Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 852
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Street of Dreams

Наскоро Глосибокс ни представиха паста за зъби. Такъв shitstorm не е имало на страницата им до сега - много неласкави думи, много драма.Grinning Аз обаче се зарадвах. И с право - оказа се една наистина невероятна паста, която нямам намерение да сменям с друга, освен ако не си купя грешната, както вече направих Laughing Хванала съм не-златната, външно много си приличат, за качеството не знам. Та обратно към показаната. Пастата е прозрачна със някакъв син оттенък и милиони сребристи частички. Нанесена на зъбите обаче добива мастилено син цвят, сякаш си схрускала смърф Mr. Green Оставя сини следи навсякъде, не че другите не оставят, но това много се вижда. Това й синьо качество има за цел да се справи веднага с пожълтяването на зъбите, отделно има вещества, които спомагат естествената им белота. И наистина ефект се вижда веднага. Сребърните частички пък така полират зъбите, че ме карат постоянно да ги облизвам с кеф и задоволство Flutter Супер паста на супер цена. Peace

# 61
OnDiNe, а това синьото успява ли да се отмие, остава ли по зъбите? Питам, защото преди време  използвах Колгейт, пак избелваща, но тези дребни сини частички ми оставаха в основата на венците и като се усмихна  Mr. Green
Използвам електрическа четка, после жабурене с вода за уста, а това синьото нямаше махане, ходих си със сини венци  Crazy Blush

# 62
  • Street of Dreams
Само в случай че не изплакнеш добре - ММ изскочи първия път от банята със син език и около устата - все едно наистина е изял смърф в банята.  Laughing Хавлии и мивка също са "в опасност", за четката за зъби да не говорим, но човек свиква просто да мие и плакне по-добре Peace

# 63
 newsm53 Забавно ще бъде
Благодаря за бързия отговор

# 64
  • София
OnDiNe_ , къде я намери тази паста? Намирам само сребристата ...

За да не е само спам, използвана ампула Про Файбър:

Ползвам я веднъж месечно, горе-долу, много съм доволна.

# 65
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Както писах, пратиха ми я в Глосибокс. В ДМ и аз съм грабнала сребристата, възможно е да не са я пуснали още златната, или..? newsm78 Ползвам я вече и няма голяма разлика.  Peace

# 66
Мисля,че съм виждала тази паста в магазините  Born в София.

# 67
  • Street of Dreams
Днес цял ден се занимавах с пренареждането на банята и тоалетката. Изхвърлих към 20 продукта, които не съм ползвала от година, за други ме дожаля и складирах, а в склада намерих непредполагани интересни неща и ги извадих. Общо взето имам козметика за до края на живота си, this is sick...(но това е друга тема) За тези, които разкарах, няма да пиша, за мен не си заслужават вниманието.
За разлика от тази маска, която ми е втора по ред. Използвам я изключително рядко, защото от много време нямам "проблемна" кожа и смятам, че точно маската допринесе доста за това. Ползването й е пълен ужас - първо те разплаква, после ти отпушва носа hahaha заради киселините, накрая трудно се маха, защото е засъхнала. Но ефектът върху кожата е чудесен, особено ако е мазна и оттам склонна към бързо замърсяване. И пъпките са чао. Grinning На всичкото отгоре - българска! Отдавна се каня да изпробвам и други неща на марката, но все забравям. От маската съм заредила още една, трябва да погледна срока на годност.

# 68
  • USA, Steak State
Не беше нещо особено. Златните частици обаче доста дразнят, понеже блестят и си като позлатен.

Изключително доволна съм от тези кристали. Миришат страхотно и определено помагат на косата да не цъфти.

# 69
Днес цял ден се занимавах с пренареждането на банята и тоалетката. Изхвърлих към 20 продукта, които не съм ползвала от година, за други ме дожаля и складирах, а в склада намерих непредполагани интересни неща и ги извадих. Общо взето имам козметика за до края на живота си, this is sick...(но това е друга тема) За тези, които разкарах, няма да пиша, за мен не си заслужават вниманието.
За разлика от тази маска, която ми е втора по ред. Използвам я изключително рядко, защото от много време нямам "проблемна" кожа и смятам, че точно маската допринесе доста за това. Ползването й е пълен ужас - първо те разплаква, после ти отпушва носа hahaha заради киселините, накрая трудно се маха, защото е засъхнала. Но ефектът върху кожата е чудесен, особено ако е мазна и оттам склонна към бързо замърсяване. И пъпките са чао. Grinning На всичкото отгоре - българска! Отдавна се каня да изпробвам и други неща на марката, но все забравям. От маската съм заредила още една, трябва да погледна срока на годност.
и аз съм много за тази маска, незаменима за махане на пъпки Simple Smileприключих две опаковки, и ще купувам трета Laughing

# 70
  • София

Изключително доволна съм от тези кристали. Миришат страхотно и определено помагат на косата да не цъфти.
[/quote]
И аз съм много доволна от тези кристали наистина миришат страхотно и правят косата невероятна.

# 71
и аз съм много за тази маска, незаменима за махане на пъпки Simple Smileприключих две опаковки, и ще купувам трета Laughing

От къде купувате тази чудотворна маска,че и аз да се преродя с нея  Grinning

# 72
  • Street of Dreams
От аптеката  Peace
DELLI, пробвала ли си други продукти на Talloderma?

# 73
Аз купувам редовно Талодерма, тази маска е the best 😊 харесвам лосионите за тяло и кремовете за ръце (3 в 1 се води крема, който най ми допадна), миризмите им са кофти обаче иначе като усещане на кожата е ок. Не съм доволна само от кремовете за лице. Като за такива ефтинийки са с доста прилично качество.

# 74
  • Варна
И аз съм супер доволна от тази маска. Мисля, че точно от тази тема научих за нея преди време  Grinning
Няма друго такова почистване - свити пори, свежа кожа, по-добре се абсорбира серум или крем.
Купих и една друга, с роза на марката - мисля, че също е хубава, но съм я ползвала малко пъти и нередовно, та нямам окончателно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт