Магията на изтока - тема 44

• 30 746
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • BG
дането, подписа ти ме затруднява, малко разяснения, ако може.

# 31
Цитат
И сега голямата новина японците ще правят своя версия на Mars
Shocked Не, не и не  #Cussing out
Обичам японските адаптации, но някои сериали не трябва да се пипат  Rolling Eyes Не и толкова скоро  Crossing Arms
Само си представете "Черно и бяло" да го адаптира някой друг  #Crazy
Можеше да е по-зле Laughingда е корейска версия.Тогава вече не ми се мисли.
За "Черно и бяло" се надявам да няма римейк.Просто не виждам кой би могъл да влезе в кожата на Вик и Марк.Не и не.Пепел ни на клавиатурите.

П.П.Моите котки са най-хубави hahaha

# 32
  • DE
Бите  Mr. Green

Тъй като се чудя какво да погледам, но нищо не ми хваща погледа се спрях на нещо любопитно
http://wiki.d-addicts.com/Long_Goodbye
Обичам Чандлър и Филип Марлоу в японски вариант ми е силно любопитен  newsm78

Цитат
П.П.Моите котки са най-хубави
Аха smile3521
я пак си помисли  hahaha

после ще го сменя, че ме страх да не се появи онова чудо  Rolling Eyes

# 33
  • BG
А, дането сега е ясен подписа, преди малко беше друг и затова попитах.
Аз Черно и бяло не съм го гледала.

# 34
  • DE
Цитат
Аз Черно и бяло не съм го гледала.
Верно ли  Shocked това е престъпление  #Cussing out отивай на поправка  Flutter
една от най-великите сцени  Heart Eyes и лошко Вик  Heart Eyes

и Кингон в ролята на нарко боса  Heart Eyes и Марк  Heart Eyes

# 35
Марс е доста щекотлива тема за много фенове, че някой да му прави римейк. Не знам какво да мисля. Иска ми се да се получи, но не съм сигурна  дали Taisuke Fujigaya, който рускините спрягат за главната роля ще успее да се пребори с образа, който изгради Вик. Япончето е симпатяга и не е лош актьор, но доста ще трябва да се напъне, за да се доближи поне до оригинала Thinking. Дано само цялата тази работа да не се окаже партенка.

Тупи, Ryu Si Won съм го гледала в 1-2 сериала, но след като четох преди 2-3 години как е тормозил бившата си вече жена, ми стана страшно антипатичен.
The King of Dramas май до края поддържаше добро темпо newsm78. Забравила съм. С Шоши го следяхме, ако не се лъжа.

Да се оплача малко Sad. След като преди време японците ме поразочароваха и ми показаха, че кофти финалите не са запазена марка на корейците, сега и тайванците се присъединиха към групата. To the Dearest Intruder завърши толкова безумно и безмислено, че дори се отказвам да гледам последната серия с букви. Загуби и капчицата здрав смисъл, който имаше в този сериал #Cussing out.

Започна корейския Remember, който дори си има и бг превод вече. Още не съм го поглеждала, но ми намирисва на големи драми.

Не знам колко се харесва на корейците Sweet Savage Family, но мен определено не ме впечатли. Уж трябва да е някаква комедия, но не видях къде да се смея. Някакъв гангстер, който в къщи е мъж под чехъл. Друг, който завижда на първия, че е довереник на баща му (баш Босът ooooh!). И тези двамата жени ги въртят на пръста си. Аджумите се изявяват като "аристократки" и се надхвърлят коя е по-по-най. И дечурлигата им, които ще го играят Ромео и Жулиета Tired.

# 36
  • DE
Щях да гледам филм, но се отплеснах  Crazy настръхнах  Heart Eyes

обожавам да гледам как им увистват ченетата  Heart Eyes  Grinning

# 37
Радвам се ,че момичетата приемат с чувство за хумор мнения,които не се харесват на някои.
Скрит текст:
Следя темата от 3 г.без желание да коментирам гледани филми ,но с благодарност се възползвах от инфо тук.
  Чудех  се до преди година как някой може да харесва  еднакви групи с еднакви женствени момчета да изпълняват  еднотипни крадени кавъри  с еднакви танци и безсмислени текстове......
На МАМА 2014 видях  за пръв път ДжиЯнг от ВВ  и.......   и терзанията  в песните му ме заинтригуваха....

Плашещо е ,че на 28 в  текста на Лузер и
 клипа на “SOBER” /където излиза от гардероб/ дава ЯВЕН знак и желание да   #Crazyпокаже би сексуалността си .....

От друга страна е традиционалист   и
 ,когато е на 25 казва в интервю,че" на 35 ще има семейство ,деца и Сеунгри ще живее в ДО него"-съсед
 ,за разлика от  интервюто когато е на 20 :,че " на 30 ще има сграда в САЩ и на втория етаж ще живеят заедно СЪС Сеунгри

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 03:09 от Dara92

# 38
  • BG
Привет, включвам се да покажа момчетата си от Music core , песента им чудесно ще пасне  на затишието в темата днес Wink

И да добавя, че са прекрасни Grinning

# 39
2 в 1 bouquet
Най-накрая ми дойде нета Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 20:43 от Sause baus!

# 40
Ооо, Сосче Hug,  Започнахме да се чудим къде се загуби.

Чудесни са момчетата от ЕХО Peace.

И кандидатката за звезда също newsm10.

# 41
9 YEARS WITH BIGBANG

Не случайно Джи -Ри любовта е сериозно показана .
Та нали  тази любов е причината за всички хитове на  ВВ

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 13:40 от Dara92

# 42
  • BG
Oх, голяма мъка настана с Loving, Never Forgetting
Скрит текст:
20 еп. докато Джери се влюби в главната, сега едно влачене настана докато братята се разберат кой кого мрази повече и главната между тях се лута да се чуди чия страна да вземе
. Между другото на мацката и съчувствах първите 15-тина еп, заради тормоза на който беше подложена, но наивността и вече е изместена от глупостта и и си мисля, че толкова овче създание няма в друга китайска драма, но никога не е късно това мое мнение да бъде опровергано Laughing вече съм на 27 еп. с доста превъртания към последните, а съм сигурна,че някоя тежка драма ме очаква скоро, защото в кадри от оупънинга мернах Джери в затворнически дрехи. Та такива работи с моето китайско приключение Wink

Dara92, в клипа, който си пуснала не виждам показани някакви особени кадри между Джи-Ри, мисля, че е време да приемеш действителността, че там няма нищо.

# 43

Dara92, в клипа, който си пуснала не виждам показани някакви особени кадри между Джи-Ри, мисля, че е време да приемеш действителността, че там няма нищо.

Скрит текст:
Аз съм  имала много  различни предположения за Джи, преди да стигна до окончателен  извод, какъв е характера му и оттам  кой е музата на Джи  .И не се подведох по показната им интимност.......
Разбирам логиката на случаен зрител ,който не приема за гъска  всяка птица
,но когато някой е търсил и  видял кадри ,че птицата,прилича,на гъска,плува като гъска , кряка като гъска  ,то този някой може да твърди ,че най-вероятно птицата е гъска
Скрит текст:
Аз за себе си съм наясно за досегашните  отношения на двамата .
За мен е интересно и вълнуващо как ще се развива тази сложна съдбовна,  страстна и уморена любов

Скрит текст:
Това е част от интервю през периода,когато Ри напуска общото им  жилище и легло  . Тогава Джи рязко спира да "излиза" с жени ,а  Ри започва да "излиза" ......Джи споделя пред камери ,че  Ри го тормози като го е изоставил  и  е изразил това в песента "тунайт"  и  си представя Ри ,когато разбива китарата.....

Интервюта на ВВ са стотина и който желае може да опознае момчетата....Това ,което ме изненада  в отношенията им е,че по влюбения е Джи и той май  наистина ще се окаже  моногамен,както го казва 2011/12 г ,че има  само 1 партньор и желае само с него да изпита всички видове емоции.
Ри е по-общителен,амбициозен и също искрено  обича Джи

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 20:37 от Dara92

# 44
  • BG
Dara92, въпроса е в това , че ти си тълкуваш неща, които си видяла по един начин, другите го тълкуват по друг, затова хората са различни. По принцип няма как да знаеш нещо лично  за някой/някои, ако не си съвсем близо до тях, можеш само да  си правиш свои си заключения по тяхното поведение и изказвания. Но тъй като това поведение и тези изказвания са публични, т.е. за  пред феновете и въобще за пред целия свят, то няма как да си сигурна в истиността им, просто, защото не познаваш тези хора извън прожекторите и камерите, не си имала никакъв досег с тях. Ако им беше личен приятел, тогава можеше да взема под предвид мнението ти. И не, че за мен е проблем тази boys love, която ти си убедена, че я има, даже никакъв проблем не ми е, нямам и нищо против, но от малкото ми наблюдения върху ББ, моето мнение е, че Сънгри харесва жени, и по-лошото е, че имам усещането, че му харесва често да ги сменя, а трябва да ти кажа, че имам набито око, макар и слаба памет Wink За Дракона нямам никакво мнение, трудно ми е да си създам, просто не е от моята планета, предполагам някъде там от големия космически взрив се е родил.
Но най-големият ти проблем да влезеш в някаква комуникация с нас, (ако въобще искаш да влезеш, а може би само искаш да споделяш свои мисли), е че не желаеш да вземаш отношение по  никакъв друг въпрос освен тази boys love, дори и да е само свързано с ББ, сигурна съм, че има какво друго да споделиш за момчетата и творчеството им като техен фен.
И държа да ти кажа, че мен лично не ме дразниш, дори чета постовете ти, защото смятам , че всеки има право на свое мнение, колкото и извратено понякога да то.

Общи условия

Активация на акаунт