Искам да кажа ... (66)

• 43 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Вярно, Съни. Simple Smile  Нищо зимно не ми се "облича". Чакам пролетта.

Даун, а моето шише с вода студено, все едно от хладилника е извадено.  Laughing

# 721
Добро утро!
И аз съм тук с кафето. Едно слънце е пекнало - ще правим разходки май като се наработи мъжът ми. Мотивирам се да се отдам на чистене, ама нещо не ми се получава...

# 722
  • Sofia
Привет,група  Hug!
Кой работи и кой почива от почивката  Crazy?
Завърнахме се от нашата, 3 нощувки са ми тамън  Peace.Вкъщи си ми е най-добре.Само да не беше толкова мъгливо  ooooh!
Ще намятам пералните, младежът ще ходи на тренировка, аз се чудя дали да не споходя ЗАРА-та през туй време  newsm78 и на връщане да си приберем котаната  Heart Eyes.Сърдела се и съскала на баба си  Whistling, проклетница голяма.А вкъщи си е душичка Whistling
Не съм си измислила НГ премяна  Thinking,имам 7-8 колебания  hahaha

# 723
Здравейте.

Хубави и спокойни празници изкарахме. Наспах се порядъчно и изгледах новия сезон на Кухня - целия  Mr. Green

пп: Забравих да се "похваля" - счупи ми се сушилнята. Миналата година беше пералнята. Сега ще търся пак втора употреба, защото не съм го предвиждала като разход, а без сушилня съм загубена  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 15:40 от rummi_pl

# 724
Следователно аз като нвмам съдомиялна и сушилня дъм безвъзератно изчезнала.
 Не го пиша като упрек.Просто се чудя как не им усещам липсата,то ещото явно не съм ги имала.Не се виждам и скоро като придобивка.
  Но реално ти съчувствам и дано скоро си купиш нова.

# 725
  • До морето
Наистина е така, Жармен. Аз съм от тези дето доскоро нямаха сушилня и никога не ми е било важно, не съм усещала кой знае каква липса. А сега от няколко месеца се чудя защо и как изобщо съм живяла без нея  Laughing

Вчера натиснах копчето на миялната и тя не тръгна, направо ми се сви стомаха - като си помислих, че баш по средата на голямото ядене, готвене и цапане на чинии може да се е развалила, но слава Богу при повторно натискане тръгна.

# 726
В софийската мъгла сушилната ми е направо благодат.

# 727
  • София
Нямаме нито сушилня, нито съдомиялна. Нямаме място, но и не чувствам някаква липса. Имаме закрита тераса и на нея се сушат дрехите.
Иде ми да се гръмна заради тая отвратителна мъгла. Вчера една приятелка от единия край на Бг ми казва - тук е 17 градуса. Друга приятелка от северозапада ми казва - тук е 15 градуса. А аз дудна, че тук има мъгла и е студено.  Crossing Arms

# 728
  • Варна
И аз да поспамя за сушилнята Grinning Нямам такава,но  непрестанно и усещам липсата!
Морски град+зима е равно на безкрайно сушене на дрехите.В крайна сметка са вмирисани на разни пушеци,но не и изсъхнали  Tired
Една от всичките причини,поради които мразя зимата!

# 729
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жармен, налучкала си същината на нещата - човек оценява някои предимства, след като ги загуби. Joy
Аз навремето много протестирах срещу миялните, имах си готова тирада даже - как тя тенджери, тави и тигани не мие, а на мен именно те са ми проблемът. После обаче големият син ме убеди с довода, че един модерен човек не трябва да отхвърля новото, преди да го е пробвал. Той тогава (1992 г.) тъкмо беше взел книжка и ме кандардиса да купим, беше му първото самостоятелно шофиране. Ходихме да купим машината в Лозенец, в един апартамент - нямаше ги още по магазините. Беше портативна машина, гръцка. Монтирахме я под мивката, само там имахме място.
После установих колко приятно е да не миеш всички дребосъци - вилици, лъжици, чаши, чинии и да ти останат само тавите и тиганите. Joy  Купихме една и за вилата - там наистина си е наложително, поради усиления трафик на гости при нас - Банкя е на една плюнка място, всеки тръгнал за вода, разходка или просто доскучало му минава да ни види - кафе, бира и нещо за ядене винаги се намира. Скари, колкото щеш - на газ, на ток, на въглища Joy и е лесно да се посрещат гости. След първата машина смених още две. Сега съм без машина вкъщи и ми липсва. Пролетта ще си правя ремонт на кухнята и ще си купя пак. Удобство си е.
За сушилнята нищо не знам - не съм имала, а и никой около мен няма.
Но съм сигурна, че е удобно нещо, особено за хора, които няма къде да си сушат прането зимата.
Моите деца зимата сушат в апартамента и споредмен това не е добре - заради изпаренията. Но нямат място за сушилня.

# 730
Така е Жармен, можеш да оцениш нещо едва след като го загубиш  Laughing

Дълго време обмислях покупката на този уред. Купих го инцидентно, на една опашка пред КАТ, втора употреба и за без пари (дълга история). Това бях най-разумно похарчените ми 200 лв.
Повече от 5 години не съм простирала и почти не съм гладила. За два часа всичко е изпрано, изсушено и подредено. Хавлиите, които преди сменях на три месеца, защото водата ни е прекрасна, сега издържат с години. Спално бельо поддържам само по два комплекта за легло и то просто, за да имам някаква резерва за непредвидени случаи. И да, доста години съм живяла без сушилня, но такава грешка повече не  Mr. Green
Миялна нямам. Сигурна съм, че ако имам и нея ще благославям. Но нямам място, пък и не готвя много и още не усещам голяма липса.

# 731
Честита Коледа момичета и момчета  Hug Да сте живи и здрави вие и семействата ви, защото това е най-най-важното. Същото си пожелах и за себе си и близките ми  Heart Eyes

Брей как знам кога да вляза Simple Smile Днес отново реших да опитам да изсуша и чорапите. Преди пусках и ги смалявах, сега реших да опитам отново, уж на програмата за деликатни тъкани, ще видим какво ще излезе накрая Simple Smile. Удобството е, че след изсушаване всичко отива по места в гардероба, същото е и със съдомиялната. За мен най-голямото й предимство е сухите съдове, които веднага прибирам в шкафа, а ако ги мия на ръка докато се изцедят, след това трябва да се изсушат и си разхвърляно по сушилника за съдове. Аз съм слагала и тави, и глиненото гърне, и тенджери, само дървени дъски не съм слагала, че четох, че се изкривяват.

Аз седнах филм да търся, препоръчайте нещо интересно и забавно. Не обичам фантастика Naughty

# 732
  • Sofia
Откакто имам сушилна и аз се чудя как съм отгледала детИто без .Знам си как,де, търкалях дрехи по радиаторите доволно  Sick.Не я заменям  Naughty.Но пък миялната я ползвам рядко, мия си на ръка, даже ми е полуприятно  Crazy
Сложих да пека ябълков сладкиш с маслени бисквити, обаче няма да стане,кат'че ли  newsm78.Без набухвател е рецептата, а и аз я преполових и тестото не стигна много-много да покрие ябълките  hahaha...Но пък мирише чудно,на канела.Хубаво мислех да ги шльопна във формите за мъфини,ама-на. После ще пека питка. Тамън ще редуцирам ставащите ми празнични одежди и няма да се чудя толкоз  bowuu
Допълвам се-стана си сладкишът-ЧУДЕН  Whistling

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 17:23 от GeNa

# 733
Съдомиялна нямам и не ми липсва, но без пералня, сушилня и компютър съм загубена. Един от най-смислено изхарчените ми бонуси е за сушилнята.

# 734
Прибрах се в ужасната мъглива столица Sad
Такова хубаво беше времето тия дни. Слънчево, топло. Разкош!

Общи условия

Активация на акаунт