Сушилня - комбиниран уред или самостоятелен?

• 41 466
  • 169
  •   1
Отговори
# 75
 Ех, от кога чакам тази тема.....отдавна искам сушилня, нямам място обаче, върху пералнята е миялната....най големият ми страх от комбинирана е мачкането, защото мразя ужасно да гладя Sick Но като чета коментарите ви, макар, че съм осигурила парите, се отказвам от комбинирана Sad Терасата ми е малка и почти постоянно висят дрехи за съхнене, омръзнало ми е да гледам гащи и чорапи....искам да си гледам хубавите цветя и фенерчетата Joy

# 76
Изкарай си пералнята на терасата и сложи сушилнята в кухнята Wink

# 77
Изкарай си пералнята на терасата и сложи сушилнята в кухнята Wink
Ех, де да можеше, ама не е остъклена и няма ковтакт Simple Smile

# 78
Контакти лесно може да си изведеш! Иначе не виждам какво друго може да те притесно с това пералнята ти да е на терасата! До преди 10 години живях на остров и много хора си имаха пералните по терасите! Разбира се, там зимата не беше зима, а по-скоро есен! Но сега живея пак на място с много влага въпреки лютата зима и пак виждам народа да си слага пералните по терасите ако нямат място, за да не пречи шума!  Wink

# 79
Контакти лесно може да си изведеш! Иначе не виждам какво друго може да те притесно с това пералнята ти да е на терасата! До преди 10 години живях на остров и много хора си имаха пералните по терасите! Разбира се, там зимата не беше зима, а по-скоро есен! Но сега живея пак на място с много влага въпреки лютата зима и пак виждам народа да си слага пералните по терасите ако нямат място, за да не пречи шума!  Wink
Защото си мисля, че ще се скапе, дъжд, сняг, влага, корпусътще ръждяса, аз живея на морето.....отделно вместо фенерчета и цветя ще гледам пък противна пералня Sick

# 80
Сложи си тента или си направи шкаф, така ще може да слагаш и още цветя и фенерчета! Иначе казах ти- напоследък все по влагите живея и малко са хората , които си нямат пералните я по терасите я по баните и са си живи и здрави! И мен да ти кажа в началото ме беше страх от това да си сложа и двата уреда в банята, но свекърва ми си държи пералнята до ваната, и при пости всяко къпане се мокри, но е сложила филм, който я предпазва от страната на ваната и повече от 10-тилетие не беше ръждясала!
Все пак давам само идея!  Peace

# 81
  • Варна/Благоевград
А как стои въпроса със сметката за ток  т.е. сушилнята харчи ли много ток или примерно една сушилня харчи енергия, колкото една пералня?

# 82
Сложи си тента или си направи шкаф, така ще може да слагаш и още цветя и фенерчета! Иначе казах ти- напоследък все по влагите живея и малко са хората , които си нямат пералните я по терасите я по баните и са си живи и здрави! И мен да ти кажа в началото ме беше страх от това да си сложа и двата уреда в банята, но свекърва ми си държи пералнята до ваната, и при пости всяко къпане се мокри, но е сложила филм, който я предпазва от страната на ваната и повече от 10-тилетие не беше ръждясала!
Все пак давам само идея!  Peace
По скоро към хола имаме една остъклена тераска, на нея държим колелата си, но смятам да ги свалям в мазето и там да разположа сушелнята Wink

# 83
Имам отделни уреди и по-доволна не мога и да бъда. Пералнята ми е в банята, а сушилнята сложих в кухнята. Както се казва - с един куршум три заека ударих с нея. Първо, докато пера втора пералня, първата се суши. Второ, излизайки от сушилнята топлия въздух чудесно ми затопля и помещението, а точно като седя на масата все едно духалка ми работи в краката и е много приятно през по-студените дни. Трето, супер готино ми ароматизира кухнята, с мириса на омекотителя Simple Smile
Единствената критика, която мога да отправя е, че някои от дрехите ми се свиха до два пъти по-малки размери, но това си е моя грешка. Вече се напарих и знам какво да не слагам вътре.

Да сушилнята наистина свива дрехите.

# 84
Аз раших да рискувам,слагам абсолютно всичко и вече една година няма нищо съсипано или свито.Включително дрехи на които изрично пише че не са за съшилня.

# 85
  • Пловдив
Аз имам два отделни уреда и съм твърдо ЗА такива. Познати ми разказват истории за чудо и приказ за съсипани дрехи от комбиниран уред (не знам, може и да не ги използват правилно). Аз слагам абсолютно всякакви дрехи в сушилнята и нямам нито една свита дреха.

# 86
Ами аз съм с комбинирана Rolling Eyes

# 87
Ами аз съм с комбинирана Rolling Eyes
Каква марка е твоята, дрехите намачкани ли излизат?

# 88
Ако е много пълна са намачкани,някои материи.Не всички.Ако е по-празна не се мачкат почти.Но доста събира-7кг. а аз често пера и не я препълвам.Нямах място за два отделни уреда,мислех че е по-добре но нямах избор.Но сега вече съм толкова доволна,че не бих я сменила за нищо.
Хотпойнт на аристон,но не съм сигурна за модел точно,че не съм в къщи.

# 89
Здравейте! Как предпазвате пералнята от мокрене ,ако се намира в банята? А ако е на балкона,как я свързвате с вода и канал?

Общи условия

Активация на акаунт