Сушилня - комбиниран уред или самостоятелен?

• 41 492
  • 169
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. Скоро ще си купуваме хибрид и сме се спрели на този модел LG http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … 4A8FDH2N/p/680264
Моля ви, ако имате мнение или личен опит, да ми го споделите. За първи път ще съм с комбиниран уред и не знам на какво най-много да наблегна при избора. Тази ми я препоръчаха, но консултантите в магазина, та не мога да преценя дали я възхваляват заради определени продажби или наистина е добър вариант.

# 151
Здравейте,преди 3седмици купихме сушилня електолукс.Много съм доволна,но тази вечер докато сушеше,към  края на програмата на дисплея бяха изписани 2минути,след това премина във фаза охлаждане и малко по късно спря и на дисплея се появи Е60.
Четох в книжката там дават проблем ,ако на екрана е Е59
Сега не знам това грешка ли е или е част от програмата на сушене.Винаги през ноща сушим дрехи и сутрин ги вадя ,не знам какво изписва .Тази вечер като я чаках го забелязах
Някой може ли да помогне

# 152
  • София
Здравейте,преди 3седмици купихме сушилня електолукс.Много съм доволна,но тази вечер докато сушеше,към  края на програмата на дисплея бяха изписани 2минути,след това премина във фаза охлаждане и малко по късно спря и на дисплея се появи Е60.
Четох в книжката там дават проблем ,ако на екрана е Е59
Сега не знам това грешка ли е или е част от програмата на сушене.Винаги през ноща сушим дрехи и сутрин ги вадя ,не знам какво изписва .Тази вечер като я чаках го забелязах
Някой може ли да помогне
Koй е модела?

# 153
ЕЛЕКТРОЛУКС GENTLECARE

# 154
  • София
Нищо не ми излиза като информация, въобще не намирам като инфо такава грещка Е60 Confused Освен да се обадиш в сервиза и да питаш или да ти пратят техник. А до тогава по-добре не я ползвай, за да не е грешка в термодатчика и да стане беля.

# 155
E60 - неизправност на вентилатора

# 156
Ааа благодаря.Къде  ли не търсих
За сега нямам такива проблеми ,работи.Чудех се да не би да съм я претоварили,а сега разбрах

# 157
За сега нямам такива проблеми ,работи.Чудех се да не би да съм я претоварили,а сега разбрах
Не знам къде и как сте търсили, но като напишете E60 electrolux и излизат около 300 000 резултата.

# 158
Не знам къде и как сте търсили, но като напишете E60 electrolux и излизат около 300 000 резултата.
Ми сега написах пак и точно това не откривам
Непрекъснато ме насочва към БМВ
Още веднъж ,благодаря

# 159
  • София
Здравейте, харесали сме Пералня със Сушилня AEG L7WBE69S, някой има ли отзиви за този или друг такъв уред на марката?
Знаем, че сушилня с термопомпа е по-добрият вариант, но в момента това можем да си позволим.

Благодаря предварително!

# 160
Здравейте, харесали сме Пералня със Сушилня AEG L7WBE69S, някой има ли отзиви за този или друг такъв уред на марката?
Благодаря предварително!
Ползвам от няколко месеца този модел, замени пак комбиниран Аристон.
За мен това AEG беше най- добрия вариант преди термопомпата. Доволна съм, тези уреди ги ползвам на макс Relaxed Като недостатък ще посоча два неща: няма съвсем кратка програма за пране 15-20 мин. (най- кратката е 45) и след сушене вратата е доста време заключена, пък аз искам някои дрехи да ги извадя още топли, на закачалка за заветреят малко и в гардероба, без гладене Kissing Face
Обаче лесно преживявам всичко това, заради програмата пране и сушене за вълна, страхотна е, 100 % вълна и 100% коприна пране и сушене без проблем! А и ми харесва 4- минутната опция за почистване на барабана от мъх след сушилня...
Това е в общи линии, като параметри, друго не се сещам. И като всяка техника, както се случи, но пък 5- те години гаранция са ок:relaxed:

# 161
  • София
Бях се засилила за комбиниран уред, за да спестя място. Досега съм ползвала два отделни и съм много доволна. Спря ме единствено консумацията на електричество, която е доста значителна. Живеем в къща и се отопляваме предимно на ток. За мен консумацията на комбинирания уред се се оказа важен показател, въпреки че модела на AEG с термопомпа има по-ниски показатели, те все пак са по-високи от два отделни уреда.

# 162
Някой да ползва такава -AEG L61470WDBI?

# 163
Здравейте. Има ли някой със сушилня която е на остъклена тераса? И ако има моля да сподели зимните месеци има ли проблем като е студ?

# 164
  • София
Здравейте. Има ли някой със сушилня която е на остъклена тераса? И ако има моля да сподели зимните месеци има ли проблем като е студ?
При всеки е различно. Зависи дали е изолирана или не, каква е дограмата и доколко изолира. По принцип не е ок да е на тераса, защото температурите падат  до около 1-3гр. а това е прекалено малко. Получават се проблеми с елекетрониката, а ако падне под нулата замръзват маркучи и т.н. Докато работи също е проблем, т.к. отдава топлина  и в студена тераса започва як конденз и всичко е мокро, после ти е ясно какво става. Има някои рискуват и колкото изкара, други си пускат конвекторна печка да поотоплят.

Общи условия

Активация на акаунт