Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 507
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
течния за цветно на Бинго дали е хубав? ползвала съм само прах и ми хареса, ама дали и течния е хубав, че е на добра цена тази седмица в кауфланд  Simple Smile
Купих си такъв, за да пера якета с него. Доволна съм, но те не са силно замърсени и не мога да кажа как ще се справя с петна, например.

# 691
течния за цветно на Бинго дали е хубав? ползвала съм само прах и ми хареса, ама дали и течния е хубав, че е на добра цена тази седмица в кауфланд  Simple Smile
Купих си такъв, за да пера якета с него. Доволна съм, но те не са силно замърсени и не мога да кажа как ще се справя с петна, например.
ОТ КАКВО СА ПЕТНАТА ?

# 692
  • оттам, откъдето започва България
Като пробваш, пиши, дали ти остава от Ариела прах бели следи по цветното пране. Аз досега само с Бинго прах успях да изпера без следи, но бях взела една малка кутийка за проба. Сега си карам пак с течните.

Да, ще споделя.
А Бингото, което си пробвала и не оставя бели следи, пак е за цветно, така ли?
Да.

# 693
  • Русе
ОТ КАКВО СА ПЕТНАТА ?
Нашите якета НЯМАТ ПЕТНА! Жената го иска за пране на цветни дрехи, които ако има и малко дете, се предполага, че ще са с по-големи замърсявания.

# 694
Здравейте, някой може ли да даде мнение за Вениш прах? За сега госпожицата ми не се цапа особено много, но скоро ще се почне с големите лекета и се чудя с какво да ги третирам. Също така искам да помоля някой ако знае да ми обясни в какво е разликата между "бебешки" прах (пера с персил сензитив) и да кажем Ариел за цветно. И до кога е добре да се перат детските дрешки с бебе прах. Благодаря.

# 695
  • София
Всички бебешки прахове, които съм ползвала, са универсални, т.е. избелват, и по това се различават от Ариел колор. Иначе принципно бебешките би трябвало да съдържат по-малко алергизиращи съставки. Много пъти съм питала тук в темата и така и не съм получила отговор какви точно. По-малко са ароматизирани например.
А докога да переш с такъв прах е въпрос на твой избор. Аз още предпочитам Персил сензитив за детските дрехи.

# 696
Хоп, и аз с новия Ариел се сдобих...Малка грешчица на ММ Mr. Green вместо този "с планините" ми е взел пак с Ленор, но нищо...Поне другия за цветното е уцелил Laughing
Мъже ooooh!

smile3508 уха, ще се пере....

# 697
Откъде го взимате новият Ариел ?

# 698
  • Сливен
тази седмица е на промоция в Кауфланд 7.49лв мисля,че беше цената.за 20 пранета

# 699
Този ,който е в кутията ли ?  Blush

# 700
Този ,който е в кутията ли ?  Blush

Да, в картонени кутии. Даже са 20 плюс 6 пранета определени видове - колор и маунтин спринг.
Всичко е на български на кутията...

# 701
И в Метро е на промоция кутията.

# 702
  • bad@ss
Купих си и трите вида Бинго гел.
С много покупки обаче, докато се приберем вкъщи, спукахме тубата с "черния". Сложих го на пода, докато оправя другите покупки и да намеря подходяща туба да го прелея. Да, ама една блуза в близост на пода се "понакиснала"  Rolling Eyes И ето го резултатът:
http://prikachi.com/images/552/8621552D.jpg
Това е след като я изпрах. Дали след някое и друго изпиране има шанс тези петна да се отмият или направо да я накисна цялата в "черния"?  Blush
Много любима ми... беше  Confused

# 703
Взех си и аз Ариела  Crazy

Даже пробвах , хареса ми  Peace

Относно бебешките и на мен ми харесваше Персил сензитив преди години + разбира се , допълнителното изплакване на дрехите.

И тео бебе сме ползвали , но май беше от старият вид ,преди 7 години и нещо , помня ли вече  Mr. Green

# 704
  • София
Аз още не съм отворила моята кутия с Ариел. Имам от другия прах за цветно още точно за 2 пранета.
А как съхранявате праха, след като отворите кутията?
Аз преди пликовете си ги защипвах и си отсипвах малко в кутия с капак.

Общи условия

Активация на акаунт