Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 513
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря много, ще потърся такова прахче!

# 676
Момичета, искам да сменя течния препарат за цветно пране ( в момента пера с течен  Даш за цветно )с качествен прах за цветно. Но такъв, че да съм сигурна, че ще се разтвори и при 40 градуса и няма да остави бели следи в/у дрехите. Моля за препоръки.
Ariel, Persil. Има ги и комбинирани с омекотител, но и без него си миришат добре и трайно.

Благодаря. И аз се бях насочила към Ариел, но не бях сигурна дали се разтваря добре. Бях купила Тайд( прах) за цветно и няколко пъти ми оставяше бели следи върху дрехите.

# 677
  • оттам, откъдето започва България
Като пробваш, пиши, дали ти остава от Ариела прах бели следи по цветното пране. Аз досега само с Бинго прах успях да изпера без следи, но бях взела една малка кутийка за проба. Сега си карам пак с течните.

# 678
  • София
Знаете ли как се "вади" оцветяването на бяла дреха, изпрана с цветна и попила цвета? Пробвах с Ариел за бяло и цветоулавящи кърпи за бяло и нищо не стана, има ли някоя хитринка? Вениш за бяло, ще стане ли ако кисна дълго в него?

Прахче на Хайтман за обезцветяване( точно за такива случаи) , спрямо температурата, която може да понесе материята ( има 2 вида). Има в Елитис, магазини паралелен внос.

Ще се радвам да споделиш мнение за това прахче, защото аз го пробвах на памучна дреха и не свърши никаква работа. Добрата стара белина си е най-добра според мен.

# 679
  • оттам, откъдето започва България
При мен също не помогна, но след неколкократно пране оцветените дрехи си избеляват.

# 680
Новият Ариел вече и с реклама по ТВ. Flutter

# 681
Като каза реклама, и се замислих...

Защо в рекламата на Ариел не изтъкнат конкретни факти за съдържанието му - да обяснят какви активатори и катализатори съдържа , при колко градуса се активират там ензимите и т.н.
Защото какво се получава -" изпира добре", "блестящо бяло" и тем подобни общи приказки, които ги има в рекламата на всички прахове.
Преди да се пообразовам от темата тук, седях в магазина и гледах праховете. Но не разбирах нищо от съдържанието им - кой кво има, па как действа то, и т.н. и си мисля - прахове разни, цените им само различни, за мен са еднакви, що да взема скъп, като мога да взема и евтин.. Rolling Eyes

Тук, от темата, понаучих това-онова, вярно, съвсем базови познания, но доста ценни според мен за това, да направиш добър избор. Информиран такъв поне.

# 682
  • София
Защото обикновената домакиня никак не й пука за такива подробности, а я интересува резултата и защото ефирното време струва пари Wink

# 683
И защото подхождат с идеята, че домакинята и тарега изобщо е тъп, та не си заслужава да му се поднася информация, която е на средно до високо ниво Mr. Green

Знам, знам....но губят клиенти така. На мен ми трябва малко, да ми се обясни, както тук Гес и ТАЕД са обяснявали какво, що...за да знам поне какво да гледам в съдържанието...и да сравнявам.

# 684
  • София
Мне.. надали мислят, че са им тъпи потребителите. Има всякакви. Но това няма как да се събере в 10-20 сек реклама, така че те показват това, което ще привлече всички, а не само някои потребители, тези които ги вълнуват такива неща ще си намерят инфото допълнително, другите ще отидат и ще го купят, за да им е чисто като на рекламата прането.
Мисля, че повече ще загубят клиенти, ако тръгнат с такава реклама каквато ти предлагаш, за  повечето хора ще е ненужна и отегчителна информация, която нито желаят, нито разбират напълно, нито наистина ги интересува...

# 685
Мне.. надали мислят, че са им тъпи потребителите. Има всякакви. Но това няма как да се събере в 10-20 сек реклама, така че те показват това, което ще привлече всички, а не само някои потребители, тези които ги вълнуват такива неща ще си намерят инфото допълнително, другите ще отидат и ще го купят, за да им е чисто като на рекламата прането.
Мисля, че повече ще загубят клиенти, ако тръгнат с такава реклама каквато ти предлагаш, за  повечето хора ще е ненужна и отегчителна информация, която нито желаят, нито разбират напълно, нито наистина ги интересува...

Ми то и на Савекс в рекламата им е чисто прането, че и евтин праха Joy
Не съм съгласна с това, което си написала....но това е мое мнение.
Аз как разбрах, какво е активатор, или катализатор? Чак пък толкова сложно не е. Стига да се обясни с думи прости-кратко и ясно. Иначе излиза според написаното от теб, че все пак домакините са тъпи и незаинтересувани...

Няма значение, просто споделих мое мнение...

# 686
  • София
Няма значение съглрасна ли си или не, рекламата е нещо много кратко, с което ефикасно трябва да ти набият  в главата, че искаш продукта им, защото ще се очароваш от резултата, колкото по-кратко, по-добре, запомняща се и ефектна картинка и слоган са им достатъчни.
Нямат за цел да те обучават, какво съдържа продукта им, как работи и т.н.

И не знам трябва ли да наричаш тъпи хората, които не се интересуват от катализатори, активатори и ензими, аз съм сигурна, че дори не всички в тази тема ги интересуват наистина тези неща, а просто искат чисто и свежо пране.

# 687
  • София
течния за цветно на Бинго дали е хубав? ползвала съм само прах и ми хареса, ама дали и течния е хубав, че е на добра цена тази седмица в кауфланд  Simple Smile

# 688
Като пробваш, пиши, дали ти остава от Ариела прах бели следи по цветното пране. Аз досега само с Бинго прах успях да изпера без следи, но бях взела една малка кутийка за проба. Сега си карам пак с течните.

Да, ще споделя.
А Бингото, което си пробвала и не оставя бели следи, пак е за цветно, така ли?

# 689
Знаете ли как се "вади" оцветяването на бяла дреха, изпрана с цветна и попила цвета? Пробвах с Ариел за бяло и цветоулавящи кърпи за бяло и нищо не стана, има ли някоя хитринка? Вениш за бяло, ще стане ли ако кисна дълго в него?

Прахче на Хайтман за обезцветяване( точно за такива случаи) , спрямо температурата, която може да понесе материята ( има 2 вида). Има в Елитис, магазини паралелен внос.

Ще се радвам да споделиш мнение за това прахче, защото аз го пробвах на памучна дреха и не свърши никаква работа. Добрата стара белина си е най-добра според мен.

Имах деликатни, и не ми се рискуваше с белина. После и едно пране на майка ми се наложи да се обезцветява. Хайтман става, Д- р Бекман не успя. Хайтман обезцветих успешно веднъж с този за деликатно ( 20-60 градуса), после и с този за устойчиви ( 60-90 градуса).
  И в двата случая директно в пералнята, само с прахчето, изчаках пералнята да загрее, и после оставих на пауза цяла нощ. После довърших програмата и повторих нормален цикъл с прах.
   Изчисти всичко, без пожълтяване. Та така, аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт