изстина, и работата вече ме чака с нетърпение. Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  Hug
Редактирам се. Албенка, заповядай на портала пред мен!  Hug

# 439
Хубава седмица и от мен!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 440
  • София
Добро утро, чаровници. Тъй като според клюкара Фейсбук днес е денят на думата БЛАГОДАРЯ, аз ви казвам: Благодаря, че ви има. Благодаря за това, че сте с мен в радост и тъга. Благодаря, че ме зареждате с енергия. Благодаря, че направихте така, да се чувствам прекрасно с вас.
Някой казал ли ви е днес, че ви обича? Ето, аз ви го казвам. Обичам ви като мои дъщери, обичам ви като мои по-малки сестри. Бъдете благословени. newsm51

Хуквам по задачите, че днес съм и на тръстиката след обед.

Много мацки ми изчезнаха от полезрението.  ruporuu Къде сте, красавици? Я една по една пред строя  ходом марш!  People Cop

На вечерната проверка всички да са на линия, че да не раздаваме непоряди Wink

Ей, много напористи тия младите.  НИКИТО мина като тайфун, newsm52 ( ама така е, защото е на работа) САД_УОМАН ми напълни душата с напоителният си пост. Браво момиче bouquet Обърна внимание на всяка една от нас Hug

Хубав, спорен, ползотворен ден, милички! smile3525

# 441
Добро утро! Вили, сърдечно благодаря за кафенцето!
blood_cat, огромно "ДОБРЕ ДОШЛА" сред нас! Надявам се да се чувстваш добре в нашия военен блок. Тук за всичко си говорим. Смеем се, оплакваме се, обсъждаме си радостите и проблемите в ежедневието, клюкарим...Абе готино е. Ще се радвам да се присъединяваш по-често към нас, за да ни правиш съпричастни с голямото щастие, което очакваш  Hug За Боровец да кажа. Ние бяхме там горе-долу това време през 2013 год. Хареса ми. Стаите бяха чисти и топли, почистваше се всеки ден, храната ми хареса. Вечер след вечеря се събирахме във фоайето. Кой каза, че нямало писта за шейни, че забравих. Ние понеже не караме ски, си наемахме шейна на пистата и беше много забавно. Само че не се сещам къде точно беше пистата, но който и да питате, ще ви упъти. Пожелавам ви незабравима почивка!
Дунди, хубаво е, че ще ви санират. И ние живеем в панелен блок, уж идва някакъв от общината да обяснява предимствата, но незнайно защо нещата спряха дотам. Питах домоуправителя дали нещо ще се предприема, но така и не получих смислен отговор. Май няма да ни огрее.
Патенце, стискай зъби, ще си отидат  Simple Smile Наистина много е хубаво да ти гостуват близки хора, но понякога човек се уморява и има нужда да се отпусне в дома си.
Димитрова, гордеем се с теб! Какъв изпит имаш на 22-ри? Всички дружно ще ти стискаме палци! От кифличките сигурно вече и троха не е останала,а ?  Simple Smile
Фло, справи ли се с последиците от ядрения взрив?  Laughing Както си се развихрила, що не наминеш и покрай нас, пък аз ще почерпя  Wine Glass. Тази вечер най-после ще ходя да ми махнат зъбния камък. С ММ се смяхме, че като се прибера, направо с детето гасят лампите и в стаята ще греят само ТВ-то и моята излъскана и полирана усмивка  Joy
Радинка, кофти ти тръгва годината, мила  Hug Но аз искрено вярвам, че няма да е все така. То освен вярата какво друго ни остана? Успех в търсенето на работа. След някой и друг месец и аз ще се присъединя към армията на безработните. Но пък се надявам, че няма да е задълго.
Вивианка, изобщо няма да ги жалиш! Каквото повикало, такова се обадило! Дори да е против твоята природа, по-добре ли е да ти се качват на главата? После твоите нерви няма кой да ти ги компенсира. Черпи ги с изпитвания, контролни и каквото още може, дано да мирясат. Искрено се възхищавам на хора като теб, СГГ и изобщо на тези, които са се посветили на каузата да налеят знания в дебелите глави на нашите деца. И си мисля, че ако ние, родителите, не подготвим почвата, вашите усилия са обречени на неуспех.
Мириел, как е момченцето ти?
Кати, при вас като са чели заповед кой получава бонуси, само от офицерския състав ли бяха? Така се чуваше по едно време, че само началниците ще вземат. Здраве да е, и без бонус се оправихме.
Много се разприказвах пак. И кафето ми изстина, и работата вече ме чака с нетърпение. Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  Hug
Редактирам се. Албенка, заповядай на портала пред мен!  Hug

Изпита ми е по Детска литература.
За кифличките си права-ометохме ги веднага

# 442
Днес не върви да сравняваме градуси....то направо пролет...

Почивните дни започнах с рекламация на ботуши на втори номер. Досега не съм правила за такъв дефект и ми е интересно как ще се разавият нещата. Казаха, че ще ги тестват. От ММ знам , тъй като той се занимава с подобни неща за обувките в армията, че е скъпо. Фирмата не е малка, ама едва ли има договор с лаборатория у нас...та да видим...

САД УОМАН, да наградените  са офицери, мотива е че са най-работните...останалите явно сме спали...Как не разбра МО , че Коледа е празник за всички, а не професионален та да има наградени...Ти обаче не приемаш тежко факта,че оставаш без работа...може би по-добра алтернатива?

Пате, много кофти това при теб, ама ще мине...па и бая народ ти дошъл на гости... Laughing

Топла и слънчева седмица на всички!

# 443
Ето ме и мен Simple Smile Мн се радвам на приятното време, до сега бях навън да подишам и да се порадвам на слънчицето, мн съм доволна Simple Smile Така спестявам общуването с роднините, а и ММ да е спокоен че няма да ме зарази. Кати, мн е неприятно това с рекламациите и дефектите на обувки, винаги ми е мн неприятно когато си харесам някой модел , удобни са ми и точно започна да им се радвам и те имат дефект и се започва едно ходене по мъките , накрая оставам разочарована и без обувки. Дано при теб нещата се оправят бързо и ефективно. Относно проблема, с коледните бонуси и наградите Simple Smile той беше решен типично по военно му, до последно се надявах, че ще измислят нещо наистина умно и практично с тези мижави 5 лв  и ще ги дадат за лечение на някое дете, защото събрани , не са никак малко, но за съжаление бях разочарована, не че не ги получих, не сме стигнали до тях , яд ме е че не намериха умно приложение, от което всички щяха да получат някакво задоволство и нямаше да има разделение. Както и да е, хората които искат да помогнат винаги намират начин с или без  5 лв бонус от МО Simple Smile
Да почета и аз деня за благодарности и да кажа едно голямо " БЛАГОДАРЯ"  за всичко което имам и съм имала,за любовта, за роднините и приятелите, за хората като вас , някои от които не познавам, но някак си всички ви чувствам близки, за шансовете и трудностите в живота които са ме изградили като личност за всичко "БЛАГОДАРЯ"
 И така мн се отплеснах, мисля вече да приключвам и да си полегна малко Simple Smile Хубав и мн усмихнат ден на всички Simple Smile

# 444
Ето ме и мен Simple Smile Мн се радвам на приятното време, до сега бях навън да подишам и да се порадвам на слънчицето, мн съм доволна Simple Smile Така спестявам общуването с роднините, а и ММ да е спокоен че няма да ме зарази. Кати, мн е неприятно това с рекламациите и дефектите на обувки, винаги ми е мн неприятно когато си харесам някой модел , удобни са ми и точно започна да им се радвам и те имат дефект и се започва едно ходене по мъките , накрая оставам разочарована и без обувки. Дано при теб нещата се оправят бързо и ефективно. Относно проблема, с коледните бонуси и наградите Simple Smile той беше решен типично по военно му, до последно се надявах, че ще измислят нещо наистина умно и практично с тези мижави 5 лв  и ще ги дадат за лечение на някое дете, защото събрани , не са никак малко, но за съжаление бях разочарована, не че не ги получих, не сме стигнали до тях , яд ме е че не намериха умно приложение, от което всички щяха да получат някакво задоволство и нямаше да има разделение. Както и да е, хората които искат да помогнат винаги намират начин с или без  5 лв бонус от МО Simple Smile
Да почета и аз деня за благодарности и да кажа едно голямо " БЛАГОДАРЯ"  за всичко което имам и съм имала,за любовта, за роднините и приятелите, за хората като вас , някои от които не познавам, но някак си всички ви чувствам близки, за шансовете и трудностите в живота които са ме изградили като личност за всичко "БЛАГОДАРЯ"
 И така мн се отплеснах, мисля вече да приключвам и да си полегна малко Simple Smile Хубав и мн усмихнат ден на всички Simple Smile
Патенце и ММ и аз мислим като теб,ММ даже бе решел че ако ги дадат на него ще ги даде на сем.на свой колега който почина миналата година на 24 години.Има само баба с която е живеел и жената е в пълна мизерия.Но така решили така направили.Аз му се навиках що се обажда и ми бе криво че няма да почива ама мина ми вече,за това пък ще си имам картечар  Joy Днес тук времето е ужасно и си стоя на топличко.И аз искам да Благодаря,за това че семейството ми е до мен,че Ви има вас,че приятелите ми са до мен и вярвам,че всичко един ден ще се нареди по най-добрия начин.

# 445
  • Разпиляна във въображението
Добър ден и то мен!

Допреди малко се ядосвах на едни във фейса за отношението към военните и направо съм  Close Все си казвам, че ще отбягвам да го правя, но хич не мога да подминавам. Мразя да се правят генерални заключения за каквато и да е част от обществото. Не стига, че с този личен състав и тази техника на ръба на оцеляването, ходят да спасяват животи и да помагат, и накрая отново... Оффффффф

dimitrova8002, на Тео "обривът" изчезна, затова си имаме от вчера сополи. Надявам се да се оправим, защото в събота закръгляме първа годишнина Heart Eyes

dundi73, миналата седмица министърката каза, че отпада изискването за 10 етажа и брой апартаменти, та възложихме задача на един от съседите да провери. Ние сме четириетажен блок и ще видим дали и ние няма да можем да се включим. Поне сме 8 апартамента и би трябвало да се разберем.

На Боровец сме се спускали с шейни в крайна лява писта. Миналата година даваха безплатно шейни, ако се консумира нещо в заведенията до пистата.

# 446
  • Пловдив
Miriel, така е, защото журналистите бълват само идиотщини по медиите с цел да се харесат на някого.  Peace
За санирането - нашите два блока /т.е. там, където майка ми има на едното място половин апартамент, на другото - цял/ са големи. Единият е с 50 апартамента, другият със 144. Обаче се намериха ентусиасти, които да тичат напред-назад и да уговарят и най-дръпнатите и недоверчиви съседи. Та и на двете места вече има подписани договори с общината и с банката. И в двата блока има собственик, който е с някакви стабилни позиции в общината.  Wink

А сополите при децата като че ли са нещо неизбежно и постоянно налично под някаква форма. Ами нали малчо си има каки да му носят разни екстри от училище.  Simple Smile

За онези пари в края на годината вече никой не говори при ММ или поне той не е споменал да се говори. Май всички теглиха по една на министъра и всичко приключи. Не знам какво е станало с парите, щяха да ги даряват.

Патенце, вчера ми попадна един руски сайт с доста електронни книги на български. От по-новите, че в читанка са доста остарели, не че няма какво да се чете и от там де. Ако искаш, ще ти го дам. Ако четеш на компютър или таблет, разбира се. Моята девойка доста чете на таблета, мен ме изморява това четене, но пък прочетох 7-те Хари Потър на компа.  Laughing

dimitrova8002, едно време изпитът по детска литература беше много приятен за учене. Но знам, че при педагогическите специалности е доста по-обемен и по-сложен. При нас сложнотиите си ги учихме по други дисциплини и то съвсем подробно.  Mr. Green Че някои неща и на двата езика.

# 447
  • Разпиляна във въображението
За книги не забравяйте и
Скрит текст:
data-bg.net

# 448
Кати, напротив, доста тежко приемам факта, че ми предстои  да остана без работа. Така ще останем само със заплатата на ММ и с доволно количество кредити. В момента съм по заместване на едно момиче по майчинство, което ще се върне през май или юни. Фирмата е малка и няма начин да се открие още едно работно място, просто няма да има работа и за двете. Разбира се, ще имам право на платена борса, но тя ще е по-скоро символична, поради ред причини, на които не им е мястото тук да коментирам...Но в момента избягвам да мисля за това. Като наближи моментът, ще започна да търся друга, постоянна работа, която да отговаря на единственото ми изискване за работно време /заради детето/. Надявам се и че настоящите ми работодатели са с добри впечатления от мен и биха ми помогнали в търсенето.

# 449
Сега те разбрах, просто си знаела, че е за определен период и затова не усетих шок в думите ти .....Успех в търсенето на нова работа, а борсата макар и временно, и минимална дори е някакъв доход. ..

Общи условия

Активация на акаунт