Flo, всичко е направено, както трябва, но се е наложило да свалят моста, единият зъб, на който се е държал, просто си е излязъл без проблем. Дошло му е времето. Та ще разкрасяват нашата баба с нови зъбки, но най-вероятно ще си изкара празниците без зъби. И ще й се наложи да се смее със затворена уста.
И понеже е натъртена, зъболекарката й казала да яде сладолед. Тя през лятото не го яде, ама сега какво да прави, голяма мъка.
Купила си една кутия, хапнала малко и го прибрала във фризера. Щерката се върнал от училище, баба й се похвалила какъв илач й предписала зъболекарката и дзверът й с дзвер взела, че изяла лекарството на баба си.
То да се смееш ли, да плачеш ли. Аз пък й донесох кисело мляко и два вида бисквити, за да има разнообразие в менюто. Значи на 16-ти съм си отбелязала да стискаме палци. За мъничето.
Лека нощ на всички.

Приготви ли всичко за бебчо? Измислихте ли име? Действай полека, но и си почивай. Толкова малко остана.
. Благодаря за разясненията за писмата.
.Момичета с ММ мислим да отскочим за няколко часа до Драма на Оринополи мисля така се казва коледния им град.Та да питам трябва ли да се докладва че ще бъде извън страната.И ако да каде и какво да попълни?

Чакаме те с включване от конгреса на стоматолозите