Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 911
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна

1. Alverde серум за обем за коса - бях забравила, че имам прибрани още две опаковки и ми стана интересно ще го харесам ли пак толкова, колкото при първото купуване и ползване. Амииииии, хубав си е продуктът. Леко втвърдява косата в корените, оставя едно страшно приятно усещане за свежест и чистота. Ще продължа да го купувам, въпреки че опаковката не ми е любима.

2. Korres лосион за тяло с аромат на жасмин - уханието на жасмин се оказва доста претенциозно в козметиката. Обожавам ароматът, който се разнася в летните нощи, щом преминеш покрай жасминов храст, но, уви, щом става въпрос за тубичка, нещата не са толкова прости. Лосионът е хидратиращ, не лепне и попива бързо. Но ми е просто невъзможно да си легна спокойно, след като съм го ползвала - толкова натрапващ, дълготраен, мъчителен е за мен ароматът.
Освен това продуктът ми се стори доста неикономичен и не планирам нова покупка.

3. All Natura душ гел с жасмин Grinning и бял чай - пак жасмин, съвсем различно ухание, но пак не можа да ме спечели. Изхабих бутилчицата, но без удоволствие. Няма да купувам повторно.

4. Alteya Organics измиващ гел за лице с жасмин Laughing - вероятно понеже гелът е органичен и в него няма добавени никакви допълнителни аромати, но тук положението е съвсем различно. Лек аромат, недразнещ, дори леко неопределим.
Купих друго сапунче от същата серия, много ги харесвам, защото почистват грим с лекота.

5. Компактна пудра Collistar - това е една от онези пудри, с които все нещо не е наред. Първо се счупи затварящото чопче, след това се оказа, че на повърхността се образува коричка (а винаги ползвам чиста четка и не загребвам повторно), в последствие - с приближаването към дъното, все по-често започна да се рони и начупва. Не я доизхабих, не ми се занимава повече с нея.

6. Възстановяващ серум за лице от Zoya goes pretty - като резултат ми харесваше, обаче това нещо оцветява много! Прежалих няколко калъфки, но не мога постоянно да се притеснявам коя завивка ще се окаже оранжева. Бързо се превърна в маска за коса, където се представи доста добре и така се разделяме.

# 571
  • Варна
Аз от Alteya Organics - измиващия гел за лице с жасмин не съм доволна.

Не ми мирише на жасмин, а на евтин комунистически сапун.

Не ми изчиства спиралата изобщо и ми люти на очите и сега се къпя с него.

# 572
  • Варна
На мен всичките им измиващи гелове ми миришат сходно, някак естествено, на домашен сапун, но подобрен. Предпочитам го пред изкуствени, силни парфюмни аромати в козметиката.
Очен грим свалям или с масло, или с тоалетно мляко. Иначе всякакви гелове, пяни, кремове и на мен ми дразнят.

# 573
На мен измиването гелове на алтея ми щипят и ми дразнят на кожата.Имах големи надежди след всичките положителни коментари.За съжаление не ми допадна ха. А от крема им ми излязоха пъпки Sad.Единственото с което се харесахме и е чудесно е около очния крем.

# 574
  • на последния етаж
- хубав крем, но като че ли недостатъчен за сухата ми кожа. Засега не бих повторила.
- страхотен за почистване на околоочната зона - не изсушава, почиства с лекота. Вече започнах поредната опаковка.  Heart Eyes
- любимо. Не купувам за първи път, няма да е и за последен. Simple Smile
- поредна опаковка! Много харесвам този крем и ще купя отново.  Heart Eyes

# 575
  • Street of Dreams
Този гел на L'Oréal измивен ли е, или с тампон се ползва?

# 576
  • на последния етаж
С памучен тампон, страхотен е и на прилична цена. Simple Smile

# 577

1. NutriBiotic Skin Cleanser - чист като състав, хипoaлергенен продукт, без аромат - харесва ми, леко опъва кожата на лицето след него, за тялото - прекрасен, но се радвам, че свършиха тези 400 мл., защото ми омръзна
2. Palmer's Firming Butter - с шея, колаген, елaстан, вит. Е и разкошен шоколадов аромат; прекрасен продукт за суха кожа, помпата е удобство, със сигурност ще повторя

1. Cien Repair Conditioner - поредна опаковка, ползват го и девойките у дома, но ще направим малко почивка от него; ароматът му ме дразни, но за ефекта и цената на продукта, го преглъщам Simple Smile
2. Wella Professional SP Color Save Conditioner - също чудесен балсам, препоръчвам за боядисана коса
3. Creightons Keratin Pro 2 Minute Super SmoorT Treatment - маска за коса с кератин, но не силно кератинова, отново изразходван с удоволствие продукт

1. Cyclax Exfoliating Body Scrub - този продукт е разочарование - лигав и с миниатюрни частички; въпреки всичко кожата ставаше гладка и нежна, но с тази дразнеща консистенция, няма да повторя покупката
2. Terra Amazonia крем със секрет от амазонски охлюви Ampullariidae - не точно крем, но много приятен гел - лятото самостоятелно, зимата под друг крем, направо съжалявам, че свърши  Grinning
3. Balea део спрей за чувствителна кожа - не харесвам спрейове, но този взех, за да го нося със себе си; нямам причина да бъда недоволна, сега взех друг на балеа по препоръка от темата за марката

снимките са качени във фб, ако не виждат пак - пишете

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 12:51 от bubanka

# 578
  • Street of Dreams
Мерси, Лита.  Hug
Виждат се, Бубанче.  Peace

# 579
  • Варна
Обичам да ползвам маски за лице и винаги си купувам различни ,експериментитам.Тази ми хареса ,определено .Добре ми хидратира,буквално лицето ми 'изпиваше' маската и оставя кожата много мека и гладка. По натам ще я купя пак ,че сега съм си набелязала друга  Mr. Green
Душ олио на Дав.Мирише уникално ,миналото лято ползвах и олиото за тяло от същата серия.Единственото,което не ми харесва на всички душ -олиа е ,че потъват в гъбата и не се разпенват много .....За сега няма да повтарям с този продукт  Peace
В началото много ми харесваше ,аромата ,но накрая вече ми намирисваше на маслини ,незнам защо  Crossing Arms Няма да повторя и този парфюм

ММММ,много нежен и свежарски аромат ,лек ,деликатен и доста нетраен .Като цяло ми хареса парфюма ,но аз харесвам всичко на Диор  Mr. Green Heart Eyes
Гел рол он Дерма спа на Дав.Хареса ми ,аромата и идеята на продукта с тази масажна глева ,но като текстура ми беше лепкав и трудно попиваем.Рол он главата се завърташе при нанасяне ,което ме изнервяше ,затрудняваше ми нанасянето.Иначе е един доста икономичен продукт  Peace

# 580
  • Street of Dreams
Душ-олио използвам само с пръсти, без гъба  Peace То не се пени.
Бях събрала една камара опаковки да пиша ревюта, но са отишли на боклука  Sad

# 581
  • на последния етаж
Душ-олио използвам само с пръсти, без гъба  Peace То не се пени.
И аз. Simple Smile

# 582

Moschino Funny! - много приятен ,свеж ,цветен аромат. На моята кожа 2 пръскания издържаха цял ден. Няколко пъти даже ме питаха с какъв парфюм съм, а според моите разбирания не е нещо натрапчиво и впечатляващо. Засега няма да повтарям , флакон 100 милилитра , беше ми омръзнал до болка , молих се да свърши вече.

# 583

Любим аромат, второ флаконче привърших, бих повторила след време, но за момента вече ми омръзна

# 584
  • В къЩи.
bubanka , това лосионче https://www.palmers.bg/Cocoa-Butter-Formula-Palmer's-Cocoa- … dy-Gloss-5-52.htm , само хидратира кожата или забелязваш и друго подобрение, като стягане и изглаждане?

Общи условия

Активация на акаунт