НА ДИМИТРОВА И НА ДЪЩЕРИЧКАТА НА ФЕЙЩИЦАТА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

. Колеги ми се смеят, защото това не било моя работа, а на началните учители, но аз продължавам. Поставила съм си цел - всички от 5 Б клас /класна съм им/ да могат да четат в края на учебната година. Много ми е трудно - учебници на учениците се дават само в час, нося по не знам химикала и тетрадки само да пишат, училището за тях е на последно място. Имам идея през март месец по класове да посетим музея, искам да им направим и "малка" библиотека в училище ...
за музиката, и аз се мисля за "музикален инвалид", но дали съм музикална и има хляб в мен.

Девойката се е скатала преди ваканцията, в главата й пълна каша. Каква е тази функция, кое е Х, кое У ... пълна мъгла. Абе, дете, питай, като не разбираш. Та издънката на контролната е пълна. Оплаках се.
Отдавна не съм работила под такъв стрес. Ужас направо. Иначе студентите оставиха добро впечатление. Залата беше пълна, което в София не са успели да направят. Студентите определено имаха интелигентен вид, слушаха, бяха прилично облечени, нивото на шум беше в рамките на нормалното. Личи се, че в тази специалност се влиза с изпит и при сериозна конкуренция. Само едно не харесах - 80% поне пушеха.
, че съм супер зле - не чувам музиката и никакъв ритъм и такт не схващам, а за пеенето, ако искам да изгоня публиката. Е, на двете си щерки съм пяла много (детските песнички ги знам от мама) и го харесваха, ама това си е друго. За крампите трябва да пиеш магнезии и, предполагам няма да имаш проблеми, на мен ми помагаше. Докторът ми изписа прахчета. Ама като ви чета какви послушни и спящи деца сте имали - моите изобщо не спяха, научиха се да спят едва на 3-3,5 години, сериозно ви казвам. Не спяха нощем и денем, страдах от хронично недоспиване, а колики почти не са имали. Сетибети за коликите пускай сешоар, шумът му (мисля че тези шумове ги наричаха бели), на нас ни помагаше, дори й затоплях коремчета с него. Става и с шум от аспиратор. Изписват и капки.
ММ е на работа по цял ден и аз съм си самичка у дома. Като гледам колко време съм спала и то половината ден е минал
Иначе аз съм мн добре, вече дори не се събуждам за ядене през нощта, нямам никакви оплаквания за сега , но то май е и рано за това. За крампите и кумата имаше големи проблеми и се спаси с магнезии, Димитрова, дано ти помогне и на теб
СГГ, поздравления за това което правиш за тези деца, дано някой ден оценят усилията ти, но дори и да не е така, задоволството , че си направил всичко е по-важно.
В очакване сме на второто ни момченце през март. Утре заминаваме за Боровец. На ММ му се полага почивка в БПД "Боровец" (търсейки мнения за дома,попаднах на темата, в която обсъждате базите на МО и реших пиша
) Дано да останем доволни.. Аз се захващам с багажа, докато съм сама. 

А на дзвера не му се карай. Похвално е, че можеш да ѝ помогнеш. Тя ще се справи, с твоя помощ. Вярвам в нея!
, възхищавам се на ентусиазмът и упоритостта ти. Ще го бъде 5 б клас, ама другите... Ето защо някои учители с право ги наричат съвременните будители.
. Помага. Изпитала съм го.
, сега да подхващам от някъде. Успешен ден на всички!
Кой преди време написа, че в групата имаме три бременелки, а те бяха вече две, след като Сети_Бети току що беше родила? Ами ето я и третата ни бременелка!
Предстои ни нова радост в нашия военен блок
Стига новото момиче да се почувства добре в нашата компания и да ни даде възможност да се присъединим към тяхната голяма радост!
..Мярнах, че от темата Фло и rose red са с тефтер и химикал.... 
КАТИ, къде ща раздават армаганите?