Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 541
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Странно. От купени две кутии от същата промоция едната вече изхабих без подобни изпълнения. Нали слагаш първо капсулата и отгоре дрехите. Да не препълваш пералнята и затова да не може да се разтвори правилно?
точно така правя...слагам най-отдолу.

# 511
Предполага ли се да има разлики в изпирането или е само по-компактен.
Просто дозата е по-малка. Няма разлика в изпирането.

# 512
Аз кутията Персил капсули/за бялото/,още от промоцията с ваучер в ДМ ще я хвърлам...не ми разтвяря добре капсулите и остават гранулки по прането Confused Изплаквам още веднъж и ...няма повече да пробвам.
Аз се оплаках от същото малко по-нагоре... Чак полепнали по прането гранулки не съм имала и не ми се е налагало допълнително плакнене, но при обикновеното плакнене се виждаше, че във водата плуват няколко неразтворени гранули... Според мен са едри, твърди и трудно разтворими.

# 513
Не съм доволна от Taide  за цветно пране.
Ползвала съм го и преди време,но сега не се разтваря. Остава си в чекмеджето,намокрен става твърд като камък и така в прането слиза около 2/3 от дозата. Принудих се да доливам вода, за да може да се разтвори останалото в чекмеджето.

# 514
Аз обожавам аромата на Ариел. Никой омекотител не може да го конкурира. Само течния мирише, праха за бяло не, за съжаление.

# 515
  • София
хахахаха... да има някакъв проблем ариела с миризмите.
На мен много ми харесва аромата на персил с лавандула - той е за бяло.

Течният е за цветно. Но сега ме замисляш за праха за бяло с лавандула. Май нямат малки кутии обаче, а аз не събирам много бяло пране, затова купувам малки кутийки.
Не знам за течния, аз понеже прах ползвам, той си беше за бяло.
Аз събирам една половинка пералня на седмица, взимам си 2 кг прах. Иначе и аз не съм виждала да имат на малки кутии.

Guess Who
 - чак пък никакъв аромат ли не ти оставя ариела. При мен също не е силен, но го има. Отровена не съм в никакъв случай, просто  не е моя аромат, но чак пък никакъв...

# 516
  • София
Аз обожавам аромата на Ариел. Никой омекотител не може да го конкурира. Само течния мирише, праха за бяло не, за съжаление.

О, мирише, вярвай ми! Мирише с дни в гардероба. Гадна, евтина миризма.

# 517
  • Бургас
Мама на.... и Тайд за бяло е същия,но аз вече си знам и само разклащам леко чекмеджето,докато налива вода.Може и директно в барабана да се изсипе за по-сигурно.

# 518
  • Пловдив
Аз кутията Персил капсули/за бялото/,още от промоцията с ваучер в ДМ ще я хвърлам...не ми разтвяря добре капсулите и остават гранулки по прането Confused Изплаквам още веднъж и ...няма повече да пробвам.
Аз се оплаках от същото малко по-нагоре... Чак полепнали по прането гранулки не съм имала и не ми се е налагало допълнително плакнене, но при обикновеното плакнене се виждаше, че във водата плуват няколко неразтворени гранули... Според мен са едри, твърди и трудно разтворими.
Мдаа...цялият под стана на гранули като вадих дрехите от пералнята.Та после и чистих  Grinning

# 519
  • София
Странно е това с Тайда, пера с този за  цветно от промоцията в К.- гранулка не остава в чекмеджето, но пък ми остават петна по черните тениски въпреки допълнителното изплакване.
Но щом изпра няколкодневно петно от лютеница от бяла памучна блуза без предварително третиране, екстра е за мен.

# 520
Guess Who
 - чак пък никакъв аромат ли не ти оставя ариела. При мен също не е силен, но го има. Отровена не съм в никакъв случай, просто  не е моя аромат, но чак пък никакъв...
Абсолютно никакъв, честно. Дрехите си миришат просто на изпрано.

РРР, каква ти е пералнята, извинявай, че ти запазва така дълго аромата? Искам и аз такава.

# 521
Странно е това с Тайда, пера с този за  цветно от промоцията в К.- гранулка не остава в чекмеджето, но пък ми остават петна по черните тениски въпреки допълнителното изплакване.
Но щом изпра няколкодневно петно от лютеница от бяла памучна блуза без предварително третиране, екстра е за мен.
Аз не коментирам изпирането, доволна съм. Но не ми е приятно да седя до пералнята и да дебна момента , за да доливам повече вода.

# 522
  • оттам, откъдето започва България
Аз от аромата на течния Ариел бях доволна, но от праха за бяло - ужас.  #Crazy След изсъхване аромата вече е слаб, но по време на пране и самото пране при простиране, направо дъх не можеш да си поемеш.

# 523
Кой прах за бяло от всичките ползваш? Кажи ми да си взема и аз, ако го нямам, че искам да ми мирише.

# 524
  • Стара Загора
В ДМ все още има Персил (течен, прах) за 6,75 лв.
На мен любимия ми аромат на прах от предлагащите се официално на нашия пазар е този на ОМО-то, и като качество на изпиране много го харесвам, но и аромата му ми е любим.
 spam2
Скрит текст:
Място не мога да си намеря от радост  Hug smile3501, такава неочаквана изненада получих- Miele, това:
http://www.tehnomix.bg/miele-wda-211-wpm-ecocomfort
Вече 15 годишната ми Канди спокойно ще я пенсионирам Grinning Обаче, сред документацията на Миилето, не виждам никакво упътване на български, само на немски. Някой има ли такъв модел или да каже откъде да си намеря?
Редактирам се: То  от такова вълнение чак не разсъдих нормално, но сега се осъферих и звъннах на Мииле център и хората веднага ми изпратиха преведени инструкции на мейла. Отивам да чета

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 17:07 от galeta

Общи условия

Активация на акаунт