Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 893
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
Маме, да не забравя - сърдечни благодарности за поддържането на темата цели три сезона! Heart
Popule, заминаваме за Вегас, да харчим хонорарите от Кичка. Среща под часовника на Централна гара.

# 181
  • Варна
Аман от недоволни и незадоволени в БГ Мама,тролове.

# 182
Не харесвам Ники Кънчев,не харесвам смешната Алекс,не харесвам уйдудрдисания ББ,всичко е поза,пари,фалш,Тоца е противна,няма читави коментатори,жалък е ББ...Повече даже и да го има,не гледам Grinning;;;достатчно фалш имам в ежедневето си,няма нужда повече Naughty

# 183
Знаете ли каква е марката на колата?

# 184
  • София
ЕЕЕЕЕ,вече Зарко,нефелното,ще и се изсипе у краката и ще се моли...нещастница...
Shocked Shocked Shocked

Исках Евгени да спечели, но пожелавам на Деси да си кара колата с удоволствие и да е щастлива... талантът и го заслужава!  newsm10

# 185
Не харесвам Ники Кънчев,не харесвам смешната Алекс,не харесвам уйдудрдисания ББ,всичко е поза,пари,фалш,Тоца е противна,няма читави коментатори,жалък е ББ...Повече даже и да го има,не гледам Grinning;;;достатчно фалш имам в ежедневето си,няма нужда повече Naughty
Crossing Arms що го гледаш тогава?

# 186
[/quote
]
ами ако не гледам,как ще разбера,че не ги харесвам,скъпа...кажи Grinning

# 187
  • Тра-ла-ла
Брадърите свършиха. Вече няма какво да се гледа по телевизията и могат спокойно по традиция да ни пуснат "Сам вкъщи 1,2,3,4,5...." и някой друг филм за Исус Joy

Бианkа , Popule...какви приятелки сте, че ме забравихте за Лас Вегас?! Cry

# 188
Тука пълно с мазохисти. Нищо и никой не харесват,обаче гледат и пишат!

# 189
]
ами ако не гледам,как ще разбера,че не ги харесвам,скъпа...кажи Grinning

# 190
 ooooh! и твойта не е лесна!

# 191
  • София
Тука пълно с мазохисти. Нищо и никой не харесват,обаче гледат и пишат!
Joy
Ми то цялата нация сме мазохисти...  Embarassed

# 192
Бианkа , Popule...какви приятелки сте, че ме забравихте за Лас Вегас?! Cry
Ми к'ви - Биг Брадърски. Simple Smile))
Всички под часовника на гарата. Мрежите и ламето да не забравите, нема се излагаме пред чужденците!

# 193
Та да си кажа,ламе не обичам,но за мрежи душа давам Laughingза вас и за Кичка ще прелетя океана за втори път,нищо,че ме е страх Laughing

# 194
  • Тра-ла-ла
Всички под часовника на гарата. Мрежите и ламето да не забравите
Аааа, така няма да стигнем до Вегас, а най-много до някои храсти до гарата Laughing Пък и ще ни измръзнат трътките. Освен, ако някоя от вас не си е оплела зимна вълнена мрежичка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт