Лидл ::76::

• 85 105
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
И влязохте да се похвалите в темата?  ooooh!
Със сигурност не са прости хората, които си търсят точки в темата, както и хората, които искат да помогнат и подаряват, та само един вариант остава като отговор на въпроса кой е простия  Mr. Green.

Те сигурно всички в продавалника/базара, които продават книги са ги взели така. Е*ти хората. Най-якото описание - "Книгата е чисто нова реалната цена и възлиза на 130 лв"

# 196
Момичета, някакви отзиви за дървения кош за пране? Изглежда ми малък... Sad

# 197
Защо ще дават нови 5 точки, при замяна на ботуши?
Тя не ги заменя, а ги връща. А останалите се чудим защо свършиха книгите...

Ми чудете се. Всеизвестна е историята за една патка, дето се чудила, чудила и... Всички знаят какво е станало после с патката.  Joy И не намеквай, че аз съм ти взела книжката, защото сигурно е била отпечатана в 100 000 екземпляра. Не съм аз виновна, че си чакала да изтече и последния ден от промоцията, че да си поискаш книжката. Докато умните се наумуват и начудят, лудите и простите вече са се набрали предостатъчно книги.

# 198
Простотията по хората ходи... Със здраве да си ги харчиш паричките...

# 199
Днес ходих до Лидл и не открих обикновените бисквити - няма ама никакви .
 Имам две кутии маскарпоне - открих си намалени преди дни и днес реших торта да си правя -ама ядец.
   Този гръцки йогурт при млеката от постоянен асортимент ли стои?
 Открих една кофичка при намалените неща и я взех - сега чета тук бил хубав - та веднъж и аз да съм сполучила .
  Бисквити купих от тези с масло продълговати - така и не можах да си харесам други .
 Имаше преди и два вида бишкоти за тирамису - преди месец видях ,че останал само по - скъпият вид.
На доста неща цените са нагоре май.
  Свинското в кутии първо взех 2 - ама защо ли са ми имаме заешко в кутии - ма нал на промоция . Та зачетох се в съдържанието и хич не ми хареса.
 На суджука и сушеницата също - какви та тез консерванти и не знам какво си там.

# 200
Йогурта е  при млеката от постоянния асортимент.

# 201
 pticasprujina bouquet
Като го открих при намалените продукти - ходих да огледам при млеката и не го видях . Явно съм пропуснала или е бил свършил.
       Даже като прочетох гръцки йогурт се замислих ,че скоро май не е имало Гръцка седмица.
  Обикновените бисквити дано само временно ги няма - защото ги харесвах много .

# 202
  • Русе
Нещо не си разбрала. В Lidl не можеш да заменяш стоки. Можеш само да върнеш стока и да си получиш парите обратно...
Така ли? Трябва да ходя да ги съдя в такъв случай, защото неведнъж са ми заменяли бельо, дрехи или обувки ooooh!
....На суджука и сушеницата също - какви та тез консерванти и не знам какво си там.
За кой суджук става въпрос? В Старопланинския суджук консерванта е само натриев нитрит, но той присъства навсякъде из колбасите.

# 203
  • Варна
да ви напомня отново да си гледате касовите бонове преди да напуснете магазина. днес вместо стек вода ми маркираха 12 замразени баници за 64 лева  #Crazy и понеже сметките ми в лидл обикновено са за по 50-100 лева, не се замислих много какво толкова съм купила за 116 лева. добре че винаги си гледам бона след каса, иначе после върви доказвай какво си купил и какво са ти надписали  Rolling Eyes

# 204
За кой суджук става въпрос? В Старопланинския суджук консерванта е само натриев нитрит, но той присъства навсякъде из колбасите.
За този на Барони ли беше - тяхна марка е - сега са на някакво промо .
 Понечих да взема едно парче и го върнах. Не е само натриев цитрат - не съм се задълбочила да помня - пък и рядко купувам такива неща - винаги имаме домашна . Но нали в момента не е изсъхнала още - мислех да взема парче . /За какво ли ми е - имам в хладилника от заешко и телешко/
Скрит текст:
Поради тази причина и рядко купувам кайма от Лидл и не съм попадала на такава суха каквато я описвате.

# 205
  • Русе
За този на Барони ли беше - тяхна марка е - сега са на някакво промо .
 Понечих да взема едно парче и го върнах. Не е само натриев цитрат - не съм се задълбочила да помня - пък и рядко купувам такива неща - винаги имаме домашна . Но нали в момента не е изсъхнала още - мислех да взема парче . /За какво ли ми е - имам в хладилника от заешко и телешко/
Скрит текст:
Поради тази причина и рядко купувам кайма от Лидл и не съм попадала на такава суха каквато я описвате.
Аз пиша за този на PIKOK, мъжа ми само от него купува. Той е на БОНИ. Преди дори беше в оригинална опаковка на БОНИ. После мина под тази марка.
 А на този на Барони като му гледах цената вчера, не се очудвам, че е пълен с боклуци Wink
Аз винаги чета състава на колбаси и месаци преди да купя. Ако не ми хареса, връщам в кашона. Например пушеното на Барони, което някой похвали тук преди няколко дена. Взех, прочетох и върнах обратно. Съдържа мононатриев глутамат, от това бягам като дявол от тамян Laughing

# 206
Здравейте. Харесах си спортните панталони. Но защо има две снимки на тях в брошурата? Различни модели ли ще са, защото на мен ми изглеждат еднакви? И клиновете харесах, но за тях ще помисля. Simple Smile

# 207
  • софия
Не мога да повярвам, че Лидл още не са си редактирали списъка с печеливши, въпреки всичките писма и постове от клиенти, показващи дублирани имена и дублирани кодове. Shocked

Вече и другата игра е на път да се провали - не мога да повярвам, че има събрали точки, които не могат да си вземат книги. Ами ако трябва напечатайте бе, какъв е проблема?!
Скрит текст:
Аз пък съм много щастлива от промоцията с книгата. Благодарение на Lidl си изкарах една минимална заплата кажи-речи. Тъй като правя около 50 лв на седмица оборот в Lidl, обаче 25 лв наведнъж ми идват множко, трябваше да измисля някакъв друг по-хитър вариант. Всяка сутрин преди работа съвсем целенасочено си вземах един чифт дамски кожени ботуши за 129 лв, оставях ги в колата да седят, докато съм на работа и след работа ги връщах с думите, че не ми пасва номера и ще потърся друг номер. Отново вземах чифт ботуши, без да гледам кой номер са. Магазините ги сменях, за да не се набивам на очи и да правя лошо впечатление. Разбира се, получените при покупката 5 точки, необходими за книгата, си оставаха в мен и като събера 10 си вземах по 2 книги. Бях си пуснала обява в OLX и Bazar, че продавам книгата за 10 лв и бързо ги разпродавах. Някои съм ги дала и по 7-8 лв. Продадох общо 33 книги между 7 - 10 лв, без да съм дала и 1 лв. Последната книга я взех понеделник.
Брооо, мацуранка! Хитра си като стадо лисици и куха като 100 хралупи  Mr. Green
Да, знам. Завиждам.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 19:38 от zvanche

# 208
Защо ще дават нови 5 точки, при замяна на ботуши?
Тя не ги заменя, а ги връща. А останалите се чудим защо свършиха книгите...

Ми чудете се. Всеизвестна е историята за една патка, дето се чудила, чудила и... Всички знаят какво е станало после с патката.  Joy И не намеквай, че аз съм ти взела книжката, защото сигурно е била отпечатана в 100 000 екземпляра. Не съм аз виновна, че си чакала да изтече и последния ден от промоцията, че да си поискаш книжката. Докато умните се наумуват и начудят, лудите и простите вече са се набрали предостатъчно книги.

Според мен нищо от написаното не е вярно. На дамата й се е искало така да стане, както го описва, ама   тц...не е станало. Ееех, мечти, мечти... hahaha

# 209
  • София

Нещо не си разбрала. В Lidl не можеш да заменяш стоки. Можеш само да върнеш стока и да си получиш парите обратно. А дали с парите ще си купиш отново същата стока или не, си е твоя работа. Та аз връщах ботушите и купувах друг чифт на нова сметка, срещу който получавах нови 5 точки и така.
Че си проста, проста си...пък даже не си и разбрала, че в лидл се заменя стока.

Докато умните се наумуват и начудят, лудите и простите вече са се набрали предостатъчно книги.

и за да не кажеш, че те обиждам, сама си се определила като такава.

Но като цяло смятам имаш доста развито въображение, няма да се учудя ако и кракът ти не е стъпвал някога в лидл.

Общи условия

Активация на акаунт