Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 957
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Тайга, от къде купуваш BEMA? Преди около 3 год. една сем.приятелка от Австия/ Словакия ми донесе бебешки душ-гел на марката и той мн ми хареса. Само дето тук и из ибей не съм го мяркала.
https://www.secretzone.bg/c/bema-cosmetics-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0 … D0%B0%D0%B2%D0%B5

# 361
Nuxe и при мен се сринаха много в класацията. Почти няма техен продукт, който да харесвам.

При мен така.Никога не съм имала големи очаквания от тях,но от това,което досега съм пробвала(не малък опит имам вече),само името им е прекалено популярно.

# 362
  • Вестерос
За сега единствените продукти , които до край изхабявам и подновявам постоянно са
1 Шампоана на Гарниер с мед, откакто го открих преди 2 години някъде само с него се мия
2 кремовете за лице най-обикновените сини на Нивея- винаги имам от тях по един за студените дни
3 дезодорант Дав  с минералите от мъртво море
4 тоалетното мляко на Natural Rose

# 363
поредна опаковка , леко и приятно бързо попива. Любимо на ММ
Спрей за обем. Използвах го в комбинация с шампоан и балсам. В началото, като ,че ли имаше ефект, накрая вече не забелязвах. Ще се сменят ,като продукти. Моля, някой за съвет тънка ,дълга, не боядисвана коса. Търся обем , плътност и лесно разресване.

# 364
  • София
Бубе, маслото от Мурула от къде?

Нукс никак не харесвам. Ползвала съм доста неща, не бих повторила с нищо.

# 365
преди време от биофетиш
после видях, че се предлага и в друга опаковка, т. е. ако сега поръчаш, вероятно няма да изглежда като моето

# 366
  • Пловдив

Любим крем за ръце на Юсерин.Вече втора опаковка привършвам. Редувам опаковките с други марки, но засега този ми е фаворит.

Приятен крем/флуид, подходящ за летните месеци. Но за мен нищо особено.

# 367
  • Варна
преди време от биофетиш
после видях, че се предлага и в друга опаковка, т. е. ако сега поръчаш, вероятно няма да изглежда като моето
Потърсих в нета информация за това масло и попаднах на серум от марула и таману. Случайно да си го ползвала?
Много ми хареса  Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 09:33 от missNoir

# 368
само това съм ползвала, но наистина ми се отрази чудесно

# 369
  • на последния етаж
- поредна опаковка. Много харесвам този серум!  Heart Eyes

# 370
  • Варна
само това съм ползвала, но наистина ми се отрази чудесно
Благодаря!

# 371
  • USA, Steak State

Със смесени чувстава съм. Не съм сигурна дали ми харесваше на 100%. Много цапаше при допир на лицето. Но като усещане и дълготрайност ми харесваше.

Определено ми допада като за цената си.

# 372

Това масло с марула мога да препоръчам аз, въпреки че е смеска с таману.
Отново българско, органично, нерафинирано - прекрасно ми се отразява на мен, а аз съм с комбинирана към мазна кожа Peace

# 373
  • Варна

Това масло с марула мога да препоръчам аз, въпреки че е смеска с таману.
Отново българско, органично, нерафинирано - прекрасно ми се отразява на мен, а аз съм с комбинирана към мазна кожа Peace
Точно това намерих и мисля да го поръчам.
Моята кожа е суха и чувствителна и за таману прочетох, че се отразява чудесно,
А благодарение на bubanka исках и марулата да пробвам.

# 374
  • Варна

Разкошно "нещо" е това Heart Eyes
Любимият ми Ибуки продукт. Особено ми хареса, че е лосион, но не само - омекотяващ, нежен, през лятото си оставах само по него и го ползвах вместо серум. В хладно време е идеален за първа стъпка - преди серум и крем. Пак ще си го купя, със сигурност.

Много хубава мицеларна вода, съотношението цена - качество е повече от задоволително. Чисти перфектно, има съвсем лек и то приятен аромат и не дразни очите ми изобщо. По-добра е от тази на Авен, която в момента ползвам.
Вероятно в някакъв момент ще се върна отново към нея.

Общи условия

Активация на акаунт