Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 930
  • 727
  •   2
Отговори
# 510
  • Варна
Имах големи надежди ,но не ме удовлетвори резултата,не бих повторила

# 511
  • Street of Dreams
На мен много ми хареса този шампоан.  Peace

Извинявам се за лошата снимка със светкавица, бързам да изхвърля и да ми се освободи място. Юху. Flutter
Скрит текст:

Etre Belle гел с алое вера, силно хидратиращ и помагащ ри изгаряния от слънце и киселини. Лятото ми харесваше, макар сякаш да оставяше лек филм върху кожата. Ако не беше траен само шест есеца, това лято пак щях да го ползвам.

Rapid Lash серум за мигли - никога не го използвах редовно, може би 1-2 пъти седмично, но въпреки това ефект имаше. Препоръчвам. Действието на серумите спира няколко месеца след спирането им.

Chanel спирала за обем, до преди тази бройка ми беше фаворит. Сега обаче ефектът нямаше нищо общо и скоро няма да я купя пак. Горе-долу всяка дрогерийна работи по-добре. Необяснимо.

Lancer пилинг за лице с полиращ ефект. Потвърждавам това за полирането, лицето става гладко като стъкло. Обаче каква болка и какво стъргане е...Изграден е почти само от частици и съвсем малко гел. Усещането е като от натрошено стъкло, използвах количество колкото лещено зрънце, веднъж седмично.

Clarins олио за лице от орхидея. Неприятна, силна миризма и много добър ефект в началото. С времето кожата ми сякаш се насити и ефектът с напояването и омекването намаля. Бях го натирила в един шкаф и сега забелязах, че мирише вече на развалено.

Schwarzkopf Live временна боя за коса - никога и по никакъв повод не си я взимайте, ще ви съсипе косата. Освен че няма ефект я прави матова и грапава, което е ужасно при сресване и никакъв балсам или финиш не помага.

Batiste сух шампоан за тъмна коса. Видя ми се добра идея да не оставя досадни бели следи, голяма грешка. Просто мърси косата, пръстите стават черни, ако ги прекараш през косата, а аз цели две седици се чудех защо вечер тампона от лицето ми става черен, дори да съм била без никакъв грим - голям филм беше hahaha Никога вече.

Loreal Magic Retouch за освежаване на корените между боядисванията. Също като горенаписаното, само че 100 пъти по-зле. Това е спрей, който впръсква черен прах в корените и по скалпа, не може да се използва малко, не може да се използва от разстояние, втвърдява и е просто нещо гадно и нечисто по скалпа. Отврат, не си го купувайте. Веднъж пробван.

Boss Ma Vie душ-гел към много любим, женствен и нежно-пролетен парфюм. Много силно парфюмиран, пени се добре. Беше удоволствие да го ползвам.

Някакво червило от бюти-кутия в картонена опаковка и цвят на ФДТ - изхвърлям ново.

# 512
  • Варна
OnDiNe, добре че писа за Лореал.
Мислех да си го купя тези дни.

# 513
Страхотен крем, много съм доволна. Изчисти ми кожата от гадостите, с които се борих повече от година. Определено ще го взема отово  Heart Eyes
Edden, заинтригува ме. Може ли повече инфо? За какви проблеми помага крема?
Благодаря!  Hug

# 514
Скрит текст:
Страхотен крем, много съм доволна. Изчисти ми кожата от гадостите, с които се борих повече от година. Определено ще го взема отово  Heart Eyes
При мен имаше нулев ефект - опитах се да повлияя слънчевите петна, с които се сдобих през бременността, както и две по-тъмни и по-стари петна от пъпки. Упорити са, в интерес на истината досега не са се повлиявали от никакви мазила и обмислям визита при специалист за следващата зима.

Възможно е при други проблеми кремът да действа добре - аз го взех след доста изчетени позитивни отзиви. Edden, радвам се, че на теб е помогнал  Peace

# 515
  • Варна
И аз не съм доволна от този крем.
На мен ужасно ми щипеше. Едвам изразходих опаковката.
Според мен, ако човек е с чувствителна кожа, трябва да има едно Наум на него.
В началото наблюдавах избистряне на тена, и се бях зарадвала. Но с напредването на ползването му, спря първоначалния ефект и вече никаква полза не виждах, само ужасно щипане и белене на кожата, най вече челото.
Върху бръчки не повлия.

# 516
Шампоана от поста на Принсес Дес - Extraordinary Clay не е лош,поне при мен много добре отми.Балсама обаче ми идва супер слаб.А при уош грижата - никакъв резултат,дори и мазан в корените на суха коса.
Едно птиченце ми каза,че Ondine има сухия шампоан от серията и съм любопитна за отзиви.

Loreal Magic Retouch също го имам и изхвърлям почти цял,наистина не купувайте.На мен ми прави скалпа на петна и ми докара сърбеж.Червилото от бюти кутията - също,обаче на мен ми хареса.Не е трайно,но по спомен имаше манго масло от този род и държи устните влажни.
La Theorie Des Volcans,скраба,за който пак се писа на предната страница - разкошен,потвърждавам(a съм много скептична към измислените марки в кутиите на Глосибокс).

От предната страница отново,имам олиото на Керастаз Оleo relax(почти привършено с досада) на Бубанка.Косата ми не търпи масла и предполагам е,заради наблъсканите силикони във формулите им.

# 517
Скрит текст:
При мен имаше нулев ефект - опитах се да повлияя слънчевите петна, с които се сдобих през бременността, както и две по-тъмни и по-стари петна от пъпки. Упорити са, в интерес на истината досега не са се повлиявали от никакви мазила и обмислям визита при специалист за следващата зима.

Възможно е при други проблеми кремът да действа добре - аз го взех след доста изчетени позитивни отзиви. Edden, радвам се, че на теб е помогнал  Peace

На мен ми изчисти луничките  Shocked Не очаквах, те таман станаха модерни и сега ме е яд  Mr. Green  Аз го взех заради много тъмни червеникаво-кафяви петна от пъпки, но сега са почти незабележими. Много жалко, че при вас не е помогнал  Tired

# 518
# 519
Чуден блог  Party
Дипрогентата ми е от първа нобходимост. Освен за всичко друго, за което първо трябва консулт с доктор, може да се използва за отстраняване на суха хрема, намазвайки само ноздричката, не по- навътре (от алергична сополивка)
Душ- крема е божествен наистина. Откакто го изполвам устанвих, че в Кауфланд е най- скъп  Joy

# 520
  • USA, Steak State

Това си е моят продукт за вежди, заредена съм с пореден.

Ползвам него или този на NYX. АИ двата ги обичам еднакво.

Хубав продукт, особено ми харесваше ароматът му.

Знаете мнението ми за душ геловете на марката. Обожавам ги!

# 521
  • Варна

Matrix, шампоан за обем за тънка коса - харесва ми как измива, добре се пени, не е агресивен и цената му е повече от прилична. Разбира се, не придава допълнителен обем, но аз не съм и очаквала. Бих го ползвала пак.

Avene, душ гел - нямам оплаквания, като аромат не е нищо особено, иначе прави мека и пухкава пяна и не изсушава кожата. Не ме впечатли, за да го купя отново, има достатъчно душ гелове, които искам да пробвам и достатъчно чакат да бъдат довършени.

Alverde, крем за ръце - ухае божествено и веднага хидратира, но за жалост ефектът е доста краткотраен. Определено не е грижата, която искам в хладно време и няма да повтарям покупката му, но ще пробвам с други на марката.

Lancome, измиващ гел - за втори път се опитвам с този продукт и за втори път не се получава. Преди време изхвърлих една опаковка, защото ужасно изсушаваше лицето ми. Пробвах с нова сега, в по-топло време и ефектът е същият. Дъщеря ми също не го хареса, така че повече няма да купувам.

Phytocode, лосион срещу зачервявания - поредна опаковка, ползвам го вечер, преди крема. Много съм доволна, скоро ще се заредя с нова опаковка.

Два серума на Лореал - този на Revitalift ми хареса, него съм ползвала и по-рано. Сякаш прави кожата ми по-мека и определено има разлика с него и без него. Доста е ароматизиран, но в случая не ми пречеше. Другият серум - Luminize code е озаряващ и всъщност освен озаряване, друго за лицето ми не прави- Не ми хареса, проточих употребата му почти година и няма да го купя отново.

Alverde, балсам за устни - не е лош, леко оцветява устните в розово и при редовна употреба, има резултати.

Ahava, хидратиращ крем за суха кожа - моята кожа не е суха, но въпреки това кремът ми хареса. Повече като нощен, защото попива малко по-бавно, но пък след него оставам с усещане за подхранена и обгрижена кожа. С удоволствие щях да го купя в пълен размер, но е толкова силно ароматизиран и то с един натрапчив, оставащ дълго аромат, че не мога да го преглътна.

Един пясъчен лак от Nicole серията на OPI, който е много сгъстен, но нямам желание да разреждам, тъй като не ми е особено любим и съм го ползвала два - три пъти.

Много симпатична таупе сянка на Dainty Doll, която леко ме притеснява, защото е при мен от доста дълго време и не ми се рискува с алергична реакция. И без това посягах към нея твърде рядко.

# 522
И за дипрогента трябва консултация с лекар, това все пак е антибиотик, а го ползвате като ежедневна козметика, та чак и козметичен блог, снимка на празна опаковка.
Това явно е тотално изчерпване, там нещо да се лепне за бройката.
Здравето си е ваше, но е възмутително такова лекарство да седи да и се коментира наред с козметика, та чак и да го препоръчвате.

# 523
дипрогента не е ли и кортикостероид освен, че съдържа гентамицин?
/по памет, не ми се рови из листовки/
мдам, мястото му не е в тази тема  Grinning

# 524
Чуден блог  Party
Дипрогентата ми е от първа нобходимост. Освен за всичко друго, за което първо трябва консулт с доктор, може да се използва за отстраняване на суха хрема, намазвайки само ноздричката, не по- навътре (от алергична сополивка)
Душ- крема е божествен наистина. Откакто го изполвам устанвих, че в Кауфланд е най- скъп  Joy
Кой блог?

Общи условия

Активация на акаунт