Искам да кажа ... (66)

• 43 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Зависи от момчето и какво го интересува - дали спорт или туризъм ,какво чете - каква музика слуша. Какво хоби има .
 Телескоп за гледане на звездите . Някаква електронна джаджа .
  Моят син би умрял от радост ако му купя хубав туристически нож -ама е  още малък Grinning
 Компас също бих подарила. Хубав мултифункционален часовник.
Мотор -ако имам тази финансова възможност .
Онна прелестни са  Heart Eyes
  Тези къщички купуват ли се отнякъде ?

# 31
  • София

От Джъмбо са тези.
Иначе в Крокотак има и шаблони сам да си измайсториш ако си сръчен http://krokotak.com/2013/12/kashtitchka-kutiyka-za-drebni-sladki-i-podaratsi/

# 32
Зависи от момчето и какво го интересува - дали спорт или туризъм ,какво чете - каква музика слуша. Какво хоби има .
 Телескоп за гледане на звездите . Някаква електронна джаджа .
  Моят син би умрял от радост ако му купя хубав туристически нож -ама е  още малък Grinning
 Компас също бих подарила. Хубав мултифункционален часовник.
Мотор -ако имам тази финансова възможност .
Онна прелестни са  Heart Eyes

Жармен, проблемът ми е, че той има адски много неща, а се интересува от баскетбол най-вече. Аз се изкушавам да му купя сборник със задачи по математика, но съм сигурна, че няма да оцени чувството ми за хумор Simple Smile. Има телескоп и всички налични електронни джаджи. По-скоро искам да получа информация за популярни неща в Европа, които не са разпространени тук, но съзнавам, че въпросът ми е много общ.

# 33
Моля дайте идея за подарък за 15 годишен пубер (моят). Направо не знам какво да му купя. Ще му дам пари, защото те на това май най-много се радват, но искам и да сложа нещичко под елхата.

Дрехи, Сърфборд? Книга? Фитбит?

Аз ще купя фитбит на дъщеря ми от името на свекърите.

# 34
Дрехи си избира сам, сърф борд има, кники не чете, което ме побърква, но... Наистина не знам... Адски тъпо се чувстван да не знам с какво да зарадвм детето си (толкова по-лесно беше с играчките  ooooh!). Накрая май наистина ще му купя сборник по математика и ще залепя банкноти през 10 страници и ще може да го взима само ако е решил задачите  Mr. Green.

# 35
То незнайно защо  и на мен на примависта ми изкочиха тези умни часовници Grinning
 Какво толкова им е умното да ме светне някой Grinning

# 36
  • Пловдив
О, моите искат 100 скъпи неща. Големия искал молявисе! цветен лазерен принтер, да си печатал снимки #Crazy Crazy По принцип искат лаптоп  Laughing и плейстейшън Crazy Изобщо нищо не искат. Пък най-малкия е хвърлил око на едно лего от 200лв Money

# 37
  • София
Какво е фитбит?
И какви са тези умни часовници?
И двете неща ги чувам за пръв път.

# 38
О, моите искат 100 скъпи неща. Големия искал молявисе! цветен лазерен принтер, да си печатал снимки #Crazy Crazy По принцип искат лаптоп  Laughing и плейстейшън Crazy Изобщо нищо не искат. Пък най-малкия е хвърлил око на едно лего от 200лв Money

Янта, твоите са малки, моят има всичко от изброените, просто защото сме ги взимали през времето. Единственото, което няма е ай под, но телефонът му има същите функции. Може би нов телефон би го изкефил, но ми е извъм ценовата категория, особено като ще си го получи с подновяването на договора.

Накрая ще получи тениска с идиотски надпис  Crossing Arms (Преди две години му купих една със картинка на зареждаща се компютърна програма с надпис: Please wait, the fart is loading.

# 39
  • Пловдив
Моите не че нямат Simple Smile Имаме, обаче са фамилни. Не са изцяло на тяхно разположение Simple Smile Без плейстейшъна.

# 40
Благодаря за новата тема bouquet Елхата вчера девойката я подреди, не съм правила ни курабии, ни меденки, нещо не ми се занимава. Вчера успях само част от подаръка на детето да купя- суитчър панда. За ММ нищо не мога да измисля! Изобщо съм до никъде с подаръците и се ядосвам на себе си.
Права е Даун, преди с играчките беше лесно. Моята девойка иска последния албум на Бийбър и термос на Барселона. Това последното за мен е абсолютно ненужно.

# 41
  • Пловдив
Мен ако питаш - и това с бийбъра-бобъра е ненужно, ама....  ooooh!

# 42
Ох, помня как преди няколко години чаках повече от месец да пристигне албума на Бийбър от САЩ, обаче беше страхотна изненада.

# 43
  • Пловдив
Сега се почувствах стара като динозавър.

# 44
А, не Янтре, не беше за мен, а за племенницата ми. Аз не се впечатлявам от такива неща. Но тя беше на седмото небе, а това ми е достатъчно, макар да не разбирам подобна мания.

Общи условия

Активация на акаунт