Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Че беше несправедливо и безкрайно обидно начина по който се дадоха бонусите ,но това го оставихме в старата година. ....Но все пак при нас се прочете заповед и се обясни защо именно тези хора са избрани ....

Но здравето е най - важно и късмет, разбира се както тия дни се вика-на Титаник всички са били здрави ,ама нямали късмет. .. Laughing

# 421
Добре дошла и от мен на BLOOD_KET,дано ти е интересно при нас,а относно Боровец-аз мисля че ще ви хареса,ходила съм два пъти и ми харесва.Единственото което не ми хареса е че няма писта за шейни и ние си правехме импровизирана пързалка за децата

# 422
Ех, гледай ти аз съм спечелила. А теглих само един път. Мерси Кати, че каза  bouquet Даже не съм се сещала да проверя.
Добре дошла на BLOOD_KET.
Честито на всички именници, макар и с малко закъснение.
Специално за Сети- честита радост, радвай се, че спинка и винаги когато можеш си почивай.

Мда най-обичам да ми се разработят в 5,20. Бягам  Hug Hug Hug

# 423
СГГ, ти сериозно ли говориш ,че не знаят буквите ...нали разбирам да четат трудно или да сричат ,ама чак да не знаят букви и то в 5 клас....Похвални са усилията ти да ги ограмотиш!Не се отказвай!
Sad сериозно е, аз също не вярвах, че има ученици, които не познават всички букви.
През уч. 2012/2013 г. за първи път работих като учител и бях класна на 7 клас. Имах ученик, който познаваше буквите, но не можеше да срича. В междучасията и ЧК го учих да срича /и преди колед. ваканция четеше /разбира се не идеално//. Не продължи да учи след 8 клас, но може да чете.
СГГ bouquet, възхищавам се на ентусиазмът и упоритостта ти. Ще го бъде 5 б клас, ама другите... Ето защо някои учители с право ги наричат съвременните будители.
Страшното е, че нямат желание да се научат да четат, но това няма да ме откаже.
Всеки септември си задавам въпроса: "Да подавам ли документи в училищата или да напусна системата?".

СЪБОТААА ... ЕЕЕ ...

ДОБРО УТРО!  

blood_cat welcome

Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 03:38 от СГГ

# 424
Добро утро Simple Smile Пийвам си кафенце с добро настроение поднесено ни в съботния ден от СГГ. bouquet  blood_cat, Добре дошла, дано ти хареса в нашата компания Simple Smile Фей, наистина позна за третото бебе Simple Smile Фло, чета за бебето  и не само и започвам да съжалявам за книгите които вече не са тук след преместването и ремонта, останаха ми само малък брой книги, части от които препрочитам често, а всичко друго , замина при мама и при свеки. Като се замисля, почивам само от 10 на дни, а вече ми доскучава у дома , най вече през седмицата, защото всички др са на работа. Днес обаче е събота и се опитва да изгрее слънчице и аз заформям една среща с приятелка за разходка Simple Smile Хубав ден и приятен уикенд Simple Smile

# 425
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро! Неможах да ви изчета, защото бързам.
Само искам да кажа, че седмицата ми беше кошмарна. Никога в живота си няма да я забравя. Имам близки, които казват, че учителите са виновни за това или онова, ама първо да си видят децата, пък да им кажа аз. Вчера учениците ги заплаших, че ще звъня на родителите по всяко едно време, ако не спазват дисциплината. Всички кротнаха. Съжалявам много, че се налага да постъпвам по подобен начин, защото е против природата ми, но няма как иначе. За другата седмица ще ги изненадам "приятно" със много домашни, писмени изпитвания, изпитвания на картата, и изобщо всичко което се сетя. Да им напляскам по една двойка за края на срока, да ги видя аз какво ще правят тогава, като са много отворени. Има и деца, които пишат и се стараят, учат, но и те страдат заради калпазаните. Обмислям на 12тите класове да предложа по повод на 24 май всеки да донесе по една книга и да ги дарим или на дом за деца, или на дом за възрастни. Да ги занесем лично и да зарадваме хората. Но пак зависи на какво си постелят. Айде, ставам за сега че много неща имам да отметна през тази събота и неделя.

# 426
  • София
Привет военни красавици.

Да си жива и здрава СГГ - създаде ми и на мен настроение. Не се отказвай, момиче. Колкото деца успееш да научиш, все е от полза. То на сила хубост не става, но все има някаква надежда. А без такива самоотвержени като теб, какво ще правим? newsm78 Преди много години, една видна преподавателка по български език така ме съветваше по повод възпитанието и обучението на децата: Повтаряй, по много пъти повтаряй. Може и 100 пъти да си казала нещо и децата да не са го разбрали и запомнили. Кажи го 101 път. Може пък тогава да те чуят... Обучението изисква много търпение, много обич и това да ти е призвание. Винаги съм казвала, че учител и лекар се става, само ако това му е призванието на човека. Иначе горко ни...

ПАТЕНЦЕ, стига книги да искаш. Аз продължавам да чета романите на Джефри Арчър. Допада ми начинът на писане на този автор. Прочетох поредица от 5 тома - Хрониките на Клифтън. Купих си още три книги от този автор и вече изчетох две от тях. Снощи започнах последната. Ако искаш, мога да ти дам книги за четене.

ROSE RED, значи си късметлийка. С един късмет и награда. Честито!

Ооо, РАДИНКА, не съм те виждала от миналата година. Живи и здрави да сте. Heart Eyes

ДИМИТРОВА Hug

КАТИВИТА, страхотен информатор си. Благодаря ти. Да си винаги на върха! Simple Smile

МИРИЕЛ, Hug представям си какво е да разхвърлят две чавета, а у нас - четири hahaha Joy

Вчера се справих с кухнята, днес подхващам хола.

Хубав ден ви желая и не забравяйте да се усмихвате newsm47

ПП сблъсках се на входа със забързаната ВИВИАНКА Simple Smile. Дръж се миличка, не се предавай!

# 427
Добро утро или вече добър ден,аз до сега се занимавах с едни кифлички,че моят дзвер е много капризен откъм ядене,но май й харесаха.Сега се стягаме и заминаваме на разходка,че е напекло едно слънчице направо пролет,а и съм решила да си дам два дни почивка преди да започна за следващия изпит-останаха само два,от които единия е много тежък.
 Hug на всички

# 428
Димитрова, излизайте докато има слънце, защото тук съвсем изчезна, а така му се зарадвах сутринта. Фло, от  Джефри Арчър съм чела " Четвъртата власт" и "Въпрос на чест" преди години, допаднаха ми, забравила съм за него след това, сега като разглеждам в нета книгите му има доста интересни заглавия. Последната книга която си купих и прочетох, беше "Пътят на душите" имах нужда от тази книга, мн ми помогна и след нея някак си се завъртя живота с мн работа и ангажименти и месеци наред нямах време за нищо друго освен за няколко разказчета преди лягане от любимите ми "Пилешка супа за душата" Тези три книжки винаги са близо до мен когато имам нужда. Сега поне ще наваксам с четенето.

# 429
  • София
Днешният ми план се срина съвсем. Пооправих малко, после гаджето се съсети, че иска да го лекувам. Нагласихме се и отидохме до кабинета. Ей, няма мира ни днеска, ни нощеска Simple Smile Защо Господ е дал по толкова много зъби? Явно да има за лечение и за делник, и за празник. Лекувахме се, лекувахме се... Прибрахме се. Обядвахме и хайде по леглата. И така хола остана в лист на чакащи. И утре е ден. Така казва Скарлет О'Хара.

ПАТЕНЦЕ, от всичките книги на Арчър, Четвърта власт най не ми допадна, но я прочетох до край. Не се предадох.  smile3529 Пътят на душите на д-р Майкъл Нютон я получих като подарък скоро, след като родителите ми починаха ( за 7 месеца и двамата си отидоха). Много ми помогна тази книга... От тогава до сега съм подарила поне дузина бройки. Купих и следващите две книги на този автор, но първата е най-добра. Третата книга така и не успях да я прочета. Мъчих се, насилвах се и накрая я подарих на една приятелка психиатърка.  След като братчето ми си отиде, сега пак съм готова да препрочета Пътят на душите... Лично на мен тази книга много ми помага.

ДИМИТРОВА, станаха ли кифличките? Сигурно са станали и даже на са останали chef Успех на предстоящите изпити. Стискам палци!

Ей, отплеснах се, а трябва да се правя на красива, че ще ходим на гости. Ще почетем един приятел Иван Drunk

Хубава вечер!

# 430
ДОБЪР ДЕН!

Hug

# 431
  • София
Надникнах в нашия военен блок. Тишина и спокойствие. Няма лошо. Какво е неделята? Ден за почивка. Почивка ли казваш? Но не и за мен... Така се пееше в една песничка на НЛО Simple Smile

След снощният купон, сутринта се поуспахме. После пийнахме сутрешното кафе и подхванахме задачите. Гаджето ми е голям помощник. Помощник ли? Защо той да ми помага. Не е ли по-добре той да е основната бойна единица, а аз да съм помощник Wink шегувам се, разбира се. С общи усилия оправихме хола и коридора. Ако дойдат гости, има къде да ги посрещнем, а то иначе нямаше къде да се стъпи от играчки. Следва обяд и после заслужена почивка.

Приятен ден, милички.

ПП Ох, СГГ забравих да те поздравя  Hug ДОБЪР ДЕН, МИЛИЧКА! Щастлива неделя и на теб Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 13:52 от Flo 51

# 432
Добър вечер,днес май всички сме го ударили на почивка,аз последно почивам и от утре започвам да уча,че 22-ри наближава.Днес цял ден релакс и разходки.Лека вечер на всички

# 433
Ето ме и мен да се отчета за вечерна проверка. Днес цял ден се чувствам мн изморена и малко тъжна, защото ММ вчера се прибра от работа болен и се изнесе в другата стая. Тъжно ми е , че и без това рядко си е у дома , а сега и когато си е у дома не го виждам, но сега е важно да съм здрава  Heart Eyes А и сега за капак дойдоха и неговите роднини (майка, баща и баба ), че утре са на лекар, но точно днес не ми е до тях, а като гледам и на ММ, но няма начин, ще стиснем зъби за два дни. Нямам нищо против тях, дори напротив, но понякога на човек не му е до гости, а и напоследък мн често се виждахме и имаме нужда от почивка от роднините Simple Smile Е това е от мен пооплаках се, нямам търпение да дойде вторник защото сме на едно изследване, стискайте палци, дано всичко е наред.
ПП Засякох се с Димитрова  Hug пускам я пред мен и и пожелавам леко учене и успех на 22-ри Simple Smile

# 434
Добро утро момичета,минавам да ви нагледам набързо докато пия кафенце и се залявам за учебниците.Желая ви лек и слънчев ден

Общи условия

Активация на акаунт