Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 202
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Честито на успелите момичета, много се радвам за вас! 
Да сте живи и здрави и да  цъфтите през цялата бременност! bouquet
Не съм влизала отдавна, но с малкия не смогвам, зъбките го мъчат, голяма драма е...
mamaivana, при вас как се развиват нещата, има ли яснота?

Ох, ужасен период е никненето на зъби, разбирам те, стигнах дотам да му давам да смуче лед за да се успокои. Sad Колко стана голям твоят мъник?

Vespova, кога сте на 4D ехограф, това е най великото, виждаж го като на филм бебчето. Simple Smile

# 256

на 4D ехограф сигурно ще е като филмче от Нешънал Джиографик. направо ще си се запознаете с бебчето Heart Eyes.
нали цветно показва?

# 257

на 4D ехограф сигурно ще е като филмче от Нешънал Джиографик. направо ще си се запознаете с бебчето Heart Eyes.
нали цветно показва?

Цвето, цветно и като го гледаш на голям екран, направо не можеш да повярваш, че е вътре в теб, голяма магия е! Simple Smile

# 258
Здравейте, moonika и  Vespova   как се сте, бяхте ли на преглед?

mamaivana, знам и стискам палци да няма проблеми!  Praynig Как е малкият, колко стана голям?

# 259
Здравей Ивана, при мен всичко е наред, дебелея си на воля, мога да кажа, че съм по-спокойна. Малко настроенията ми се менят, но това мъжът ми да го мисли. Simple Smile
На преглед съм другата седмица, не сме решили кой ден още. Вие как сте, мъчат ли го зъбките още бебока?

# 260
Здравейте мили мами, отдавна не съм писала, но реших, че е крайно време защото е много егоизтично  поне от време на време да не минавам да видя как сте и да вдъхвам кураж на борещите се момичета. Simple Smile

Сега голямата новина, на 25.02. 2016г. с планирано секцио се роди нашата малка принцеса, за което ще бъда вечно благодарна на д-р Баеб!
Скоро ще стане на шест месеца, коликите ги прекара лесно, вече има 8 зъбчета, които избиха сравнително лесно и вече започнахме захранването.

На успелите честито, на борещите се ще кажа да вярват, всяка сълза си заслужава появата на тези прекрасни малки създания, които са просто идеални!  Hug

# 261
Здравей, kotashki! Да ви е жива и здрава малката принцеска!
Не сме се засичали тук. Много ми е приятно, че се присъединяваш и имаш желание да споделяш за нещата, които живот и здраве ни предстоят!

mamaivana с доктор Баев още не сме обсъждали начина на раждане , не сме били и сега на преглед. В момента общо взето си мързелувам и както казва мъжа ми "прехласвам" на тема пандишпан  Joy

И аз чувам страхотни неща за въпросния 4Д ехограф, той кога може да се прави?

# 262
Ехе, честито  kotashki!  bouquet Да ви е жива и здрава принцесата и само радост да ви носи.
Наскоро си мислех за теб, не смеех да попитам, че като знам през какво премина,  но да си спомняме само хубавите моменти, лошите в миналото.  Hug

moonika, може по всяко време м/у 17 и 34 седдмица, но понякога може и в 11-13 гестационна седмица преди ранния биохимичен скрининг. 

# 263
kotashki, честита принцеса, да сте живи и здрави и много любов да си давате!  bouquet
Късметлийка си, че ти се е паднало толкова спокойно бебе, така да продължава.

IvanaBoneva, благодаря мила, септември става на 3г., да ми е жив и здрав, голям сладур е, дано да има братче или сестриче, да не е сам в този живот.

# 264
Благодаря  kotashki, честита рожба на теб! Желая ви безкрайно приключение заедно, изпълнено с любов и щастие!  bouquet
Живот и здраве всичко да е наред и аз ще гушна моят ангел януари. Някакси още ми е нереално, имам чувството, че сънувам...

moonika, в четвъртък съм на ехограф, ще разказвам.

# 265
здравей, kotashki. с колко хубава новина ни изненадваш! честито, да сте живи и здрави цялото семейство! със сигурност радостта вкъщи е голяма, надявам се и възстановяването ти след секциото да е минало леко!

vespova, на какъв ехограф ще го видите малкото, вече може на 4D, нали?
имаш ли предчувствие дали момченце или момиченце ще каже доктора  Hug

# 266
Да, Manastasia, трябва да го видим цветно на 4D ехограф. Предчувствия нямам, само се моля да е живо и здраво, иначе Баев ще каже, ако види, че ми разказваха за "срамежливи" бебчета, които с дупето напред седяли. Simple Smile

# 267
Vespova, стискам палци малкото да не е толкова срамежливо и да се усмихне на доктор Баев Simple SmileHug
Чакам да разкажеш как е минало. Ние малко отпускарски го раздаваме, та още не съм записала час за преглед.

Mamaivana - а защо не и братче и сестриче. Какво пък Simple Smile!

Мерси, Mucuni

# 268
Ехе, дано моника, колкото повече, толкова повече, както казва мечо Пух Simple Smile
Vespova, стискам палци всичко да е наред.  Praynig
Какви са резултатите от биохимичния  скрининг?

# 269
Здравейте мили мами, отдавна не съм писала, но реших, че е крайно време защото е много егоизтично  поне от време на време да не минавам да видя как сте и да вдъхвам кураж на борещите се момичета. Simple Smile

Сега голямата новина, на 25.02. 2016г. с планирано секцио се роди нашата малка принцеса, за което ще бъда вечно благодарна на д-р Баев!
Скоро ще стане на шест месеца, коликите ги прекара лесно, вече има 8 зъбчета, които избиха сравнително лесно и вече започнахме захранването.

На успелите честито, на борещите се ще кажа да вярват, всяка сълза си заслужава появата на тези прекрасни малки създания, които са просто идеални!  Hug

Честито, мила kotashki!  bouquet
Да сте здрави и много щастливи! Браво на малката принцеса, явно е боец и бързо преодолява трудностите. Нас коликите ни измъчиха, сега зъбките, но и това ще мине. Simple Smile

Vespova, чакам с нетърпение да кажеш, юнак или принцеса ще е?

Общи условия

Активация на акаунт