Зимни намаления 2015/2016

• 152 630
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Днес бях в нашата Зара (Бургас). Търсех едно определено яке.
Ето това:
http://www.zara.com/bg/en/promocija/woman/outerwear/view-all/qui … 1504p2815867.html

В началото на намаленията миналата седмица го видях, в пълна номерация, но му се зачудих нещо  Rolling Eyes и не го пробвах. Днес бях решила да го пробвам и, ако ми хареса, да си го купя.
Ами... нямаше го, ама нито едно!  Shocked Попитах една от продавач-консултантите. Не били имали въобще такова яке, още по-малко с гъши пух. Ама никога не били имали.  Thinking Единствено с гъши пух имали от новата колекция.

Дали сте го виждали тези дни някъде?

Имаше го.Говоря за варненската Зара,даже го пробвах ....,но това беше през Октомври. Сега на намаления та не го видях

# 211
Ето това:
http://www.zara.com/bg/en/promocija/woman/outerwear/view-all/qui … 1504p2815867.html

В началото на намаленията миналата седмица го видях, в пълна номерация, но му се зачудих нещо  Rolling Eyes и не го пробвах. Днес бях решила да го пробвам и, ако ми хареса, да си го купя.
Ами... нямаше го, ама нито едно!  Shocked Попитах една от продавач-консултантите. Не били имали въобще такова яке, още по-малко с гъши пух. Ама никога не били имали.  Thinking Единствено с гъши пух имали от новата колекция.

Имаше го.Говоря за варненската Зара,даже го пробвах ....,но това беше през Октомври. Сега на намаления та не го видях

какво ти пречи да си го купиш онлайн?

Между другото покриват неща като дойдат намаления. Аз вече не ходя в БГ Зара на намаление - само боклуци.

# 212
  • Бургас
Аз нямам нищо против да си го купя онлайн, просто няма как от БГ сайта, а пък в английския и немския не го откривам.  Rolling Eyes

По принцип, знам, че по време на намаления скриват разни артикули, но пък това яке го видях в пълна номерация, намалено (на цената от сайта), в първия ден от намаленията.

# 213
хм. Странно, че го няма. Тогава се обаждаш из магазините...  Rolling Eyes

# 214
Скрит текст:
Ето това:

В началото на намаленията миналата седмица го видях, в пълна номерация, но му се зачудих нещо  Rolling Eyes и не го пробвах. Днес бях решила да го пробвам и, ако ми хареса, да си го купя.
Ами... нямаше го, ама нито едно!  Shocked Попитах една от продавач-консултантите. Не били имали въобще такова яке, още по-малко с гъши пух. Ама никога не били имали.  Thinking Единствено с гъши пух имали от новата колекция.

какво ти пречи да си го купиш онлайн?

Между другото покриват неща като дойдат намаления. Аз вече не ходя в БГ Зара на намаление - само боклуци.
Би ли ми казала как става онлайн покупката от Зара, след като не предлагат доставка до България?

Относно якето можеш да си изтеглиш приложението на Зара на телефона и от там да проследиш къде го има- намираш якето цъкаш на info-in store availability и ти изписва в кои магазини около теб има налично, като в София има в The mall, примерно...

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 01:57 от gabriela991

# 215
на мен не ми излезе наличността.

Ами поръчваш си през фирма за доставки в страна, в която работят. Те получават достаавката в дадената страна и ти пращат в БГ. Обичайно е доста ниска сумата, но все пак зависи коя фирма използваш. Има фирми във всички по-популярни сред българите страни - било за емиграция, било за пазаруване, защото това са двета най-големи групи от хора, които използват такива фирми за доставки.

# 216
на мен не ми излезе наличността.

Ами поръчваш си през фирма за доставки в страна, в която работят. Те получават достаавката в дадената страна и ти пращат в БГ. Обичайно е доста ниска сумата, но все пак зависи коя фирма използваш. Има фирми във всички по-популярни сред българите страни - било за емиграция, било за пазаруване, защото това са двета най-големи групи от хора, които използват такива фирми за доставки.
Мерси много  Hug За якето, може би е свършило, след като не ти излиза наличност, но има някаква тендеция да държат някои неща в склада, аз търсих панталони, които казаха, че нямат, а в сайта ги имаше налични в съответния мол, накрая ми ги извадиха от склада  Thinking

# 217
  • София
Относно якето можеш да си изтеглиш приложението на Зара на телефона и от там да проследиш къде го има- намираш якето цъкаш на info-in store availability и ти изписва в кои магазини около теб има налично, като в София има в The mall, примерно...
О, това е много хитро! Благодаря, че сподели! Hug

# 218
Аз нямам нищо против да си го купя онлайн, просто няма как от БГ сайта, а пък в английския и немския не го откривам.  Rolling Eyes

По принцип, знам, че по време на намаления скриват разни артикули, но пък това яке го видях в пълна номерация, намалено (на цената от сайта), в първия ден от намаленията.
Ето ти го във френския, размер С, но мисля че цената няма да ти хареса - http://www.zara.com/fr/fr/femme/manteaux/doudounes/anorak-%C3%A0 … 9002p2815867.html

# 219
  • Berlin
Ще чакам развитие за това яке, че много интересно ми стана. Laughing Толкова галимации за едно яке....  ooooh!

# 220
  • Sofia
А вие сигурни ли сте, че ще може да поръча до превозвач? Защото аз бях поръчвала от анлигйската Зара до Габко, но отказаха адреса, не бил домашен (като го пратих на домашен адрес нямаше проблем). Френският превозвач е един и доколкото знам също е складов адрес, да не се окаже, че и там не може?
Евентуално да търси доставчик от Англия с домашен адрес, но трябва да съобрази кой да е той.

# 221
Време е за дългоочакваното зимно намаление!
От 4-ти до 31-ви Януари заповядайте във всички магазини PANDORA и се възползвайте от намаления до 40% на селектирана колекция бижута.
Очакваме ви!
*Асортиментът може да варира в различните обекти

# 222
Време е за дългоочакваното зимно намаление!
От 4-ти до 31-ви Януари заповядайте във всички магазини PANDORA и се възползвайте от намаления до 40% на селектирана колекция бижута.
Очакваме ви!
*Асортиментът може да варира в различните обекти

Ей, това чаках!
Ако някой минава, нека сподели имали намалени гривни.  Peace

# 223
  • София
О, това е много хитро! Благодаря, че сподели! Hug
Връщам се да споделя, за да няма други подведени като мен, че приложението не дава вярна информация. За съжаление! Stop
Проверих информацията от приложението и спеших мъжът ми да ме кара към Парадайс. Според инфото кожени якета има все още там.
В магазина де факто нямаше нито едно и на касата ме увери момичето, че въпреки че референтните номера са налични според сайта, физически якетата ги няма в ни един от моловете в София. Имали са огромен интерес и много запитвания за кожените якета от клиенти, дори са алармирали компанията, но самите те няма какво да направят, за да се промени това. Якетата са били продадени с обявя Tiredване на Сейла още на 26.12.

# 224
  • Бургас
Момичета, благодаря за предложенията!  bouquet
Всъщност, аз исках да попитам дали някой не е виждал това прословуто вече яке  Laughing в някой от магазините тези дни, за да се обадя в определен магазин.  Peace

Ще прозвъня магазините в София и Варна, да ги попитам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт