Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Да се вясна и аз за малко. Simple Smile
Хич не успявам да следя, работа, после в къщи, деца и т.н. и не ми остава време.

albena30, по какво си учител? ако правилно съм разбрала.

# 511
Здравейте! Щастлива нова година на всички! Искам да ви попитам с кои държави може да се говори безплатно с военните карти? По специално ме интересува Чехия.
Благодаря ви предварително!
С Чехия мисля,че говориш безплатно,но само с чешки номер.Аз съм говорила с Англия,Германия и Испания и нищо не ми е струвало

# 512
  • Пловдив
Здравейте! Щастлива нова година на всички! Искам да ви попитам с кои държави може да се говори безплатно с военните карти? По специално ме интересува Чехия.
Благодаря ви предварително!
С Чехия мисля,че говориш безплатно,но само с чешки номер.Аз съм говорила с Англия,Германия и Испания и нищо не ми е струвало

Е, че то, ако номерът е български, да му мисли този, който е в роуминг. За теб разговорът си е безплатен. А дали номерата са на стационарни или на мобилни телефони? при нас има значение.  Peace

# 513
За МТел и на звезда 88 нищо не казват. Трябвало да се обърнем към упълномощеното лице във военното формирование.
Добър ден и от мен, момичета! Днес така се радвам на топлото слънчево временце, че чак си надвих мързела и излязох на разходка в обедната почивка.  Laughing Посвърших доста работа преди обед и реших, че ще се възползвам от последния топъл ден за неопределено време. Снощи бях на РС, ама само дето ходих. Класната каза каквото каза за 5 минути и после като се почнаха едни локуми от родители...Онзи ден Кати като спомена за натегачите аз тъкмо се зарадвах, че при нас няма, ама съм се объркала. Явно виреят навсякъде.
Вили, голяма благодарност и от мен за разходката! Аз пък попаднах на нещо, на което с колежката се смяхме с глас. И веднага споделям

http://curious.actualno.com/12-bezumni-neshta-chuti-v-lekarskija … -news_518069.html

http://interest.actualno.com/naj-zabavnite-neshta-dochuti-v-bylg … i-news_12510.html

Направих резервация за РД на момченцето. Има още над две седмици, но добре, че съм се разбързала. Оказа се, че мястото е доста предпочитано за детски празници и за малко да изпусна деня и часа, които са ни удобни. Но нали съм чевръста мама, се класирах  Laughing
Дунди, момчето как е?
Мириел, твоето мъниче оправя ли се?
Фло, какви са тези разрушителни нагласи днес? ЗАпри се малко  Laughing И пробвай да добавиш в чайчето 6 грама коняк, ние няма да казваме на никого  Simple Smile
Патеее, благородно ти завиждам за поспаливите моменти. Сега в Турция като бяхме успях да се уредя да спя 16 часа с едва половинчасово прекъсване, колкото да ям нещо и пак в леглото. Това не ми се беше случвало от сто години и кой знае кога пак ще ми се случи. Ама на теб сега ти се е паднало. Мъничкото патенце в теб има нужда от спокойна и отпочинала мама, за да е спокойно и то.
Вивианка, браво! Имало значи светлина в тунела! Щом "даже и четат", има надежда.
Фей, и аз съм от отбора на тези, които където седнат и заспиват. ММ даже се ми смее, че мога като конете да спя права hahaha
Джули, така накратко да пишеш, няма да се разберем  Laughing По-щедро, моля!
Мъниче, хубаво е човек да намери забравени парички, ама за целта някой трябва и да ги остави в джобчето. При мен това не може да се случи Simple Smile Радвам се, че си ги намерила точно, когато са ти трябвали.
Аз пък се разприказвах. Отивам да скачам в тръстиката. Прегръщам ви всички!

# 514
За МТел и на звезда 88 нищо не казват. Трябвало да се обърнем към упълномощеното лице във военното формирование.
Да, и аз опитах даполуча информация, но вежливо бях препратена към опълномощеното лице заМ-тел. Затова реших да попитам вас. Благодаря ви за отговорите.Остава да пробвам и да разбера. Хубав слънчев ден на всички!

# 515
Sesylle май си чела през редовете - не съм учител.

# 516
sad_woman, просълзих се от хилеж  Joy.
И моя син след две седмици и малко е рожденик, но вече е голям и не иска празненства, а предпочита парите, които евентуално ще бъдат дадени за събитието да му ги дадем и той да си прецени за какво да ги изхарчи. Това доста ме улеснява, че като знам какво беше преди няколко години  ooooh!.

# 517
Sesylle май си чела през редовете - не съм учител.

Извинявай,  видях че не си ти.

# 518
Ехее, само два дни не съм влизала да прочета и... не мога да насмогна.. колко много сте изписали Simple Smile

Ох, сама си се смях тук.. някъде по назад Дунди беше написала за етерични масла, аз пък чета ЕРОтични.. и викам какво какво та се върнах пак да препрочета Grinning Grinning

Да си рапортувам и аз.. добре съм, всеки ден на работа, виждах се с приятели, които отдавна не бях виждала, много приятни са тези срещи..  Party Party

Дунди бързо оздравяване на момчето ти.. а колкото до министъра, той уж щеше да го посрещат с почетен караул, обадиха се на ММ да ходи, после му звъннали , че нямало да има почетен караул...никога не се знае какво ще наредят.. тез хорица в Графа... hahaha
На всички с изпити желая успех..
Олее, за въшки говорите, аз такова не съм виждала от години , като бяхме ученици  си спомням как ме подстригаха набързо с момчешка прическа заради тях..

Добре дошла и на Джули от мен  bouquet bouquet , мисля че ще ти хареса тук.. толкова прекрасни момичета събрани на едно място.. винаги е супер в такава компания.. Simple Smile

Хайде оставям ви аз, да отивам да си набеля малко ябълки, че днес съм решила това да ми е вечерята.. хихи, имам нужда от малко ограничения и режим Simple Smile

ПРИЯТНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 20:16 от I miss you

# 519
  • София
Има няма вечерна проверка, аз да ви нагледам.
I MISS YOU, как ще насмогнеш да ни изчетеш, като компанията се увеличи с още две момичета - BLOOD_KET и ДЖУЛИ. Кет я чакаме да се върне от Боровец и да разкаже как са изкарали, а Джули, въпреки сериозните семейни ангажименти, намира време и за нас. Появи се и ДАНИТИ ( зарадвах ти се, миличка. Липсваш. ) Изгря на хоризонта и г-жа ТРЪСТИКОВА Hug. Ей, като мъниста от гердан сте ми - едни се съберат, други се разпилеят. Нищо. Важното е, че във военният ни блок е весело, шумно, цветно.
ДУНДИ, как е твоята 1/2? Свикна ли с режима?
СЕСИЛ, много работиш миличка. Как са мъничетата? Остава ли ти време за хобито? ( народните танци )
МИРИЕЛ, оправи ли се вече юнак Тео? Май тези дни ще имате празник, нали?
ТРЪСТИКОВА, надничай по-често де. Не ти ли е мъчно за нас? Joy И да почерпиш за рожденика, като му дойде времето. Simple Smile
MERY_MERY, ти само за малко ли си при нас, или мислиш да се настаниш по-трайно в нашите редици? Питам, за да знам, да постилам ли червения килим и да окача транспаранта  welcome, или да не се хАбим... Wink Дано имаш чувство за хумор Simple Smile
САД_УОМАН, днес завежда смехотерапията много успешно. И аз се посмях. Тенкю, миличка. До кога да стискам палци, за онова хубавото нещо, дето трябва да ти се случи? Не се наложи да зяносвам коняка. Оправих се и без него. Гърлоболът си отиде. В този грипав сезон, аз правя много фреш сокчета. Не ме мързи да мия сокоизстисквачката и в момента правя сок от червено цвекло, целина, морков и черна ряпа. Много добро за укрепване на имунната с-ма. Черната ряпа може и да я пропуснете, че осезаемо люти. Капнете в сока и няколко капки зехтин или олио. Предполагам, че знаете как се пият соковете( не на екс), но все пак. Повторението е майка на знанието Wink. Пият се на малки глътки, бавно, задържайки ги в устата, докато се смесят добре със слюнката. Ако трябва да избирам, предпочитам да давам пари за плодове и зеленчуци, а не за илачи.
ДИМИТРОВА, как върви подготовката? Малката при теб ли е, или е командирована?
АЛБЕНЧЕ, мисля, че правилно си постъпила в разговора с голямото си момиче. То и за детето така е по-добре.
ПАТЕНЦЕ, много образно си те представих, как си правила шпагати, за да стигнеш до волана, ама ти си младичка, слабичка, пластична. Ето на мен какво ми се случи преди време. Паркирал някакъв "колега" много близо до моята кола и беше невъзможно да отворя шофьорската врата. От другата страна място колкото щеш. С кой акъл решавам да вляза през другата врата и сега се чудя. Колата пълна с торби и дисаги, багаж, който трябваше да закарам в апартамента на шерката. Атакувам аз шофьорското място, с моите почти 100 кг., 165 см. и със съпътстващата ме дископатия. Ей, като се заглобих по едно време, ни напред, ни назад. С тирбушон трябваше да ме вадят. Добре, че наоколо нямаше хора. Разгеле, разкачих си някак краката, та се наместих на шофьорското място, ама да рева ли, да се смея ли... Ужасно беше. Сега ми е смешно, ама тогава, съседа по паркиране, бих го удушила собственоръчно.
КАТИВИТА, за почивните дни се стягай за студ. Май няма да ни се размине. Е и време си му е. Ти взе ли си раничката от БГ МАМА. Аз ходих вчера и съжалих, че не ти се обадих, да ми кажеш кода си. Всеки ден минавам покрай офиса им. Кажи, ако искаш. Утре също ще мина по Патриарха, по обяд.
Отново го докарах до Война и мир.
Хайде да спим. Завивайте се, че Фейщицата е на Боровец, забавлява се, язди кон ( същински джигит е) Wink и няма кой да ви завива. Лека нощ, милички newsm46

# 520
  • на правилното място, в точното време
Аааа, минавам и аз да ви завия. Нищо,че Фло се е справила много добре. Аз да подпъхна тук там одеалце,да загася ламБите и компютрите. Както Фло вече е докладвала днес яздих кон. Сбъднах детската си мечта. Embarassed Любимият е много щастлив,защото за един месец това е втора сбъдната мечта. Радва ми се мнохо,човека,а аз съм горда със себр си,че се престаших. Малко ми беше страшно като се качих на високото,но после даже се опитвах и да се клатя в такт с коня. Накрая като слезнах ми трепереха мускулите на краката и дупето,но си струваше. Нашата девойка,която е писала,че ще са тук май я изпуснах. Навивам любимия да си ходим утре,не в събота, че ако се сбъдне прогнозата,няма слизане. Ще докладвам,стига да стигнем до нас. Поне смс ще пратя на Фло. Ако има болни,да оздравявате! Оазете се и вас и любимите си хора. Прегръдки на всички и до скоро,надявам се  Hug Фло пак е намерила за всеки по нещо  Heart Eyes уникална си! Аз не помня нищо в тая руса глава. Сигурно има много правописни грешки,извинете ме,пиша от тел.

# 521
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро! Добре ми се нареждат нещата на мен в училище с изключение на моя клас на който съм класна. Вчера имах с тях и познайте...."Г-жо ,така няма да се разберем вас." Представете си, моля! И то защото ги карам да пишат плана и да си приберат телефоните. Ако съм искала да се разбираме,, да ги оставя да си правят каквото си искат. Казах аз: Избора е ваш. Добре ама дойде края на часа и се почна: госпожо, дайте ни нещо да пишем за следващия час ( нали е края на срока) . Ааааа, казвам аз, такива неща давам само на тези които пишат в тетрадки и имат планове. Wink И те зяпнаха. Щели да се борят за стипендии моля ви се. Laughing
Всички останали класове, включително и 12ти пишат в тетрадки, давам им работи да пишат. В клас не само ги четат, ами ги и разказват. Ако не ми хареса, давам втора задача и т.н. Само мойте, решили че като съм им класна и цял час нищо няма да правим. newsm78
Иначе у дома сме добре. ММ е отпуска и ще си оставя малкото дете у дома днес да почива. Добре че и другата седмица е у дома, че го дават лошо времето. Да видим как ще ходим на училище. Голямата ми дъщеря пък в Пловдив учи. Да видим ще успее ли да стигне до училището.

Иначе, не съм ви прочела. Мислите ми са хаотични и ми е трудно да се концентрирам в нещо . Само за училище мисля, с кой как да постъпя. Какви проекти да дам, във час какво интересно да им измисля... И така. bouquet bouquet bouquet

# 522
Добро  утро момичета  кафето е от мен  днес.

Отдавна не съм  се включвала  но може да се каже  че ви чета редовно.Виждам че обсъждате проблема с въшките в училище и при моя малкия син има в училище.Имам и аз молба за стискане на палци за матурите  по математика на 20.05 и по български на  18.05.за моя големия  син  защото  вече е приет студен.

# 523
Добро утро
Фло подготовката върви от 16 теми научих 5,но до 28 има време,малката си е на градина(че нали сме предучилищна и трябва да ходи за да няма последствия),днес я пращам малко в командировка за 2 дни при баба и дядо
Вчера не издържах на слънцето и излязох за 1 час да избистря главата,че по цял ден само четене
Снощи пък бяхме на парти-майка ми имаше рожден ден
И днес заредена с нови сили се залавям с ученето.
Приятен ден на всички

# 524
  • Пловдив
Добро утро,
от мен по едно по препоръка на Фло

Аз от десетина дена съм на цеден лимон с малко вода и лъжичка мед сутрин на гладно. Вчера и на ММ спретнах домашна лимонада. Че искаше нещо киселко да пие. Кво да го правя, угодих му, нали е болен. Взе да му писва, скучно му е през деня, чуди се по цял ден какво да прави. Но пък снощи се събраха отбор картоиграчи, та вечерните часове минаха по-бързо.  Simple Smile

вили55, голямо стискане на палци ще пада на 18 и 20 май. Къде е приет да учи младежът?

vivianka, като гледам прогнозите за нашия район, няма страшно. Важното е девойката да стигне до гарата. Влаковете са добре отоплени, градския транспорт - също. А и не дават да става много студено. Не е като да сме във Варна, където всичко се обледенява или пък да има толкова сняг, че да не може да се почистят пътищата. Аз поне в Пловдив не помня да се е стигало до критични моменти. Абе райско кътче си е нашият град, няма какво да спорим. Дано и този път всичко бъде наред.

Фло, на мен пък зимно време колата ми се заключва сама. Та така, още в началото, когато я взех, се затвори, а ключът остана вътре. Но не помня защо багажникът ми беше отворен, та дзверът се промуши от там, за да отвори. Добре че беше още мъничка и слабичка. Сега ако аз съм извън колата и ключът е извън колата.   Simple Smile

dimitrova8002, давай, ние сме с теб, стискаме палци.
Сети-бети не е докладвала скоро как е малчо.

Лек ден на всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт