Зимни намаления 2015/2016

• 152 491
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз днес пообиколих в сердика център, в peek & cloppenburg имаше някакви намаления, но не бяха кой знае какво

# 61
  • някъде там

За ваучера никой не ми е казвал да си пазя бележката, днес дори я изхвърлих, след като се уверих, че нищо няма да връщам. И преди са ми давали и никога не са ми искали бележка.

Мен пък изрично ме предупредиха да го предоставя с бележката. Thinking Дано не се заядат като отидеш само с ваучер.
На мен дори ме защипаха ваучерита за бележката и на нея писаха изрично броя на ваучерите.

И моите ги защипаха.  Днес заменях едно лотче ,което взех вчера от Ринга и в Парадайз беше на двойна цена. Забелязах го и при други неща,много е неприятно.

# 62
Алекс1, благодаря за линка за аптеката.

# 63
  • София
Чакам Бенетон и Бершка да се обявят с по-големи намаления.
Мерси за темата bouquet

# 64
Какви намаления какви молове. Трагедия няма къде да се спре. Народа заблуден като кон с капаци. По-добре да си пазарувам онлайн и да не си тровя нервите!!!

# 65
В сайта на ХМ са почнали - има неща на 50 процента.

# 66
  • София
за сайта не знам, но в магазините са наизкарали какви ли не боклуци от предишни колекции... това са им основните намаления. Бижутата са намалени също, но доста от тях са с липсващи части и т.н.  Confused
В теранова са поскрили хубавите пуловери и те така са наизкарали странни работи.... В Уайкики периодично вадят по някое хубаво нещо, засега само от там си накупих неща.
В Ню Йоркър има вече доста намаления, някои якета, някои от чантите /естествено не и тази, която дебна/  тениски, блузки, бельо Simple Smile
В Манго има хубави неща, кои повече, кои по-малко намалени.

# 67
Бенетон детското е с 30% и има номера и хубави неща

# 68
  • София
Някой знае ли Promod правят ли намаления Hug

# 69
  • I want it all and I want it now.
Има уж някакви намаления, но реални такива не виждам.
В ХМ за по големи деца няма нищо от намаленията.

# 70
за сайта не знам, но в магазините са наизкарали какви ли не боклуци
+1

# 71
  • Варна
Скрит текст:

За ваучера никой не ми е казвал да си пазя бележката, днес дори я изхвърлих, след като се уверих, че нищо няма да връщам. И преди са ми давали и никога не са ми искали бележка.

Мен пък изрично ме предупредиха да го предоставя с бележката. Thinking Дано не се заядат като отидеш само с ваучер.
На мен дори ме защипаха ваучерита за бележката и на нея писаха изрично броя на ваучерите.

И моите ги защипаха.  Днес заменях едно лотче ,което взех вчера от Ринга и в Парадайз беше на двойна цена. Забелязах го и при други неща,много е неприятно.

Хмм, ясно. Само на мен са пропуснали май.  Crossing Arms Ама аз пък платих с карта и ако не ида с извлечение от банката пък  да видим. Каза единствено периода, в който е валиден талона и толкова. Днес след като ви прочетох, погледнах талончетата, ама късно.. Ако няма да задържат касовия бон(което мисля, че нямат законово право да правят), приятелка ще ми услужи.

Иначе за онлайн намалението на HM днес в рамките на 15мин разглеждам home секцията и докато насложа 2 свещника и 1 ваза и след малко ми изписа "промяна в наличността" .. Ядосах се, нищо не пуснах. Поне в кошницата да пазят артикула временно де.

За REZERVED да споделите има ли нещо, което си струва да не изпусна?

# 72
Търся си велурени чизми и във Варна на сносна цена няма  Cry
Моля ако някой има отзиви да споделя
Мusette имат ли някакво намаление?

# 73
Не съм в града по празниците и не мога да проверя лично - в Бенетон намалени якета и грейки детски има ли вече?!

# 74
  • I want it all and I want it now.
В REZERVED все нещо може да се намери за децата.
За мен нищо не си харесах  Peace въпреки табелите, че има намаление.
Ще чакам следващото. Февруари месец вече има хубави намаления.
В момента е лудница  Mr. Green навсякъде по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт