Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 631
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • От Луната
Без курс нямаше да успея. Много ме е страх и до ден днешен. Страх ме не какво ще направя аз, а какво ще направят другите. Тук в Сф е кошмар, изпреварват те от всякъде, засичат ... абе от улицата не мога да изляза без нарушение и така, с психолога и опреснителния курс за 2месеца свикнах.

# 646
Здравейте дами, аз да се включа с отчет Simple Smile
Днес ми беше инсеминацията при Калчев. Сега съм вкъшти и почивам. Кръвен тест на 11 март Simple Smile

# 647
Ихааааа, Поли, успя да ме изненадаш... ти не си писала или аз съм пропуснала ooooh!

айде вече си бременна до доказване на противното, мъти си яйцата и да разходим бременни коремчета другата седмица Hug

# 648
  • От Луната
Поли, браво! Как мина, доволна ли си от проследяването? Я разкажи подробности Simple Smile
Приятно и лежерно мътене! Аз на 1ви съм на консултация ...

# 649
Ихааааа, Поли, успя да ме изненадаш... ти не си писала или аз съм пропуснала ooooh!

айде вече си бременна до доказване на противното, мъти си яйцата и да разходим бременни коремчета другата седмица Hug

Не съм писала миличка, исках да ви изненадам! Simple Smile
Да, и док каза, че вече съм бременна Simple Smile

# 650
успех, поли. стимулирано или на естествен?

# 651
Поли, браво! Как мина, доволна ли си от проследяването? Я разкажи подробности Simple Smile
Приятно и лежерно мътене! Аз на 1ви съм на консултация ...

Благодаря Йоли!
Доволна съм. На 10-ти ден имах фоликул 20 мм и лигавица 7.5 мм. Естрадиолът беше 514 в единиците на Малинов и към 1890 , в тези на Щерев. Док каза, че няма да ми бие прегнил, защото съм тръгнала да правя пик и можело при това положение да се влоши качеството на я. На 11-ти ден фоликул 21 мм , лигавица 8,2 мм и ЛХ 40. Днес 12-ти ден прегледа показа спукан фоликул и ми направиха инсето.

# 652
  • От Луната
това с мерните единици не го разбирам никак ...
Радвам се че си доволна, понеже аз нали имах съмнения.
Аз нямам търпение вече!

# 653
Аз нямам търпение вече!

Ами има различни мерни единици, с които се отчита количеството на хормоните. В Щерев и в Малинов резултатите за естрадиола се дават в различни мерни единици и от там числата са различни.
Да, Йоли, доволна съм. За съжаление ти явно си станала жертва на липсата на Калчев. Сигурна съм, че сега ще успеете. Много отговорно си ме следеше. Вчера каза, че ако днес не се е пукнал фоликула няма да ми направи инсето днес и ще ми го направи  след спукване на ф. Това означава, че попринцип си прави прегледи преди инсетата. Ти, обаче каза, че си имала оплождане значи не липсата на преглед ти е причината за неуспеха.

# 654
  • От Луната
Аз нямам търпение вече!
Ами има различни мерни единици, с които се отчита количеството на хормоните. В Щерев и в Малинов резултатите за естрадиола се дават в различни мерни единици и от там числата са различни.
Да, Йоли, доволна съм. За съжаление ти явно си станала жертва на липсата на Калчев. Сигурна съм, че сега ще успеете. Много отговорно си ме следеше. Вчера каза, че ако днес не се е пукнал фоликула няма да ми направи инсето днес и ще ми го направи  след спукване на ф. Това означава, че попринцип си прави прегледи преди инсетата. Ти, обаче каза, че си имала оплождане значи не липсата на преглед ти е причината за неуспеха.
Аз се надявах да е това, просто ми стана обидно, това че заместваш някой, не означва ще трябва да прецакаш направеното до момента. Исках да знам какви мм са Ф, за да се предвиди пункция преди ин витрото.
Според мен нещата не се случиха заради реакция на утрогестана. Просто не ми понесе вагиналното слагане и имах доста болки. Ще обсъдя с док, този месец след О да си направя един експеримент ...

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 17:51 от ♥Синеока♥

# 655
Аз нямам търпение вече!
Аз се надявах да е това, просто ми стана обидно, това че заместваш някой, не означва ще трябва да прецакаш направеното до момента. Исках да знам какви мм са Ф, за да се предвиди пункция преди ин витрото.
Според мен нещата не се случиха заради реакция на утрогестана. Просто не ми понесе вагиналното слагане и имах доста болки. Ще обсъдя с док, този месец след О да си направя един експеримент ...

Мислйиш, че болките са ти били от утрогестана? Сстранно, че той си е прогестерон. Питай и после кажи и на мен ще ми е интересно. Според мен пусни тромбофилии. Може там да е ключът от бараката. Пи ли аспирин протект след инсето?

# 656
  • От Луната
Поли, не съм пила нищо, аз мисля че е от някоя съставка в утрогестана, а не самия прогестерон. Според мен имах някакъв вид реакция, понеже "симптомите" се появиха с началото на приема и спряха след като го спрях.
А тромбофилията ще я пусна то е ясно, може и там да изскочи нещо .... Tired

# 657
Поли, не съм пила нищо, аз мисля че е от някоя съставка в утрогестана, а не самия прогестерон. Според мен имах някакъв вид реакция, понеже "симптомите" се появиха с началото на приема и спряха след като го спрях.
А тромбофилията ще я пусна то е ясно, може и там да изскочи нещо .... Tired

Стискам палци за др месец. Ще стане Simple Smile

# 658
  • София
Това с разиките в единиците на показателите идва от това как се измерва количеството вещество - дали като грам в даден обем (например g/l, g/l, ng/ml) или като моларна концентрация (напр. mol/l, mmol/l, )
За всеки показател има фактор с помощта, на който се преизчисляват от едните в другите единици.
Поли стискаме палци, това да е твоят опит Simple Smile
Дъгичка, чудесна бройка си докарала, стискам палци да си ги прибереш тези дни и да си ги носиш до термин Simple Smile
Слеърче, добре си се прибрала.
Добре дошла на новото ни попълнение (съжалявам забравих ника, не ми се рови назад)  bouquet
Успех на всички
 Hug

# 659
Поли - браво скъпа  Hug!
Успя да ни изненадаш - ама каква хубава изненада. Сега стискам палци, лежи си спокойно, гледай се, че трябва заедно да разхождаме бебетата  Hug

Аз утре съм на лекар. Естествено час нямаше, така че ще се пробвам около 8 да съм там.  Уф, пак ще ставам рано ...

Общи условия

Активация на акаунт