Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 853
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
OnDiNe_,ползвам този крем вечер като терапия, на сутринта кожата ми свети  Laughing Heart Eyes
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … HdSwEs7d4VcHiCX_A
както  и тази хума, винаги я поддържам налична Heart Eyes
http://apteka.framar.bg/30048401/%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%BF … D1%80%D0%BC%D0%B0

Мисля  и този за смесен тип кожа да купя, пише че възпрепятства образуването на комедони и акне:)
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … Zm4dbY7JmB7MYFquw

# 76
  • Street of Dreams
Да си призная търсих в Гугъл какво са комедони и за пръв път виждам какво е хума и как се използва Crazy Хумата звучи неприятно, но имам маски с каолин.
Относно продуктите - какви цени само!  Shocked Ако са и добри, са си голяма находка. Peace Много те моля за отзиви от последния крем, ако го купиш. Hug
Мерси и за другите отзиви, при следващото ми идване в БГ ще си взема нещо със сигурност, ако не забравя за пореден път. Simple Smile

# 77
Тези дни ще купя и крема за мазна кожа, очаквам чудеса Laughing Heart Eyesще споделя веднага, може и тоника за лице, изобщо май ще купя всичко, за тази цена и това което върши, просто си е находка Grinning

# 78
Скрит текст:

Аз пък от този крем не съм доволна. По принцип продуктите на Талодерма не са много лоши, като се има предвид цената им. Преди време съм ползвала крема им за ръце Екодерм. Доволна бях.
Но от крема за лице за чувствителна кожа, мога да кажа, че не е нищо особено и като добавим миризмата на плажно масло, съвсем. Чудя се какво да го правя сега. Може да го измажа на тялото.

# 79
- любима - няма миризма, няма цапане на дрехите...научих за нея от форума, за което благодаря  Crazy

- най-доброто за напукани устни, което съм ползвала, за цената си е просто невероятна находка  Heart Eyes

- след околоочния, свърши и дневният  Laughing Хубаво кремче, добре подхранва, хидратира без да оставя мазен филм...няма да повторя обаче, някак си недостатъчен го усетих за кожата си  Confused

# 80
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз като Ондин поразчистих неща с изтекъл срок на годност, с някои от които ми беше мъка да се разделя

* серумът за мигли на Alverde с кофеине единственият изцяло изразходва продукт в днешната порция. Не върши някакви видими чудеса, но като основа за спирала е доста добър.
* ментов молив на Maybelline- прекрасен е, но доста старичък и спря да дава добър цвят, та се разделям с него
* пудрата за мазна кожа на Balea- и от нея ми остана доста голямо количество, понеже ползвам рядко този тип продукти. Иначе е добра, покривна и сравнително добре матираща. Купих вече от същата, в новите им опаковки. Цветовете вече са три, което е добре- предишните бяха или за много светла, или за доста тъмна кожа, та не всеки би могъл да намери своя оттенък.
* интимен гел две в едно на Nivea- с масла за омекотяване на кожата при бръснене. Както почти всеки продукт 2 в 1 не става- дава лигаво усещане, което е доста неприятно, и недостатъчно свежест
* масло за лице- ему и шипка- мина му срокът на годност и доизмазах на косата. Много съм доволна от него Heart Eyes
* някакъв чешки био-крем с екстракт от нар и био-хиалуронова киселина- изтекъл му е срокът на годност още в края на 2014-та, идея нямам защо и досега стои в шкафчето с кремове Laughing

# 81

Доволна съм от спиралата, свърши за 4 месеца, удължава миглите, разделя ги.

# 82
  • Стара Загора
И аз като Ондин поразчистих неща с изтекъл срок на годност, с някои от които ми беше мъка да се разделя

* пудрата за мазна кожа на Balea- и от нея ми остана доста голямо количество, понеже ползвам рядко този тип продукти. Иначе е добра, покривна и сравнително добре матираща. Купих вече от същата, в новите им опаковки. Цветовете вече са три, което е добре- предишните бяха или за много светла, или за доста тъмна кожа, та не всеки би могъл да намери своя оттенък.

И преди (със старите опаковки) цветовете бяха 3 Sunglasses

# 83
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахааа, значи сега са разменили местата на 02 и 03. Аз имах 02 и понеже е най-тъмният от новите разфасовки, мислех, че са били само два цвята преди.

# 84
  • на последния етаж
- нелош балсам
- доволна съм и от този крем

# 85
  • София
Този балсам за устни къде го продават,че отдавна го търся,но не го намирам?

# 86
В Дъглас и в БЗ ги имаше, но сега не съм гледала. Peace

# 87
  • София
Мерси за отговора,ще ходя да проверя при първа възможност.

# 88
  • на последния етаж
От BeFit съм го купувала.

# 89
  • При децата ми
Джо, от къде е маслото с ему и шипка?

Общи условия

Активация на акаунт