Но здравето е най - важно и късмет, разбира се както тия дни се вика-на Титаник всички са били здрави ,ама нямали късмет. ..
Даже не съм се сещала да проверя.
сериозно е, аз също не вярвах, че има ученици, които не познават всички букви.
, възхищавам се на ентусиазмът и упоритостта ти. Ще го бъде 5 б клас, ама другите... Ето защо някои учители с право ги наричат съвременните будители. 
Пийвам си кафенце с добро настроение поднесено ни в съботния ден от СГГ.
blood_cat, Добре дошла, дано ти хареса в нашата компания
Фей, наистина позна за третото бебе
Фло, чета за бебето и не само и започвам да съжалявам за книгите които вече не са тук след преместването и ремонта, останаха ми само малък брой книги, части от които препрочитам често, а всичко друго , замина при мама и при свеки. Като се замисля, почивам само от 10 на дни, а вече ми доскучава у дома , най вече през седмицата, защото всички др са на работа. Днес обаче е събота и се опитва да изгрее слънчице и аз заформям една среща с приятелка за разходка
Хубав ден и приятен уикенд
Преди много години, една видна преподавателка по български език така ме съветваше по повод възпитанието и обучението на децата: Повтаряй, по много пъти повтаряй. Може и 100 пъти да си казала нещо и децата да не са го разбрали и запомнили. Кажи го 101 път. Може пък тогава да те чуят... Обучението изисква много търпение, много обич и това да ти е призвание. Винаги съм казвала, че учител и лекар се става, само ако това му е призванието на човека. Иначе горко ни...

представям си какво е да разхвърлят две чавета, а у нас - четири

. Дръж се миличка, не се предавай!
на всички
Защо Господ е дал по толкова много зъби? Явно да има за лечение и за делник, и за празник. Лекувахме се, лекувахме се... Прибрахме се. Обядвахме и хайде по леглата. И така хола остана в лист на чакащи. И утре е ден. Така казва Скарлет О'Хара.
Пътят на душите на д-р Майкъл Нютон я получих като подарък скоро, след като родителите ми починаха ( за 7 месеца и двамата си отидоха). Много ми помогна тази книга... От тогава до сега съм подарила поне дузина бройки. Купих и следващите две книги на този автор, но първата е най-добра. Третата книга така и не успях да я прочета. Мъчих се, насилвах се и накрая я подарих на една приятелка психиатърка. След като братчето ми си отиде, сега пак съм готова да препрочета Пътят на душите... Лично на мен тази книга много ми помага.
Успех на предстоящите изпити. Стискам палци!

шегувам се, разбира се. С общи усилия оправихме хола и коридора. Ако дойдат гости, има къде да ги посрещнем, а то иначе нямаше къде да се стъпи от играчки. Следва обяд и после заслужена почивка.
ДОБЪР ДЕН, МИЛИЧКА! Щастлива неделя и на теб
А и сега за капак дойдоха и неговите роднини (майка, баща и баба ), че утре са на лекар, но точно днес не ми е до тях, а като гледам и на ММ, но няма начин, ще стиснем зъби за два дни. Нямам нищо против тях, дори напротив, но понякога на човек не му е до гости, а и напоследък мн често се виждахме и имаме нужда от почивка от роднините
Е това е от мен пооплаках се, нямам търпение да дойде вторник защото сме на едно изследване, стискайте палци, дано всичко е наред.
пускам я пред мен и и пожелавам леко учене и успех на 22-ри