ВТОРИ клас - 4 тема

• 36 842
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Миналата година синът ми посети само състезанията на СБНУ, защото се провеждаха в училище.
Съвсем умишлено не го изпращах на другите състезания, исках да узрее още малко, за да разбира сериозността на занятието и че просто да ходиш, за да се разходиш, няма никакъв смисъл. За това се казва състезание, за да се състезаваме. Чака утрешното състезание с нетърпение. Последните му резултати от тестове от предходни години са отлични. Аз нямам излишни амбиции, но смятам , че състезанието е добра тренировка и ориентир къде се намираме.

# 76
  • София-Младост
Така, пак съм изпуснала темата, обаче много работа имам Sad А след Нова година като ми започне годишното приключване  Crazy
В началото на темата говорите за книжка за умножение...може ли линк? В момента са стигнали до умножение с 2...до тук му е лесно, да видим нагоре. Снощи обяснявах задачи...той ми се репчи насреща, чак ме ядоса...хем не разбира и искам да му помогна, хем се прави на много знаещ.
Утре ще го водя на шахматен турнир...искал много да стане пръв и да му дадат медал...на кой се е метнал не знам.
Вече от два спорта се отказа, защото не му подават непрекъснато той да вкара гол или кош. И по футбол и по баскетбол бяха много доволни треньорите от него, но каза че няма да ходи повече и край.
Сестра му 8 години тренира един и същи спор, как пък веднъж не измрънка и не се отказа...
Сега е на вълна "бесеница". Играем всяка вечер и мечтата му е да ме обеси. И се сърди и се ядосва като отгатна думата...обяснявам, че съм по-голяма, не увира и това е. Иска си човека да е пръв и победител.
За състезания тази година не съм и предлагала. Миналата ме гонеше някакъв ентусиазъм, него не особено...и за сега изчаквам нещата да станат поетапно.
Вече съм на коледна вълна в кухнята, сутринта правих щолен Simple Smile

# 77
  • София
В началото на темата говорите за книжка за умножение...може ли линк?
Тъкмо днес от Панаира на книгата купих тази:
https://www.fiut.bg/umnozhenieto-e-lesno-i-interesno-enciklopedi … -s-kapacheta.html
Децата са на рожден ден на съученик - за пръв път някой от класа ги кани и са много развълнувани. (Колебая се дали да не взема още нещо към подаръка. 17 лева струва енциклопедията - дали няма да излезе, че много евтино минавам с двамата, как мислите? Пък рожденият ден е в един клуб от по-"луксозните")

# 78
Здравейте!
За моя радост - в Петък не е имало конфронтации. Дано продължи така и другата седмица.  Peace
Матей днес е на мач във Варна, а утре - ще ходи на състезание.  Peace
Успех на всички, които ще ходят!  Hug

# 79
  • В светлината на слънцето
И от мен успех на състезателите. Peace
Узи, книгата е разкошна. Точно днес моят си я спечели след честна игра - една от задачите в календара. Ако те притеснява цената на подаръка, вземи още нещо дребно - може и коледна играчка за елха да е, съвсем символично. Цената е много относително понятие, така че не се води от това - по-важно е подаръкът да е стойностен и да допадне на получателя. Peace

# 80
  • София

Аз съм старомодна, знам, но за дете до 13 подарък (според мен) е задължително и само играчка. Всичко друго - книги, дрехи... могат да са допълнение към подаръка, но основен подарък.

# 81

Аз съм старомодна, знам, но за дете до 13 подарък (според мен) е задължително и само играчка. Всичко друго - книги, дрехи... могат да са допълнение към подаръка, но основен подарък.

Подкрепям. Винаги купувам само играчки и се радвам само на подарени играчки. Дрехите се купуват от родителите те са тяхно задължение. Книги обожавам, но съм една от малкото около мен.

# 82
  • София

А, за голям човек - в смисъл на човек, излязъл от възрастта на играчките - книга си е чудесен подарък!

# 83
  • София-Младост
Аз пък не съм съвсем съгласна, говорим за по-големи деца вече, не за 3-5 годишни. Наскоро бяхме на РД на съученик, купих суитчер. Другата неделя също е канен, днес купих едни ски-ръкавици и ще добавя или книга или нещо друго. При положение, че 90% от подаръците винаги са играчки ,смятам че нещо друго няма да му е излишно на детето. Моят син например с играчки вече не играе...племеницата е на 11 и тя също.

# 84
  • Бургас
За 8 годишни от миналата пролет са хит футболните екипи. Дрехи са, но децата са луднали по тях.
На едно от момиченцата втора година подаряваме две енциклопедии от една поредица, четат ги цялото семейство и много ги харесват
Не може да бъде - https://www.orangecenter.bg/ne-mozhe-da-bade.html
Истина или лъжа - https://www.orangecenter.bg/istina-ili-lazha-interesni-vaprosi-n … tni-otgovori.html
Втората е за по-големи деца, но определено са много хубави!

# 85
По мое време до 12-13 майсторяхме разни неща, шиехме дрехи на кукли или на себе си. Моята най-много се радва на играчки. Книгите не ги възприема много като подаръци, но когато са от семейството.
От друга страна не знам сега какво може да им задържи интереса за по-дълго време.

# 86
  • В светлината на слънцето
Моите почти не се радват на играчки вече. С 1-2 изключения може би. Тя никога не отказва книга, а отскоро и той. И на дрехи се радват. Peace
Днес им напазарувахме коледните подаръци, остава само елхата да купим и Коледата може да идва. Grinning
Имаме сериозна програма за ваканцията, мисля да си пусна и аз една ваканцийка.
Преди това обаче ще водя второкласника на новите "Междузвездни войни". В сряда силата ще бъде с нас.  Grinning

# 87
В Събота живот и здраве "Силата е с нас". Само за това се говори. Участваме във всички игри, които са свързани с филма и сме извадили цялата ни колекция от герои.

# 88
В Събота живот и здраве "Силата е с нас". Само за това се говори. Участваме във всички игри, които са свързани с филма и сме извадили цялата ни колекция от герои.
 Тук и албум със стикери си имаме.... Wink,  та пазаруваме от "Rewe",да взимаме...Забранено е да се носят в училище и дечковците не могат да си разменят.
https://heldenakademie.rewe.de/produkte

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 10:07 от Roo Roo

# 89
Моята госпожица ходи на коледното състезание по математика. Върна се усмихната и каза, че е решила всички задачи. Mr. Green Прегледах тези от миналата година и се оказа, че са трудни. Дори вкъщи не сме решавали такива, камо ли в училище. Ако е решила първите две поне, ще е голямо чудо. Wink

Общи условия

Активация на акаунт